Horoscop zilnic - 3 iulie: Capricornii trebuie sa se gandeasca mai mult la familie!

Horoscop zilnic - 3 iulie: Capricornii trebuie sa se gandeasca mai mult la familie!
Horoscop zilnic - 3 iulie: Capricornii trebuie sa se gandeasca mai mult la familie!

Citeste previziunile tale pentru data de 3 iulie 2016.

Berbec

Finalul acestei săptămâni aduce o mulţime delume în preajma ta, dar şi călătorii pe distanţe scurte. Însă, cu fiecare drum pe care îl realizezi, ai şanse să descoperi noi laturi ale personalităţii tale şi să te bucuri din plin. Chiar dacă nu sesizezi încă, toate sunt cu folos. Partenerii te susţin în tot ce vrei să întreprinzi. Nu te mai gândi la capitolul finaniciar, vor veni şi vremuri mai bune.

Benficiezi de o sănătate excelentă.

Taur

Veniturile tale sunt relativ bune, astfel încât poţi cheltui destul de mult în zilele acestui weekend. Datorită unor prieteni sau colegi de la serviciu este posibil să cheltuieşti pe lucruri sau în situaţii care îţi displac total. Cineva din anturajul apropiat, o rudă, un prieten, te poate ajuta să vezi evenimentele în care eşti implicat, dintr-o altă perspectivă. Rezervă momente pentru odihnă şi plimbări în aer liber.
Bucură-te de flori sau joacă-te cu un animal de companie.

Gemeni

Îţi concentrezi atenţia şi eforturile pe nevoile tale sufleteşti şi materiale la sfârşitul acestei săptămâni. Totuşi fii alături de ceilalţi şi implică-te în activităţi distractive, ori de câte ori ţi se iveşte ocazia. Prin intermediul discuţiilor şi jocurilor poţi descoperi noi talente personale ascunse sau le poţi arăta celor din preajma ta faţete minunate. Relaxează-te şi ai încredere că totul se desfăşoară favorabil.
Sunt posibile surprize plăcute din partea cuiva drag.

Rac

Stările sufleteşti sunt oscilante, astfel că ţi-ar prinde bine multă odihnă şi detaşare de cotidian. Stai de vorbă cu tine însuţi, citeşte o carte interesantă, vizoneaază un film bun sau invită pe cineva drag la o şuetă în aer liber. Unele afecţiuni ale sistemului respirator sau ale braţelor te pot necăji destul de mult.La serviciu se pot ivi situaţii plăcute şi interesante, ce îţi vor aduce zâmbetul pe buze.
Lasă răutăţile deoparte şi fii înţelegător cu toată lumea!

Leu

Prietenii sunt preocuparea ta cea mai importantă la finalul acestei săptămâni. Este un moment bun pentru a face o selecţie şi a hotărâ clar pe cine mai păstrezi alături şi pe cine nu. Există o mare contradicţie între ce doreşte sufletul tău şi ce îţi oferă astrele în acest moment. Lasă deoparte relaţiile sentimentale: nu este vremea lor.
Atenţie la sănătate! Sunt posibile probleme bulversante ascunse. Organismul tău suferă în taină. Mai ia câte o pauză din când în când!

Fecioara

Vei fi înconjurat de multă lume la finalul acestei săptămâni, fie că te afli în anturajul personal, fie la locul de muncă. Ar fi bine să fii atent la felul în care apari şi te comporţi în faţa celorlalţi. Orice vorbă sau gest poate fi interpretat altfel decât intenţionezi tu.
Eşti un adevărat model pentru ceilalţi, chiar dacă nu sesizezi acest lucru. Detaşează-te de cotidian, odihneşte-te şi bucură-te de toate situaţiile ivite. Te vei descurca excelent!

Balanta

Weekend-ul este favorabil realizării planurilor de călătorie, indiferent de motiv: pentru studii, lucru sau pentru vacanţă. Însă trebuie să fii încrezător, că la momentul potrivit, lucrurile se vor desfăşura exact aşa cum îţi doreşti. Deocamdată călătoreşte imaginar şi documentează-te, spre exemplu, despre o ţară pe care doreşti să o vizitezi, despre o civilizaţie importantă sau despre o temă necesară acum în plan profesional.
Relaxează-te şi bucură-te de natură!

Scorpion

Sunt zile bune pentru a cerceta partea nevăzută a situaţiei materiale şi financiare în care te afli. Îţi pui întrebări, cauţi răspunsuri pertinente, dar se pare că deocamdată răspunsurile sau soluţiile aflate te satisfac prea puţin. Nu da frâu liber emoţiilor, pentru că la momentul potrivit totul se va lumina. Acum trebuie doar să fii prudent şi să nu faci investiţii sau artificii financiare. Protecţia divină este alături de tine. Cheltuieli neaşteptate pentru călătorii în străinătate!

Sagetator

Este multă forfotă în relaţiile parteneriale la sfârşitul acestei săptămâni. Se conturează schimbări definitive, atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţiile de colaborare profesională. Însă, cu puţină bunăvoinţă vei reuşi să stabileşti termeni şi condiţii noi de desfăşurare a acestora, favorabili pentru toţi cei implicaţi. Rezervă momente şi pentru odihnă, plimbări în aer liber şi pentru activităţi recreative de genul hobby.

Capricorn

Sănătatea ridică ceva probleme în acest weekend, dar sunt aspecte pasagere. Totuşi, organizează-ţi programul astfel încât să alternezi orele de muncă, cu cele de odihnă. Adoptă o dietă, hidratează-te corect şi stai cât mai mult în aer liber. Joaca cu un animal de companie, îngrijitul unor flori sau discuţiile uşoare cu cei dragi te vor binedispune, iar ca prin minune, toate neplăcerile, de orice natură ar fi ele, vor dispărea fără urmă.

Varsator

Se evidenţiază cheful de distracţii şi aventuri în acest weekend. Vrei să iubeşti, să fii iubit sau să te răsfeţi, dar nu prea este momentul. Poţi avea diverse neplăceri în relaţiile cu ceilalţi dacă forţezi nota. Concentrază-te pe latura spirituală a vieţii, rafinează-ţi sufletul, citind o carte bună, vizionând un film sau făcând planuri de călătorii. Te poţi gândi şi la studii. Poziţia ta în societate este vulnerabilă, astfel că alege-ţi cu grijă vorbele şi faptele.

Pesti

Treburile gospodăreşti şi membrii familiei te solicită mult şi bine la sfârşitul acestei săptămâni. Posibil ca din cauza copiilor sau a persoanei iubite să întâmpini tot soiul de neplăceri acasă. Fii prudent şi ţine cont de sfaturile rudelor şi a celor apropiaţi, pentru că, deocamdată eşti subiectiv şi nu prea poţi stabili clar graniţa dintre aparenţe şi esenţe. Orientează-ţi eforturile spre a îmbunătăţi ambianţa domestică şi relaţiile cu ceilalţi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Materiale de calitate - iată cum aparatele de sitare joacă un rol vital în domeniul construcțiilor

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies