Horoscop zilnic - 4 septembrie: Taurii au regrete profunde

Horoscop zilnic - 4 septembrie: Taurii au regrete profunde
Horoscop zilnic - 4 septembrie: Taurii au regrete profunde

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

Berbec

Ai un mare plan in minte, dar ceva te retine sa-i dai startul acum, de parca simti ca nu ar fi momentul cel mai potrivit. Poate e bine sa mai lasi un pic lucrurile sa se sedimenteze inainte de a le porni, pentru ca acum, sub imperiul emotiei sau al entuziasmului de la inceput, ai putea scapa ceva din vedere ce va aparea mai tarziu la lumina.

Pastreaza acest tonus viu cat mai mult timp posibil, dar totusi mai asteapta cateva zile. Daca nu se va ivi nimic care sa-ti schimbe planurile de acum, vei putea sa pornesti la drum cu acelasi chef, dar cateva zile de asteptare nu strica. Iti mai trece nerabdarea care poate genera erori din prea mare graba!

Taur

Te paste un regret profund pentru felul cum s-a terminat o situatie, pentru ca ai fi putut interveni mai repede si poate ai fi salvat ceva.
E o solutie de compromis, e prea tarziu sa mai schimbi ceva si e normal sa consideri acest moment drept o mare dezamagire. Nici nu ai curaj sa spui altora ce s-a intamplat, pentru ca e un punct sensibil si rusinos pe care vei incerca mult timp sa-l repari. Nu te crampona de un esec firesc, prin care au trecut si altii, ci vezi ce ai de invatat din toate acestea!

Gemeni

Nu te lasa coplesit de o situatie de moment care nu se ridica la nivelul asteptarilor tale.
Dezamagirea trece imediat daca stai concentrat la ceea ce va veni, pentru ca perspectivele par mult mai promitatoare decat ceea ce traiesti in prezent. Nu suferi pentru micile nemultumiri de moment, ci gandeste ca totul se va rezolva curand si ca te indrepti spre ceva foarte bun. Un dram de optimism, daca ai avea, ai depasi cu succes un blocaj minor, dar pe care ai tendinta de a-l agrava din cauza atentiei prea mari la detalii negative.


Rac

Vestile care ajung azi la urechile tale suna cam sumbru, dar nu ar trebui sa le pui la suflet. Exista o lege a compensatiei care spune ca atunci cand un plan al vietii merge prost, sigur din alta directie lucrurile merg foarte bine. Asta trebuie sa gasesti tu acum, acel plan unde ai numai motive de bucurie si optimism, pentru ca te poti agata foarte bine de el pentru a depasi cu bine emotia generata de vestile proaste.
Sunt esecuri minore, privite in ansamblu, care nici nu ar merita atata atentie, ca atare asa ar trebui sa le tratezi si tu: cu detasare si indiferenta, ca si cum n-ar conta.

Leu

Nu toate visele se implinesc, dar nici sa aluneci pe panta pesimismul nu e bine! Revino-ti cat mai repede din esecul suferit si accepta ideea ca nu era un vis realizabil, nu era pentru tine, era doar o utopie, o iluzie care nu ar fi facut altceva decat sa-ti consume timpul si resursele, fara a ajunge acolo unde doreai.
Uneori e mai bine sa te trezesti repede la realitate, asa cum se intampla azi, pentru ca asa nu vei mai irosi inutil energia, ci ai putea sa o canalizezi deja spre alta directie. Accepta faptul ca era un vis intangibil, si lasa totul in urma, iar dupa ce te vei detasa de senzatia de gol ramas in suflet, vei putea sa-ti canalizezi energia spre alt tel, mult mai bun!

Fecioara

E nevoie, din cand in cand, de o discutie foarte serioasa fata in fata intre parteneri, pentru a alunga suspiciunile care se mai infiltreaza
in cuplu. Fiti amandoi cat se poate de sinceri si de corecti, nu incercati sa ascundeti adevarul in spatele unor aparente inselatoare, pentru ca tot va iesi intr-o zi la suprafata. Azi vor conta mai mult fidelitatea, sinceritatea, realismul cu care fiecare priveste relatia, fara a va amagi unul pe altul cu lucruri care nu va reprezinta. Daca vreunul se simte vinovat de ceva, ar fi bine sa recunoasca sincer, pentru ca asa se vor gasi mai usor solutii de rezolvare a acelui impas.

Balanta

Familia este foarte importanta pentru tine azi si simti nevoia sa te sfatuiesti cu parintii la orice pas. Primesti de la ei cele mai utile sfaturi pe care le vei tine minte cu sfintenie. Dar sfaturile folositoare pot aparea azi si de la diversi specialisti la care esti nevoit sa apelezi, cum ar fi experti bancari, medici sau profesori care au ceva important sa-ti transmita. E o zi in care simti ca te mai imbogatesti cu ceva in plan intelectual, deoarece afli o multime de informatii care se vor sedimenta la bagajul tau de cunostinte teoretice. Candva, in viitor, le vei transmite si tu altora!

Scorpion

Uneori, o despartire poate fi cel mai bun lucru care ti se poate intampla, ca atare vei trata un astfel de moment ca pe un motiv de usurare. Dispare cineva din viata ta, iti iei ramas bun de la un loc sau de la o persoana, lasi in urma o relatie care nu-si mai are rostul, si parca simti si tu ca respiri, finalmente. Daca vezi ca nu mai ai nimic de castigat sau de invatat din anumite relatii cu oamenii din jur, nu te crampona de ele! Nimic nu e vesnic: nici relatiile de serviciu, nici cele de prietenie, nici cele de iubire, ca atare uneori e bine sa le lasi in urma si sa treci mai departe, spre altceva.

Sagetator

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un ajutor de la colegi, se va dovedi a fi mai degraba o mare complicatie, ceea ce te face sa spui ca era mai bine daca nu cereai ajutor de la nimeni. Unii mai mult incurca lucrurile, decat sa-ti fie tie de ajutor, pentru ca nu puteti fi compatibili perfect cand vine vorba de idei si solutii. Tu ai avea nevoie de o interventie complet diferita decat ceea ce pot ei sa ofere realmente, de aceea ar fi bine sa te consulti cu ei inainte sa se implice mai mult in treburile tale. Vei descoperi ca nu esti de acord cu parerile lor, si, decat asa, mai bine fara!

Capricorn

Toata lumea este nervoasa, toata lumea se agita si ridica tonul, ceea ce te face si pe tine sa te comporti agresiv. Parca nu te mai intelegi cu nimeni in aceasta atmosfera aprinsa, in care se spun cuvinte dure, se aud critici si injurii. Oricat de tolerant ai fi, oricat de mult ai suporta agresivitatea celor din jur, tot va veni un moment in care vei rabufni si nu-ti vei mai putea controla atitudinea, poate nici nu e bine sa tii totul in tine asa, pentru ca stresul acumulat genereaza sentimente ostile in interiorul tau, ca atare e mai bine sa dai totul afara!

Varsator

O disputa care te-a cam dat peste cap in ultimele zile are sanse sa revina la normal. Este o reconciliere binevenita, o discutie clarificatoare care alunga motivele de indoiala sau neintelegerile, totul e sa privesti cu detasare situatia care a nascut animozitati si sa te arati dispus sa ierti si sa uiti. Daca la originea conflictului s-a aflat o suma de bani, ar fi bine ca cel care te-a dezavantajat sau tot amana returnarea unei sume, sa restabileasca echilibrul in acest sens, pentru ca de la bani intotdeauna vor aparea dispute intre oameni.

Pesti

Formezi o pereche bine inchegata cu o persoana care te completeaza excelent. Fiecare vine in acest tandem cu alte resurse, cu atu-urile sale forte, iar tu esti sursa principala de imaginatie, de creativitate si de sensibilitate. Celalalt este un izvor de energie si, daca va uniti fortele intr-un sens comun, se va naste un proiect de succes. Ca e o prietenie de durata, ca e o poveste pasionanta de iubire sau o colaborare rentabila pentru amandoi, ai impresia ca ai gasit persoana cu care te intelegi cel mai bine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Georgiana Lobonț despre momentele de cumpănă din familie și gestionarea lor. „Nu vedem doar roz! Sunt unele lucruri care trebuie ținute acasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies