Horoscop zilnic - 4 iulie: Pestii invata sa iubeasca la cote maxime!

Horoscop zilnic - 4 iulie: Pestii invata sa iubeasca la cote maxime!
Horoscop zilnic - 4 iulie: Pestii invata sa iubeasca la cote maxime!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 4 iulie 2016.

Berbec

O zi foarte importantă pentru segmentul domestic, deoarece se conturează o etapă nou. Treburile gospodăreşti le poţi desfăşura uşor şi cu plăcere, iar membrii familiei te vor susţine în tot ce doreşti să întreprinzi. Emotivitatea este accentuată, de aceea fii prudent şi evită deciziile majore sau semnarea documentelor care te implică pe termen lung. Planifică întâlniri cu rudele, vizite în locurile copilăriei şi trasează noi planuri familiale.



Taur

Relaţiile cu antrajul apropiat sunt excelente, astfel că vei putea obţine informaţii preţiose, ajutor nesperat în chesituni personale şi profesfionale. Însă, tendinţa de a vorbi prea mult şi mai ales despre teme pe care le cunoşti prea puţin sau deloc îţi poate crea neplăceri. Dozează-ţi debitul verbal, modulează plăcut tonul vocii şi ascultă cu interes cele povestite de ceilalţi. Pregăteşte-te şi pentru călătorii pe distanţe scurte sau pentru a participa la dezbateri oficiale.


Gemeni

Foarte bine aspectat este segmentul financiar. Se conturează îmbunătăţiri financiare prin activitatea desfăşurată la locul de muncă, astfel că poţi primi bani, cadouri deosebite sau favoruri de tot felul. Trasează-ţi planuri de investiţii şi cheltuieli, dar pune şi ceva bani deoparte. Informaţiile aflate astăzi privitoare la condiţiile de muncă şi salarizarea aferentă sunt valabile cel puţin un an de zile de acum încolo. Prudenţă şi măsură în toate!

Rac

Emani o energie aparte, puternică, dar destul de dificil de gestionat dacă eşti neatent la semnalele organismului tău.
Fluctuaţiile emoţionale sunt accentuate, de aceea ar fi bine să abordezi totul cu răbdare şi încredere că lucrurile se desfăşoară în favoarea ta. Se deschide o nouă etapă de viaţă, bazată pe valori şi principii morale noi, autentice care te vor conduce spre orizonturi deosebite. Odihneşte-te şi gândeşte-tela  cum ţi-ai putea îmbunătăţi viaţa!

Leu

Intuiţia îţi este accentuată, astfel că ar fi bine să te retragi în locuri liniştite şi să stai de vorbă, pe îndelete, cu tine însuţi.
Informaţiile revelate pe căi neobişnuite, conexiunile mentale pe care le realizezi astăzi îţi sunt de folos pe termen lung. Ai grijă însă să te şi odihneşti, pentru că la un moment dat te poţi simţi copleşit. Unele afecţiuni digestive sau osoase îşi vor face simţită prezenţa, dar ar fi bine să te îngrijeşti cu ajutorul terapiilor naturiste.

Fecioara

Excelentă susţinere primeşti astăzi de la şi prin prieteni! Se conturează relaţii noi, proiecte socio-profesionale de anvergură care vor avea efecte pe cel puţin un an de zile de acum încolo.
Foloseşte-ţi intuiţia, ascultă-ţi semnalele organsimului şi nu te grăbi în luarea deciziilor. Dialogurile cu ceilalţi te po obosi pe de o parte, însă pe de altă parte îţi vor oferi informaţii deosebite privitoare la îmbunătăţirea poziţiei tale într-un grup de lucru.

Balanta

Foarte bine văzut eşti în plan socio-profesional! Este posibil să primeşti oferte deosebite de ocupa funcţii de conducere, de a prelua sarcini de lucru de mare responsabilitate sau de a te ocupa de munca unor colegi, pentru a-i coordona sau dezvolta împreună un proiect profesional.
Discuţiile şi evenimentele zilei sunt bulversante şi obositoare în acelaşi timp, aşa încât fii prudent şi abordează totul cu calm, răbdare şi încredere.  

Scorpion

O zi importantă pentru relaţiile cu străinătatea, călătorii şi studii. Evenimentele ivite îţi vor răsturna planurile făcute până acum atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Ia aminte la informaţiile aflate, indiferent din ce sursă. Unele aparent banale ascund de fapt sâmburii viitoarelor acţiuni în care vei fi implicat împreună cu oameni de bună calitate.
Fii prudent dacă pleci în vreo călătorie! Sunt posibile amânări, întâzieri, discuţii aprinse.

Sagetator

Se deschid oportunităţi de câştig de la şi prin alţii. Poate fi vorba despre obţinerea unei moşteniri, a unei subvenţii, rezolvări financiare legate de partaje, datorii sau credite. Bine ar fi să alcătuieşti planuri de investiţii pe termen lung, dar şi planuri de economii. Cumva primeşti sprijin din partea altora, însă veniturile obţinute din munca ta proprie vor fluctua mult şi pe termen lung. Evită cheltuielile nefondate şi semnarea documentelor!

Capricorn

Relaţiile parteneriale se vor reconfigura începând de astăzi. Unele se destramă definitiv, altele se conturează la orizont cu efecte pe termen lung. Ceea ce vine spre tine din partea altora este de bun augur, însă tu parcă respingi totul şi eşti suspicios. Deschide-ţi sufletul şi mintea, având încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta. Sunt momente în care parteneriatele personale şi profesionale îţi pot aduce bucurii, favoruri şi un salt evolutiv important.

Varsator

La serviciu este mult de lucru, conturându-se o etapă nouă cu multe sarcini de lucru care se vor desfăşura pe termen lung. Dialogurile colegiale sunt importante, pentru că se vor stabili clar etape de lucru, termene şi condiţii de realizare. Fii prudent şi cooperant cu toată lumea. Numai lucrând în echipă şi acceptând şi ideile sau capriciile altora vei reuşi să obţii succese remarcabile. Sănătatea este vulnerabilă şi ar fi bine să o îngrijeşti serios.

Pesti

Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt surse de mare bucurie astăzi. Iubirea se reaprinde, joaca şi activităţile recreative îţi solicită interesul şi bine ar fi să te ocupi pe îndelete de toate acestea. Adună-i pe toţi cei dragi în preajma ta, organizează mese festive, jocuri amuzante sau planuri de vacanţă. Este posibil ca unii să nu-ţi răspundă pe măsura a ceea ce le oferi tu, dar la momentul potrivit aprecierile lor vor fi considerabile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies