Horoscop zilnic - 31 decembrie: Scorpionii primesc o veste importanta

Horoscop zilnic - 31 decembrie: Scorpionii primesc o veste importanta
Horoscop zilnic - 31 decembrie: Scorpionii primesc o veste importanta

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 31 decembrie 2016.

Berbec

Prietenii te asaltează cu propuneri deosebite legate de petrecerea timpului liber. Pe de alta parte este posibil sa se creeze contexte in aceste zile de wekend in care sa cheltuiesti pe cadouri pentru prieteni sau pe mofturile lor. Fii prudent, deoarece riscul fraudării este mare. Detaşează-te de relatiile care au devenit sufocante sau care iti cheltuie prea mult si fara rost resursele materiale.

Taur

Sunt zile in care vei fi inconjurat de multa lume, atat acasa, cat si in mediul social in care activezi.

Este bine sa fii precaut in vorbe si fapte, deoarece exista un risc major de discutii contradictorii si chiar desprinderi de relatii considerate benefice pana nu demult. Subiectele delicate sunt legate fie de partenerul de viata, fie de colaborarile, proiectele socio-profesionale in care esti implicat.

Gemeni

Se intrezaresc activitati culturale, care iti vor largi orizontul cunoasterii, dar si cercul de prieteni si admiratori. Poate intra in discutie o calatorie indepartata sau pe termen lung.
Insa ai grija la felul in care te prezinti in fata celorlalti, deoarece esti recalcitrant si ai tendinta de a respinge tot ce vine de la persoanele cu functie sau cu rang social. De retinut ca santatatea nu iti permite prea multe excese sau mofturi.

Rac

Cheltuielile comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii profesionali sunt frecvente in aceste zile de weekend. Posibil datorita copiilor sau persoanei iubite sa fii nevoit sa cheltuiesti sume mari de bani.
Fii prudent, deoarece exista riscul sa ramai fara bani, ba chiar sa acumulezi si datorii. Selecteaza prioritatile si nu te lasa santajat emotional. Odihneşte-te conştient!

Leu

Relatiile parteneriale sunt tensionate, fie datorita membrilor familiei, fie datorita cheltuielilor comune cu acestia. Este bine sa mentii un echilibru just intre bugetul comun cu partenerul de viata si cel alocat ajutorării rudelor. Este adevarat ca rudele au nevoie de ajutorul tau deocamdata, pe termen scurt, dar cu partenerul de viata sau cu cheltuielile tale personale vei avea de-a face pe termen lung.


Fecioara

Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie chestiunile legate de serviciu si anume acelea care au ramas nerezolvate. Esti tentat să-ţi continui munca sau să roboteşti acasa, alaturi de cei dragi. Bine este să-ţi dozezi eforturile, deoarece organismul iti este obosit. Bucură-te de sărbătorile sezonului şi distrează-te la unison cu toată lumea. Evită excesele culinare şi eforturile mari!

Balanta

Se intrezaresc distractii, aventuri, dar si preocupari legate de un hobby.
Sunt posibile neplaceri fie in relatia cu persoana iubita, fie in relatia cu copiii. Este mai dificil să-ţi armonizezi dorintele personale de petrecere a timpului liber cu cele ale persoanelor dragi. Ar fi bine sa tii cont si de sfaturile sau nevoile celorlalti. Duminica ai nevoie de odihna si o dieta sanatoasa.

Scorpion

Sambata sunt momente favorabile pentru reuniuni familiale, depanarea amintirilor si ascultarea istorisilor membrilor familiei şi rudelor.
Este important sa tii in permanenta legatura cu membrii neamului tau, deoarece sunt intalniri si discutii memorabile, foarte importante pentru destinul tau. Implica-te in treburi gospodaresti si chiar ofera ajutor material, moral, spiritual celor dragi.
Sagetator
Zodia Sagetator

Weekend-ul te gaseste pe drumuri. Fie ca mergi in vizita la persoane dragi, fie ca ele vin la tine acasă sunt momente favorabile schimbului de informatii si amuzamentului.
De asemenea, în iureşul petrecerilor de sezon te vei gândi şi la a-ţi îmbunătăţi bagajul educaţional prin participarea activă la unele cursuri. Evită exagerările şi fii prudent în vorbe şi gesturi!

Capricorn

Zilele acestea se contureaza cheltuieli. Pe de o parte este vorba despre cumparaturi necesare traiului zilnic, insa pe de alta parte vei aloca o suma importanta de bani unor servicii sau obiecte necesare dezvoltarii tale spirituale. Selecteaza-ti prioritatile si fereste-te de investitii pe termen lung. Duminica o discutie sau o intalnire cu cineva din anturajul apropiat iti va oferi informatii pretioase.

Varsator

Esti in forma si dornic de a rezolva toate treburile restante din ultima luna de zile. Indicat este sa iti selectezi prioritatile si sa rezolvi doar acele treburi care te solicita putin. Energiile tale vitale sunt fluctuante si astfel este dificil sa te concentrezi prea mult. Petrecerile alături de prieteni şi de oameni dragi îţi priesc şi vei reuşi să-i aduni în preajma ta pe toţi cu giumbuşlucurile tale.

Pesti

Este bine sa te odihnesti zilele acestea, fie la munte, fie in apropierea unei ape curgatoare. Asta inseamna ca ar trebui sa pleci intr-o minivacanta de cateva zile departe de zgomotul cotidian si de aglomeraţie. Sunt momente bune pentru a te gandi pe indelete la felul in care te-ai dezvoltat pana acum, la situatiile de viata in care te afli, la cei din preajma ta. Ascultă-ţi vocea interioară!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies