Horoscop zilnic- 31 iulie: Capricornii au forta de a spune STOP

Horoscop zilnic- 31 iulie: Capricornii au forta de a spune STOP
Horoscop zilnic- 31 iulie: Capricornii au forta de a spune STOP

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

Berbec

Ai un mare tel de atins in cariera, dar e cale lunga pana vei ajunge la materializarea lui. Trebuie sa mai pui mana pe carte, sa inveti ceva nou, sa apelezi la persoane specializate in domeniul cu pricina, deci cauta de pe acum mijloacele concrete de a-ti vedea visul implinit. Ai toate sansele sa ajungi acolo, doar ca trebuie sa te folosesti de foarte multe instrumente intermediare.

Azi poti intalni persoana care te poate indruma pe calea ta spre implinirea visului si de aici incepe aventura.

Taur

Norocul poate aparea undeva de unde te astepti mai putin, de aceea ar fi bine sa nu refuzi vreo ocazie care nu-ti inspira incredere, pentru ca exact de acolo sare iepurele. E ca si cum esti gata sa refuzi o intalnire, sa eviti sa treci printr-un anumit loc sau sa dai cu piciorul unei situatii care ar putea avea efecte foarte bune, si daca te lasi pacalit de ispita negativa, iti vei da seama prea
tarziu ce ai ratat. Ca atare fii pe faza la tot ce apare bun la orizont, mai ales la acele ocazii fata de care ai mari rezerve!

Gemeni

Chiar daca vii acasa nervos dupa o zi incarcata la serviciu, prezenta celor din familie are rol benefic asupra psihicului tau. Intelegerea cu care te trateaza cei dragi, dorinta lor de a te ajuta sa uiti de probleme te impresioneaza si te relaxezi ca prin farmec.
Nu pune la suflet necazurile de peste zi, pentru ca vei uita de ele imediat ce copiii te vor coplesi cu jocurile lor iar partenerul de viata iti va arata imensa intelegere. Alinare gasesti numai acasa!

Rac

Mintea ta agera poate genera azi solutii practice la cele mai complicate situatii. Iti merge mintea brici si ar trebui sa profiti de acest moment de varf din punct de vedere mental pentru a invata ceva dificil, pentru a studia ceva ce ai tot amanat din lipsa de timp sau de chef, de a planifica o strategie pe
termen lung in afaceri sau in cariera. Ai idei bune, concrete, deci azi te poti baza si pe teorie si pe practica in egala masura pentru a ajunge la roade de care vei fi mandru.

Leu

Ai mereu de invatat din experientele nefaste, deci nu trebuie sa aluneci spre pesimism sau spre severe procese de constiinta doar pentru ca nu ti-a iesit un plan in care ai investit energie.
Asculta de la cei care au trecut prin situatii similare pentru a auzi cum s-au descurcat ei in momentele critice si urmandu-le exemplul. Ai noroc sa primesti un sfat bun de la cineva care a facut aceeasi greseala in trecut si a depasit cu brio momentul, ca atare poti face ce-ti spune ca sa nu duci prea departe o situatie neplacuta. O poti evita ascultandu-l cu luare aminte!

Fecioara

Muncesti mult, pentru ca vrei sa-ti faci dreptate intr-o situatie in care te simti defavorizat.
Cineva s-a bagat in treburile tale si a dat peste cap ordinea corecta si acum bati pasul pe loc pentru a redresa situatia cum se cuvine. Nu te lasa dominat de altii care iti flutura prin fata ochilor legi, documente, rezultate din trecut care ar putea sa incline balanta in favoarea lor, pentru ca tu presimti ca, la originea reusitelor lor, se afla o intentie negativa sau un gest incorect si nu te lasi pana nu le scoti la lumina.


Balanta

Viata de familie e placuta, te simti bine printre ce dragi pentru ca e liniste, armonie si o atmosfera pasnica ori de cate ori stati de vorba. Va aduceti cu totii contributia la un plan de durata, ce necesita rabdare, concentrare si ceva efort, dar cat timp fiecare vasleste in acelasi ritm si in aceeasi directie, evolutia este vizibila si sigura. Atrage-i si pe ceilalti membri ai familiei in acest proiect, pentru ca le place tuturor si toti au ceva de invatat sau de castigat din ceea ce se cladeste pas cu pas in fata voastra.

Scorpion

Astepti de undeva un miracol care sa te scoata dintr-o stare de teama sau de suspiciune, care nu e o noutate la tine. De multe ori privesti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperand sa apara ceva care sa-ti abata gandurile de la temerile proprii. Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decat tine apare in calea ta si reuseste sa te molipseasca si pe tine de buna dispozitie, la timp pentru a duce la capat o actiune fata de care aveai initial unele motive de indoiala. Recapata-ti gandirea pozitiva, face minuni!

Sagetator

Ai mari rezerve sa pleci azi la drum, de parca ar fi o calatorie impotriva vointei tale. Ai dori sa fii in cu totul alt loc, ocupandu-te de altceva, dar daca e o obligatie, vei accepta cu jumatate de gura, de parca ai presimti ca la capat nu te asteapta ceea ce ti s-a promis. Daca ai putea amana deplasarile pe altadata, ai fi foarte multumit, pentru ca daca pleci cu o atitudine ostila si negativa ca cea care iti da azi tarcoale, practic vei atrage chiar tu in calea ta o serie de incidente neplacute care iti vor confirma presimtirile.

Capricorn

Ai forta de a spune stop, pregatit sa pornesti intr-o alta directie. E mai bine sa rupi odata pisica decat sa tot prelungesti o stare de lucruri care nu mai are nimic bun de oferit. Dupa ce te vei elibera de un plan care s-a impotmolit, vei avea curajul de a alege o alta tinta spre care sa-ti canalizezi energia, ca atare trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui ferm: punct si de la capat! Esti persoana cea mai in masura sa reconstruiasca un plan de la zero, atunci cand simte ca s-a blocat, si asta esti pregatit sa faci chiar astazi. Noul te entuziasmeaza, ca de obicei.

Varsator

Succesele acestei zile au un efect emotional extraordinar, pentriu ca iti dau curaj si incredere in valoarea proprie. O persoana importanta te apreciaza sincer pentru ceea ce ai realizat si esti mandru de tine. Lasa modestia la o parte si profita de auspiciile foarte bune ale acestei zile in care chiar si cele mai dificile proiecte pot evolua spectaculos. Fa un pas in fata si spune ca esti cel mai bun, deoarece reusita depinde foarte mult si de parerea pe care o ai despre tine.

Pesti

Vestile bune din familie au un efect tonic asupra ta: iti dau chef de viata, de distractie, energie din belsug pentru orice activitate dinamica. Faci planuri frumoase alaturi de cei dragi, convins ca si ei vor participa trup si suflet la ceea ce le propui. E o bucurie sa fii in compania copiilor sau a membrilor tineri din familie care te inconjoara cu entuziasm si care asteapta de la tine idei si proiecte indraznete. Lumea stie ca tu ai intotdeauna cele mai interesante planuri in minte si acum stau cu ochii la tine sa vada ce mai creezi nou!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies