Horoscop zilnic - 5 iulie: Balantele trebuie sa fie vigilente!

Horoscop zilnic - 5 iulie: Balantele trebuie sa fie vigilente!
Horoscop zilnic - 5 iulie: Balantele trebuie sa fie vigilente!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 5 iulie 2016.

Berbec

Familia continuă să ocupe un loc important pentru tine. Ai spor in treburile casnice si chiar daca este nevoie sa te ocupi si de activitatile din segmentul muncii, tot acasa iti este gandul. Astrele iti ofera un sprijin deosebit si recomandabil este sa te ocupi de tot ce este legat de cămin sau relatii parentale. Rasfoitul unui album cu poze de familie, ar reusi sa iti aline dorul de vremurile copilariei si de personajele ei.



Taur

Este nevoie sa faci o multime de drumuri, însă fii foarte atent. Verifica toate detaliile legate de plecări. Rasturnarile de situatie pot fi prezente. Spre seara, intalnirile cu rudele sau prietenii apropiati iti pot oferi momente interesante. Controversele si ineditul vor da un farmec aparte zilei si evenimentelor ei. O plimbare in aer liber sau o baie aromata cu lavandă, înainte de somn iti pot limpezi atât sufletul cat si trupul.


Gemeni

Segmentul financiar continuă să te preocupe, deoarece apar posibilităţi noi de câştig dintr-o activitate profesională suplimentară. Pe de alta parte, cu bataie lunga, mostenirile sau banii si bunurile altora trebuie sa le ai in vedere. Nu te orienta catre speculatii financiare sau investitii surpriza! Functioneaza doar afacerile cinstite si sigure. Dialogurile cu ceilalţi te pot ajuta să obţii informatii utile, atât în plan personal, cât şi în plan profesional.


Rac

Esti intr-o forma exceptionala si reusesti sa te bucuri de tot ce este in jurul tau. Ai energie, chef de tot si toate, iar ceilalti vor fi încântaţi de farmecul pe care îl emani. Ocupă-te pe indelete de relatiile parteneriale sau de ce ţine de segmental profesional. Cu forţa pe care o ai poţi descoperi anumite lucruri destul de interesante. Sunt posibile rasturnari de situatie, dar sunt benefice.
La serviciu este mult de lucru, dar şi asta îţi face plăcere.

Leu

Fii discret, nu te implica în multe actiuni si încearcă să îţi aloci timp pentru sufletul tau. O plimbare in aer liber, o meditatie intr-un loc sfant sau o vizita la o galerie de arta te-ar ajuta enorm. Organismul tau este destul de incercat, asa ca nu il solicita prea mult. Sunt momente pasagere, deci nu te ingrijora.
Vine o vreme in viata cand suntem nevoiti sa ne ocupam mai mult de propria noastra persoană decât de ceilalti, iar pentru tine acum este acea vreme.

Fecioara

Situatii controversate frecvente în relaţiile cu prietenii şi protectorii din segmentul profesional! Rolul lor este de a te ajuta să observi clar pe cine mai păstrezi în preajma ta şi la cine trebuie să renunţi fără rezerve. Implică-te serios în dialogurile cu ceilalţi, pentru că este posibil sa afli informaţii deosebite, ce iti vor fi de folos mai tarziu.
Spre seara iti prinde bine o plimbare in aer liber. O persoana draga iti poate oferi surprize plăcute.

Balanta

Sunt posibile situatii dinamice în plan socio-profesional, dar vei reusi sa te descurci foarte bine. Familia nu te sustine in demersurile tale sociale, de aceea trebuie sa fii foarte vigilent si atent la ce iti doresti cu adevarat. Imboldul de a te orienta numai catre sfera sociala este trecator, astfel ca nu crea prea mare valva acasă.
Dupa-amiaza, alaturi de membrii familiei, poti petrece momente placute. Numai impreuna cu ei iti poti gasi echilibrul de care ai nevoie acum.

Scorpion

Anumite aspecte legate de călătorii şi studii se pot modifica foarte surprinzător. De fapt, lucrurile se desfăşoară în favoarea ta, chiar dacă acum, pe moment eşti îngrijorat şi îţi displace felul în care s-au sucit lucrurile. Este bine să te adaptezi situaţiilor ivite şi să te bucuri de partea plină a paharului vieţii tale. Dorinţa de a transcede planul material este foarte mare, astfel ca astrele îţi vor pune la dispoziţie mai întâi, cele necesare sufletului.

Sagetator

O zi bună pentru a verifica plata facturilor şi pentru a achita datorii restante de orice fel. Fii prudent cu documentele financiare, întrucât sunt posibile erori de redactare, de încasare sau pur şi simplu, din neglijenţă, le poţi pierde. Spre seara, detaşează-te de toate problemele. Este un moment excelent de a cerceta planurile subtile ale existentei. Participarea la un seminar pe teme spirituale, lecturarea unei carti bune sau vizionarea unui film bun, te-ar ajuta enorm.      

Capricorn

Controlează-ţi reacţiile, astfel încât sa echilibrezi relaţia dintre tine şi ceilalţi. Sunt posibile situatii conflictuale in acest segment de viata, insa cu rabdare si prudenţă totul poate fi depasit foarte bine. Se pot contura rasturnari de situatie in diverse colaborari sau parteneriate. Din umbra, astele te protejeaza discret, chiar daca tu nu sesizezi acest lucru. Spre finalul zilei, acordă-ţi câteva momente de relaxare în aer liber.

Varsator

Bine ar fi sa fii foarte atent la tot ce se petrece in sfera muncii, intrucat in umbra sunt multe capcane. Lucreaza cu masura, nu te implica in multe lucruri si selecteaza cu atentie prioritatile. Sanatatea este destul de incercata, astfel ca sunt posibile stari neplacute. Nu se recomanda consultatiile sau analizele medicale. Dupa-amiaza ai nevoie de odihna, o plimbare in aer liber sau un masaj de relaxare. Terapiile psihospirituale te pot ajuta mult.

Pesti

Esti creativ si bine ar fi fi sa iti pui in practica ideile. Rezervă un abonament la o sala de teatru sau de concerte. Daca ai de facut drumuri, verfica totul inainte de a pleca sau pleacă numai dacă este absolut necesar. În a doua parte a zilei este posibila o mica petrecere cu cei dragi, unde ii vei molipsi pe cei din jur cu veselia ta. Evită excesele şi ţine cont şi de nevoile sau sfaturile celorlalţi. Printre rânduri vei afla informaţii utile pe termen lung.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies