Horoscop zilnic- 29 august: Taurii nu prea dau randament

Horoscop zilnic- 29 august: Taurii nu prea dau randament
Horoscop zilnic- 29 august: Taurii nu prea dau randament

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

Berbec

Ai alaturi de tine exemple demne de urmat, deci profita din plin de ceea ce au ceilalti de oferit! Unii au sfaturi si informatii excelente de dat, altii te stimuleaza cu dragostea si aprecierea lor. Stii sa valorifici perfect resursele pe care acestia ti le dau cu inima deschisa, pentru ca sunt semne de prietenie si afectiune sincere si stimulative in situatia de fata. Observi cu aceasta ocazie ca nu esti singur, ca ai alaturi oameni de incredere pe care te poti baza cu succes si, daca aduni alaturi de tine grupul adecvat scopurilor tale, vei

primi tot concursul lor pentru ceea ce vrei sa construiesti.

Taur

Ai mult de lucru, dar nu prea dai randament din cauza celor din jurul tau care nu stiu altceva decat sa critice ceea ce faci tu si sa-ti puna bete in roate. Ar fi de preferat sa lucrezi de unul singur, fara sa depinzi de nimeni, dar e greu de crezut ca nu va fi nevoie, la un moment dat de sprijinul sau contributia celor din echipa de lucru sau la alte persoane care ar trebui sa-ti ofere diverse solutii.

La usa oricui ai bate, le gasesti inchise, de parca s-au aliat toti impotriva ta si nu obtii de la ei nici un raspuns favorabil. Bati pasul pe loc, caci roadele acestei zile nu se arata asa cum ai dori. Ai rabdare!

Gemeni

Ai de ce sa fii multumit, pentru ca tot efortul tau din ultima vreme incepe sa dea roade si deja poti calcula reusita in cifre.

Poate a venit vremea recompenselor la finalul unui proiect la care ti-ai adus contributia. Poate investitia ta de timp si de efort acum se vede prin rezultate palpabile. Esti mandru de tine si, cand mai primesti si laudele si felicitarile celor din jur, parca te motiveaza si mai tare sa mergi mai departe. Semn ca poti, ca esti in stare de reusite demne de lauda, deci continua pe aceeasi linie, ca sa nu-ti iesi din ritm.

Rac

Planul financiar cunoaste o ameliorare binefacatoare, de parca ai scapa de o mare povara! Poate apare o suma de bani exact cand aveai mai mare nevoie de ea, de aceea inchei ziua cu un sentiment de confort cu privire la bugetul propriu. Parca nu mai esti la fel de stresat ca zilele trecute, ba chiar ai curajul sa faci planuri cu sumele pe care le ai acum la dispozitie, dar nu te arunca totusi in cheltuieli inutile.

Ai cateva plati majore pe lista, facturi cu multe cifre, si acelea ar trebui sa fie prioritatea ta numarul unu, cu atat mai mult ca ai acei bani la dispozitie. Nu iesi la cumparaturi cu bani multi in buzunar, ca risti sa dai iama prin ei fara sa-ti dai seama!

Leu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Banii vin si se duc cat ai clipi, dar nu conteaza ca dispar atat de repede, ci ca, datorita lor, mai stergi de pe lista de

restante o serie de cheltuieli care te apasa pe umeri ca o povara. Si azi ai putea scapa de mai multe facturi dintr-un foc. Sunt sume mici, nu se poate spune ca scapi de cea mai mare suma a acestei perioade, dar pic cu pic se face o suma mai mare si vei incheia ziua cu un sentiment de satisfactie ca ai mai onorat cateva datorii si luna aceasta. Chiar ar fi indicat sa te indrepti azi spre sumele cele mai mici de pe lista de datorii, pentru ca ai putea plati mai multe deodata, si lista cea lunga se va
micsora!

Fecioara

Tu ai rabdare, nu ai de ce sa te grabesti sa ajungi la un anumit scop, cat timp ai o garantie certa care te asigura ca vei ajunge la telul cel mare. Esti constient ca lucrurile bune sunt cele care se cladesc lent, tocmai de aceea faci pasi mici dar siguri catre rezultatele scontate. Unii spun ca tu inca visezi, dar nu esti de aceeasi parere, pentru ca tu nu doar visezi, ci chiar faci ceva in acest sens. Construiesti totul cu cap, etapa cu etapa, pana va fi un edificiu solid si trainic, dar nu te lauzi inca. Astepti ca totul sa fie gata si apoi vei arata ce ai realizat!

Balanta

Ai ajuns la finalul unei actiuni si trebuie sa te confrunti cu o judecata atenta. Chiar daca nu e tonul pe care l-ai fi asteptat, ceea ce auzi e binemeritat si iti va fi de folos, ca atare nu privi analiza la care esti supus ca pe un atac la persoana, ci ca pe o reflectare sincera si justa a faptelor tale. Verdictul pe care il vei primi la final va fi unul cat se poate de corect si care va sta la baza etapelor urmatoare din planurile incepute, deci nu fugi de aceasta analiza la rece. E spre binele tau, pentru a repara la timp ceea ce nu e bine si pentru a te linisti.

Scorpion

Ai avea nevoie de mai mult timp de gandire inaintea unei decizii finale, deoarece acum esti foarte derutat de variantele pe care le ai la dispozitie. Ambele au ceva de oferit, ambele par la fel de interesante, incat, daca ai putea, le-ei alege pe amandoua simultan. Dar nu se poate, ca atare ia-ti timp suficient de analiza inainte de a spune ce ai ales, ca sa nu regreti mai apoi ca cealalta cale ar fi fost mai buna. Pana la urma te vei opri asupra unui singur sens, cel care va avea urmarile cele mai promitatoare, dar totusi nu te grabi la prima idee care-ti apare in cale!

Sagetator

Sfatul pe care il primesti astazi de la un prieten va avea efecte grozave daca te folosesti imediat de el. Deschide o perspectiva noua in planurile pe care le construiesti, pentru ca e, de fapt, un stimulent, o incurajare care vine exact cand aveai mai mare nevoie de o vorba buna. El devine exemplul tau ca se poate, pentru ca iti impartaseste din experienta sa cu privire la un eveniment similar celui prin care treci tu acum, si daca lui i-a iesit atat de bine, la fel se va intampla si in cazul tau daca ii asculti povetele oferite cu draga inima si cu intentii pozitive. Ii vei multumi intr-o zi.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

Primesti vesti excelente din relatia ta cu lumea, ca atare petrece cat mai mult timp in compania grupurilor largi de oameni, pentru ca de acolo vin cele mai interesante informatii. Ai putea cunoaste persoane noi, cu sansa ca, se aici, sa se nasca prietenii de succes si de durata, pentru ca descoperi in jur oameni cu care ai multe in comun, care privesc lucrurile la fel ca tine si care simt fata de tine aceeasi afinitate ca si tu fata de ei. Dintre strainii care iti apar azi in cale se poate numara si cineva care ti-ar putea deveni, in timp, cel mai de nadejde prieten, deci cauta-l!

Varsator

Mare grija la schimbarea de directie pe care o decizi azi, pentru ca e posibil sa nu iei cea mai inteleapta decizie. Nu te grabi, nici macar daca esti strans cu usa, pentru ca tot ce faci sub imperiul vitezei, poate iesi prost. Nici vestile de departe nu sunt prea bune azi, incat contactele tale cu alte tari sau alte localitati par a fi mai degraba sursa celor mai neplacute evenimente. Trebuie sa acorzi o atentie sporita si calatoriilor, deoarece exista unele riscuri pe drum, poate nici nu ajungi la destinatie conform planurilor de la plecare, deoarece se schimba pe parcurs directia, destinatia sau conditiile calatoriei.

Pesti

Abia astepti etapele urmatoare ale unui proiect pe care l-ai inceput cu mult entuziasm. Esti constient ca succesul depinde numai de eforturile proprii, tocmai de aceea faci tot ce-ti sta in putinta. Esti multumit de modul in care se contureaza deja rezultatele catre care ai pornit si fiecare clipa care te apropie si mai mult de finish, iti amplifica ambitia si dorinta de succes. Fiecare reusita de pe parcurs devine startul catre un alt nivel si, din aproape in aproape, se cladeste un succes de toata frumusetea. E bine sa-ti etapizezi ascensiunea, fara sa-ti stabilesti direct rezultatele finale, ci pe cele intermediare, pas cu pas.

Abia astepti etapele urmatoare ale unui proiect pe care l-ai inceput cu mult entuziasm. Esti constient ca succesul depinde numai de eforturile proprii, tocmai de aceea faci tot ce-ti sta in putinta. Esti multumit de modul in care se contureaza deja rezultatele catre care ai pornit si fiecare clipa care te apropie si mai mult de finish, iti amplifica ambitia si dorinta de succes. Fiecare reusita de pe parcurs devine startul catre un alt nivel si, din aproape in aproape, se cladeste un succes de toata frumusetea. E bine sa-ti etapizezi ascensiunea, fara sa-ti stabilesti direct rezultatele finale, ci pe cele intermediare, pas cu pas.

Horoscop oferit de ACVARIA.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies