Horoscop zilnic - 5 iunie: Leii si balantele au o duminica plina de surprize!

Horoscop zilnic - 5 iunie: Leii si balantele au o duminica plina de surprize!
Horoscop zilnic - 5 iunie: Leii si balantele au o duminica plina de surprize!

Citeste previziunile tale pentru data de 5 iunie 2016.

Berbec

Călătoriile si studiile sunt subiectele principale ale finalului acestei săptămâni. Este nevoie să faci o mulţime de drumuri, de aceea fii foarte atent. Verifică toate detaliile legate de plecări. Răsturnările de situaţie pot fi prezente. Spre seara, întâlnirile cu rudele sau prietenii apropiaţi îţi pot oferi momente interesante. Controversele şi ineditul vor da un farmec aparte evenimentelor.

Taur

În acest weekend eşti preocupat în mod special de veniturile şi favorurile pe care le obţii din munca proprie.

Sunt favorizate câştigurile, astfel ca îţi poţi planifica tot ce ţine de cheltuieli pe facturi şi nevoi personale cotidiene. Pe de altă parte, moştenirile, banii si bunurile comune cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii trebuie sa le ai in vedere. Relaxează-te mai mult!

Gemeni

Eşti într-o formă excepţională la sfârşitul acestei săptămâni. Reusesti sa te bucuri de tot ce este in jurul tau. Ai energie, chef de tot si toate, iar ceilalti vor fi încântaţi de farmecul pe care îl emani.
Ocupa-te pe indelete de relatiile parteneriale sau de ce tine de parteneriate si colaborari. Cu forta pe care o ai poţi descoperi anumite lucruri destul de interesante. Răsturnari de situaţie benefice!

Rac

În zilele acestui weekend ai nevoie de o discuţie serioasă şi pe îndelete cu tine însuţi. Sunt anumite lucruri ce se cer lămurite şi nu mai suportă amânare. Fii mai rezervat, nu te implica în multe actiuni şi încearcă să-ţi aloci timp pentru sufletul tau.
O plimbare in aer liber, o meditatie într-un loc sfânt sau o vizită la o galerie de artă te-ar ajuta enorm. Odihneşte-te mai mult!

Leu

Eşti înconjurat de prieteni, admiratori şi susţinători înfocaţi ai proiectelor tale personale şi profesionale la sfârşitul acestei săptămâni. Ai nevoie de ceva sfaturi sau îndemnuri. Situaţiile controversate sunt frecvente, având rolul de a-ţi menţine prudenţa la cote mari. Este posibil sa afli informaţii deosebite, utile ceva mai tarziu.
O persoana draga iti poate oferi surprize plăcute.

Fecioara

Domeniul porfeisonal şi imaginea ta în lume reprezintă subiectele principale ale acestui final de săptămână. Sunt posibile situatii dinamice, dar vei reuşi să te descurci foarte bine. Familia nu te susţine în demersurile tale sociale, de aceea trebuie sa fii foarte vigilent si atent la ce iti doresti cu adevarat. Imboldul de a te orienta numai către sfera sociala este trecător.
Succes neaşteptat!

Balanta

Zile excelente la finalul acestei săptămâni pentru demararea studiilor pe termen lung sau pentru planuri de călătorii in străinătate. Rafinarea sufletească ocupa şi ea un loc de cinste. Poate ar fi nevoie să îţi planifici anumite cursuri de dezvoltare personala, de terapii complementare sau să-ţi faci un abonament la o sala de teatru sau concerte. Ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta!

Scorpion

Recomandabil este să te ocupi, pe indelete, de chestiunile financiare în acest weekend.
Mai ales de taxe, impozite, credite, relatii cu instituţiile financiare sau aspecte specifice moştenirilor. Este posibil ca activităţile cotidiene sau anumite lucruri legate de banii câştigaţi din munca proprie să îţi ridice probleme serioase. Cu atentie, răbdare şi perseverenţă totul se poate soluţiona cu bine.

Sagetator

Finalul acestei săptămâni revigorează mult şi bine relatiile parteneriale. Vrei să te implici în tot şi toate, dar elanul tau i-ar putea îndepărta pe cei din jur.
Echilibrează relaţia dintre tine şi ceilalţi. Sunt posibile situaţii conflictuale în acest segment de viaţă, însa cu răbdare si prudenta totul poate fi depăşit cu bine. Răsturnari de situatie în diverse colaborări sau parteneriate personale.

Capricorn

Chiar dacă este weekend continui să munceşti cu elan. Fii atent la tot ce se petrece în sfera muncii, întrucât în umbră sunt capcane. Lucrează cu măsură, nu te implica în multe lucruri si selectează cu atenţie priorităţile. Sănătatea este destul de încercată, astfel că sunt posibile stari neplacute. Odihneşte-te, stai de vorbă cu cei dragi şi planifică analize şi consultaţii medicale.

Varsator

Cheful de distracţii şi aventuri te va face remarcat în anturaj la finalul acestei săptămâni. Controversele sunt prezente, dar tocmai ele alcătuiesc farmecul situaţiilor ivite. Copiii îţi vor atrage atenţia in mod special, iar prietenii îţi sunt aproape. Esti creativ si bine ar fi fi să îţi pui in practică ideile. Poate ar fi bine să îţi faci un abonament la o sală de teatru sau de concerte.

Pesti

Familia ocupă un loc important în sufletul tău în zilele acestui sfârşit de săptămână. Ai spor in treburile casnice si chiar daca este nevoie să te ocupi şi de îndatoririle profesionale, tot acasă îţi este gândul. Astrele îţi oferă un sprijin deosebit si recomandabil este sa te ocupi de tot ce este legat de cămin sau relaţii parentale. Sufletul tau are nevoie de linişte şi detaşare de cotidian.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies