Horoscop zilnic - 30 august: Scorpionii au parte de iubire

Horoscop zilnic - 30 august: Scorpionii au parte de iubire
Horoscop zilnic - 30 august: Scorpionii au parte de iubire

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

Berbec
Te intalnesti cu un vechi amic despre care probabil nu mai stiai nimic si revederea este emotionanta si amuzanta. Este o ocazie excelenta de a lega din nou relatia care, in trecut, ti-a facut mare placere, incat profiti de aceasta ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a intamplat in vietile voastre in ultimii ani si a reinnoda prietenia de odinioara. Trecutul revine in actualitate printr-un moment aparent neinsemnat, dar care, mai devreme sau mai tarziu, isi va arata utilitatea, ca atare, daca acest om revine in calea ta dupa atata vreme, e
semn ca mai are inca un rol de jucat in destinul tau, deci reprimeste-l in viata ta!
Taur
Nu te simti bine intr-un mediu in care paneaza o stare de tensiune. Parca ai nimeri printre straini, desi sunt persoane cu care ai ceva de impartit. Pentru ca ei intre ei nu se inteleg deloc, nici tu nu iti gasesti locul printre acestia.
Poate chiar prezenta ta va fi cheia problemei, pentru ca devii liantul central care apropie taberele adverse ca sa faca iar pace, deci nu te retrage din acest mediu. Dimpotriva, intra cu inima deschisa si cu multa toleranta fata de toanele lor, pentru ca tocmai tu ii poti readuce la masa tratativelor in mod fericit pentru a restabili armonia.
Gemeni
E o bucurie sa te afli in compania oamenilor tonici, care te vor molipsi si pe tine de buna dispozitie.
Alatura-te imediat aventurii la care acestia te invita, pentru ca va transforma ziua intr-o activitate foarte interesanta care va va incarca bateriile. Nu pastra aceasta zi pentru somn, odihna sau lene casnica, ci cauta sa iesi undeva alaturi de aceste persoane, pentru ca impreuna veti avea o zi de milioane! Iti face bine prezenta lor, deoarece privesc viitorul in aceleasi nuante ca si tine, stimulandu-va unii pe altii.
Rac
Azi ai putea scapa de o multime de aspecte neimportante de pe lista ta de sarcini, lucruri suficient de mici incat sa nici nu
le observi, dar care erau deja prea multe ca sa te mai descurci cu ele. Ocupa-te prioritar de aceste maruntisuri care isi asteapta randul de ceva vreme, pentru ca, dupa ce le vei sterge de pe lista, ai sa descoperi dintr-o data cat de liber esti. Nu le mai amana, ia-le pe toate la rand, pas cu pas, pentru ca azi ai toate sansele sa le rezolvi odata pentru totdeauna, ca apoi sa te poti ocupa si de chestiuni cu adevarat importante.
Leu
Cu cat stai si chibzuiesti mai bine situatia in care te afli, fara a te grabi sa dai un raspuns rapid, cu atat cresc sansele de a face cea mai buna alegere. Ar fi bine sa iti iei suficient timp de gandire, de analiza la rece, fara ca nimeni sa te oblige sa te grabesti sa-ti exprimi ultimul cuvant, ca atare fa tot posibilul sa treci in revista problema pe toate planurile, pana ce esti sigur ca nu ai scapat nimic din vedere, la final, vei putea extrage o concluzie sau oferi
un raspuns definitiv, dar nu te grabi. Mai pot aparea idei, informatii sau solutii mult mai bune decat cele care ar putea veni la primul impuls, deci e nevoie de timp.
Fecioara
Nu esti deloc in apele tale, preferi sa fii lasat singur si aproape ca respingi gesturile de afectiune de la cei din jur. Unii nu inteleg de ce te comporti asa, dar azi vrei sa pui pret doar pe propria ta persoana, fara ca nimeni sa te bata la cap.
Doresti liniste, izolare, tacere, ca atare esti in stare sa opresti telefoanele si sa nu discuti cu nimeni. Cei dragi iti vor respecta nevoia de liniste, pentru ca ei stiu ca asa iti incarci tu bateriile, dar nu lasa pesimismul sa te copleseasca.
Balanta
Nimic nu se ridica peste noapte, ci toate necesita efort, rabdare si timp pentru a ajunge la nivelul cel mai bun. La fel si in iubire, pentru ca relatia pe care incerci sa o cladesti nu merge atat de lin cum ai visa. Si aici e nevoie de munca si sacrificiu pentru a cladi ceva solid care sa va implineasca pe amandoi. Nu pretinde nici miracole, nici rezultate imediate in relatia care evolueaza acum pas cu pas, ci ai rabdare pentru a construi o relatie trainica! Doar asta vrei, iar din partea celuilalt vezi aceeasi dorinta de a dezvolta relatia voastra cu seriozitate si maturitate. Iubirea nu e o joaca!
Scorpion
Iubirea este la cote maxime azi, pentru ca persoana iubita te aseaza in centrul universului sau si te simti foarte bine in aceasta postura. Iubirea iti da energie, curaj, incredere, pentru ca atunci cand te stii sustinut neconditionat, esti capabil de adevarate miracole. Vestile bune vin direct catre inima ta si motivele de fericire apar valuri-valuri, incat ai putea spune ca este una dintre cele mai grozave zile in plan sentimental. Poate fi momentul de top al unei povesti de iubire, cum ar fi prima intalnire cu cel de care te-ai indragostit, o cerere in casatorie sau… chiar ziua nuntii!
Sagetator
Este o zi riscanta pentru declaratii cu iz categoric, deci ai grija pana unde duci promisiunile, angajamentele sau invers, criticile si deciziile drastice, pentru ca nu vei mai putea intoarce nimic din drum, dupa ce ai deschis gura. Esti cam impulsiv si spui multe la furie, fara sa chibzuiesti prea mult, dar trebuie sa fii mai prudent in tot ce declari, pentru ca unii vor lua drept bune cuvintele tale, fie ca e vorba de declaratii frumoase, fie de decizii severe, dar care nu vor mai putea fi modificate dupa aceea. Ai grija ce spui azi, pentru ca va suna a litera de lege!
Capricorn
Abtine-te sa raspunzi agresiv celor care te ataca, pentru ca din conflictul a doua tabere la fel de aprige, nu poate iesi decat ceva neplacut. Cineva trebuie sa cedeze si, de data aceasta, ar fi bine sa fii tu acela pentru ca esti intr-o pasa mai periculoasa, cand ai putea spune lucruri pe care le-ai putea regreta mai tarziu. Daca vezi ca tot ce spui genereaza nervi, critici sau iritare in jurul tau, e semn ca nu esti pe placul unora si mai bine taci decat sa te straduiesti mai apoi sa repari oalele sparte intr-un moment de irascibilitate. Cineva va suferi de aici: ori tu, ori celt care incaseaza critica ta!
Varsator
Numai de tine depinde cum repari o problema care te-a stresat prea mult in ultima perioada. Esti pe calea cea buna spre rezolvarea ei, dar inca nu poti depasi nervozitatea si irascibilitatea care s-au acumulat. Ai mare grija la energia pe care o canalizezi azi spre scopul propus, pentru ca nu reusesti sa-ti pastrezi calmul si poti spune sau face ceva impulsiv intr-un moment nepotrivit incat sa strici tot ce ai cladit pana acum. Calmeaza-te inainte de a face un pas mai departe!
Pesti
Atmosfera este tonica si pozitiva in casa ta, de parca fiecare membru al familiei participa trup si suflet la un eveniment fericit din care toti au ceva de castigat. Vestile bune legate de viata de familie anima relatiile dintre cei ai casei si va fac pe toti mai veseli si mai implicati. Se prefigureaza vremuri mult mai bune la orizont, ceea ce va face pe toti foarte motivati sa ajungeti mai repede la implinirea acestor vise frumoase. Tot ce vine din afara casei va face fericiti, dar si evenimentele generate de tine, alaturi de cei din familie, merita transmise mai departe, pentru ca-i vor bucura si pe cei dragi din alte parti ale lumii.

Berbec

Te intalnesti cu un vechi amic despre care probabil nu mai stiai nimic si revederea este emotionanta si amuzanta. Este o ocazie excelenta de a lega din nou relatia care, in trecut, ti-a facut mare placere, incat profiti de aceasta ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a intamplat in vietile voastre in ultimii ani si a reinnoda prietenia de odinioara. Trecutul revine in actualitate printr-un moment aparent neinsemnat, dar care, mai devreme sau mai tarziu, isi va arata utilitatea, ca atare, daca acest om revine in calea ta dupa atata vreme, e semn ca mai are inca un rol de jucat in destinul tau, deci reprimeste-l in viata ta!

Taur

Nu te simti bine intr-un mediu in care paneaza o stare de tensiune. Parca ai nimeri printre straini, desi sunt persoane cu care ai ceva de impartit. Pentru ca ei intre ei nu se inteleg deloc, nici tu nu iti gasesti locul printre acestia. Poate chiar prezenta ta va fi cheia problemei, pentru ca devii liantul central care apropie taberele adverse ca sa faca iar pace, deci nu te retrage din acest mediu. Dimpotriva, intra cu inima deschisa si cu multa toleranta fata de toanele lor, pentru ca tocmai tu ii poti readuce la masa tratativelor in mod fericit pentru a restabili armonia.

Gemeni

E o bucurie sa te afli in compania oamenilor tonici, care te vor molipsi si pe tine de buna dispozitie. Alatura-te imediat aventurii la care acestia te invita, pentru ca va transforma ziua intr-o activitate foarte interesanta care va va incarca bateriile. Nu pastra aceasta zi pentru somn, odihna sau lene casnica, ci cauta sa iesi undeva alaturi de aceste persoane, pentru ca impreuna veti avea o zi de milioane! Iti face bine prezenta lor, deoarece privesc viitorul in aceleasi nuante ca si tine, stimulandu-va unii pe altii.

Rac

Azi ai putea scapa de o multime de aspecte neimportante de pe lista ta de sarcini, lucruri suficient de mici incat sa nici nu le observi, dar care erau deja prea multe ca sa te mai descurci cu ele. Ocupa-te prioritar de aceste maruntisuri care isi asteapta randul de ceva vreme, pentru ca, dupa ce le vei sterge de pe lista, ai sa descoperi dintr-o data cat de liber esti. Nu le mai amana, ia-le pe toate la rand, pas cu pas, pentru ca azi ai toate sansele sa le rezolvi odata pentru totdeauna, ca apoi sa te poti ocupa si de chestiuni cu adevarat importante.

Leu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cu cat stai si chibzuiesti mai bine situatia in care te afli, fara a te grabi sa dai un raspuns rapid, cu atat cresc sansele de a face cea mai buna alegere. Ar fi bine sa iti iei suficient timp de gandire, de analiza la rece, fara ca nimeni sa te oblige sa te grabesti sa-ti exprimi ultimul cuvant, ca atare fa tot posibilul sa treci in revista problema pe toate planurile, pana ce esti sigur ca nu ai scapat nimic din vedere, la final, vei putea extrage o concluzie sau oferi un raspuns definitiv, dar nu te grabi. Mai pot aparea idei, informatii sau solutii mult mai bune decat cele care ar putea veni la primul impuls, deci e nevoie de timp.

Fecioara

Nu esti deloc in apele tale, preferi sa fii lasat singur si aproape ca respingi gesturile de afectiune de la cei din jur. Unii nu inteleg de ce te comporti asa, dar azi vrei sa pui pret doar pe propria ta persoana, fara ca nimeni sa te bata la cap. Doresti liniste, izolare, tacere, ca atare esti in stare sa opresti telefoanele si sa nu discuti cu nimeni. Cei dragi iti vor respecta nevoia de liniste, pentru ca ei stiu ca asa iti incarci tu bateriile, dar nu lasa pesimismul sa te copleseasca.

Balanta

Nimic nu se ridica peste noapte, ci toate necesita efort, rabdare si timp pentru a ajunge la nivelul cel mai bun. La fel si in iubire, pentru ca relatia pe care incerci sa o cladesti nu merge atat de lin cum ai visa. Si aici e nevoie de munca si sacrificiu pentru a cladi ceva solid care sa va implineasca pe amandoi. Nu pretinde nici miracole, nici rezultate imediate in relatia care evolueaza acum pas cu pas, ci ai rabdare pentru a construi o relatie trainica! Doar asta vrei, iar din partea celuilalt vezi aceeasi dorinta de a dezvolta relatia voastra cu seriozitate si maturitate. Iubirea nu e o joaca!

Scorpion

Iubirea este la cote maxime azi, pentru ca persoana iubita te aseaza in centrul universului sau si te simti foarte bine in aceasta postura. Iubirea iti da energie, curaj, incredere, pentru ca atunci cand te stii sustinut neconditionat, esti capabil de adevarate miracole. Vestile bune vin direct catre inima ta si motivele de fericire apar valuri-valuri, incat ai putea spune ca este una dintre cele mai grozave zile in plan sentimental. Poate fi momentul de top al unei povesti de iubire, cum ar fi prima intalnire cu cel de care te-ai indragostit, o cerere in casatorie sau… chiar ziua nuntii!

Sagetator

Este o zi riscanta pentru declaratii cu iz categoric, deci ai grija pana unde duci promisiunile, angajamentele sau invers, criticile si deciziile drastice, pentru ca nu vei mai putea intoarce nimic din drum, dupa ce ai deschis gura. Esti cam impulsiv si spui multe la furie, fara sa chibzuiesti prea mult, dar trebuie sa fii mai prudent in tot ce declari, pentru ca unii vor lua drept bune cuvintele tale, fie ca e vorba de declaratii frumoase, fie de decizii severe, dar care nu vor mai putea fi modificate dupa aceea. Ai grija ce spui azi, pentru ca va suna a litera de lege!

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Capricorn

Abtine-te sa raspunzi agresiv celor care te ataca, pentru ca din conflictul a doua tabere la fel de aprige, nu poate iesi decat ceva neplacut. Cineva trebuie sa cedeze si, de data aceasta, ar fi bine sa fii tu acela pentru ca esti intr-o pasa mai periculoasa, cand ai putea spune lucruri pe care le-ai putea regreta mai tarziu. Daca vezi ca tot ce spui genereaza nervi, critici sau iritare in jurul tau, e semn ca nu esti pe placul unora si mai bine taci decat sa te straduiesti mai apoi sa repari oalele sparte intr-un moment de irascibilitate. Cineva va suferi de aici: ori tu, ori celt care incaseaza critica ta!

Varsator

Numai de tine depinde cum repari o problema care te-a stresat prea mult in ultima perioada. Esti pe calea cea buna spre rezolvarea ei, dar inca nu poti depasi nervozitatea si irascibilitatea care s-au acumulat. Ai mare grija la energia pe care o canalizezi azi spre scopul propus, pentru ca nu reusesti sa-ti pastrezi calmul si poti spune sau face ceva impulsiv intr-un moment nepotrivit incat sa strici tot ce ai cladit pana acum. Calmeaza-te inainte de a face un pas mai departe!

Pesti

Atmosfera este tonica si pozitiva in casa ta, de parca fiecare membru al familiei participa trup si suflet la un eveniment fericit din care toti au ceva de castigat. Vestile bune legate de viata de familie anima relatiile dintre cei ai casei si va fac pe toti mai veseli si mai implicati. Se prefigureaza vremuri mult mai bune la orizont, ceea ce va face pe toti foarte motivati sa ajungeti mai repede la implinirea acestor vise frumoase. Tot ce vine din afara casei va face fericiti, dar si evenimentele generate de tine, alaturi de cei din familie, merita transmise mai departe, pentru ca-i vor bucura si pe cei dragi din alte parti ale lumii.

Horoscop oferit de ACVARIA.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies