Horoscop zilnic - 6 august: Scorpionii sunt obositi!

Horoscop zilnic - 6 august: Scorpionii sunt obositi!
Horoscop zilnic - 6 august: Scorpionii sunt obositi!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
A venit vremea sa te intorci un pic inapoi, la o etapa mai veche a unui proiect in desfasurare pe care nu ai incheiat-o cum trebuie atunci. Acum ai o solutie eficienta care merita aplicata si totul va ajunge mai usor la un nivel care sa-ti inspire incredere. Candva, nu stiai ce trebuie facut, erai complet debusolat, dar intre timp ai mai adunat ceva informatii si experienta si acum stii ce se cere.
Fii pregatit deci sa inchei acel capitol ce ramasese in coada de peste in trecut, dar vei vedea ca a meritat sa-l lasi sa astepte, pentru ca rezolvarea de acum pare a fi cea mai buna.
TAUR
In familie au loc acum evenimentele cele mai placute ce devin sursa ta de energie pentru a merge mai departe. Pentru ei, capeti acum mai mult curaj sa pornesti intr-o directie complet noua catre care si ei te indeamna, deci nu poti sa-i dezamagesti batand in retragere.
De dragul lor, devii dintr-o data mult mai activ, mai implicat, mai dornic de schimbare, si faci tot ce-ti sta in putinta sa inaintezi spre ceea ce-si doresc ei mai mult. Nimic nu ti se pare mai motivant decat fericirea celor dragi!
GEMENI
Nu-ti displace deloc starea de liniste care s-a lasat peste unele planuri ce nu mai aduceau nimic nou in peisaj.
Seamana cu o zi de totala relaxare, in care nu-ti mai bati capul cu problemele de zi cu zi, nici cu piedicile care te tineau pe loc de la o vreme, ci reusesti sa te bucuri de liniste, de relaxare, de o stare de comoditate binefacatoare pentru a-ti recapata buna dispozitie. Fie ca ai dus sau nu la capat problemele din ultima perioada, azi parca nici n-ar exista, pentru ca pui pe primul plan doar ceea ce face bine sufletului, nu ceea ce te macina pana mai ieri.
RAC
Te pleci in fata unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenta. Modestia e modul tau de a-i recunoaste valoarea sau superioritatea, de parca nu ai avea curajul nici sa vorbesti in fata sa. Ai ceva de invatat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine intr-un domeniu pe care tu abia acum il descoperi, in timp ce el poate fi deja o somitate in materie.
Timiditatea te copleseste in cazul in care ai de a face cu cineva care iti este cu ceva mai presus: ca rang, ca functie, ca varsta, ca experienta.
LEU
Nu poti continua o poveste de iubire in acelasi mod ca pana acum, ci se cere o viziune noua asupra relatiei voastre. Poate s-a instalat monotonia si plictiseala, poate simti un blocaj in comunicarea cu persoana iubita, deci ar fi nevoie de aer proaspat in cuplu.
O initiativa venita de la unul din parteneri ar fi de bun augur, ca atare propune-i ceva partenerului care sa va scoata pe amandoi din zona terna in care nimic interesant nu se mai intampla. Veti vedea ca relatia poate capata un tonus nou, un ritm mai alert, descoperind cat de multa nevoie era de o schimbare! Fii tu primul care se schimba.
FECIOARA
Daca te complaci in starea in care esti blocat de la o vreme, ar mai putea dura foarte mult pana lucrurile vor incepe din nou
sa se miste, de aceea e nevoie de o initiativa curajoasa si ferma pentru a trece de acest punct critic. Daca nu faci acum ceva ca sa depasesti momentul, lucrurile s-ar mai putea tergiversa o vreme, dar nu mai trebuie sa amani. Oricat de greu ti-ar fi sa iesi dintr-o comoda stare de rutina si pasivitate, prin acest gest curajos vei debloca practic o intreaga serie de evenimente. Acum e momentul sa pornesti!
BALANTA
Nu te simti in stare sa accepti conditiile defavorabile care ti se prezinta ca fiind unica optiune. Reprezinta un sacrificiu pe care nu il poti accepta, chiar daca esti una dintre persoanele cele mai adaptabile si mai tolerante. Simti ca nu merita sa faci compromisuri, ca nu ai nimic de castigat de pe urma acestui gest de renuntare la propriile principii, ca atare mai bine tii cu dintii de pozitia ta, chiar daca esti obligat de imprejurari sa accepti situatia de fata. Nu e in beneficiul tau, deci mai bine stai pe loc.
SCORPION
Esti obosit, desi ai mai avea multe lucruri de rezolvat si astazi. Daca te apuci totusi de treaba si ti se pare ca s-au adunat in calea ta doar obstacole, ar fi bine sa nu insisti sa mergi mai departe cu orice pret, pentru ca nu va iesi nimic bine. Pe langa faptul ca nivelul tau energetic este destul de scazut, nici nu sunt intrunite toate conditiile unui succes facil, avand de luptat cu tot felul de piedici pe parcurs, incat aproape ca nu merita efortul. Daca poti amana pe altadata, ai fi mult mai castigat, altfel va fi doar risipa de timp si energie fara rezultate prea bune.
SAGETATOR
Starea ta depinde mult de starea vremii, esti meteodependent asadar, pentru ca te vei simti exact asa cum e cerul. Daca ai norocul unei zile senine, cu soare stralucitor, vei avea o zi excelenta si tu, de parca ti-ai extrage direct seva din soare. Dar daca ai ghinionul sa se abata nori peste zona ta, fii sigur ca vei avea aceeasi stare cenusie si neplacuta toata ziua… Cauta pe harta un loc in care soarele straluceste si fugi acolo, la padure, la mare, la iarba verde, pentru a-ti reincarca bateriile la capacitate maxima intr-un decor frumos.
CAPRICORN
Nu ignora sfaturile pe care ti le ofera astazi cineva cu intentii bune si sincere, chiar vrea sa-ti fie de ajutor si nu se ascunde nimic in spatele propunerilor sale. Merita sa pui in aplicare ideile pe care ti le ofera pe gratis, pentru ca vei vedea ca au efecte imediate in problemele care te preocupa. Daca te incapatanezi sa respingi orice sprijin din afara pe motiv ca te descurci si singur, da, vei ajunge la un final bun in cele din urma, dar asa ai economisi timp si energie incercand variante proprii. Daca cineva iti da pontul gata verificat, de ce nu l-ai folosi imediat?
VARSATOR
Faci echipa buna cu un prieten apropiat, dar de data aceasta tu reprezinti latura rationala a acestui tandem iar celalalt e jumatatea ta emotionala. De obicei rolurile sunt exact invers, dar esti persoana cea mai potrivita pentru a analiza lucrurile corect pe toate fetele, pentru a lua decizii clare si ferme, pentru a intelege situatia la justa valoare, fara influente emotionale, asa cum ar face celalalt. Va completati perfect unul pe altul si ar merita sa folositi aceasta compatibilitate pe cat mai multe planuri.
PESTI
O zi in prezenta celor mai dragi persoane nu poate fi decat un dar divin, deci bucura-te de tot ce ti se ofera cu generozitate pentru fericirea ta. Ai motive de distractie, de veselie, de buna dispozitie, de parca toate problemele de pana mai ieri au disparut ca prin farmec. Te comporti ca un copil lipsit de griji si bine faci, pentru ca numai o astfel de atitudine pozitiva iti poate garanta o zi excelenta. Iubirea e si ea motiv de fericire, pentru ca cel drag te rasfata in permanenta cu gesturi tandre si frumoase.
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

A venit vremea sa te intorci un pic inapoi, la o etapa mai veche a unui proiect in desfasurare pe care nu ai incheiat-o cum trebuie atunci. Acum ai o solutie eficienta care merita aplicata si totul va ajunge mai usor la un nivel care sa-ti inspire incredere. Candva, nu stiai ce trebuie facut, erai complet debusolat, dar intre timp ai mai adunat ceva informatii si experienta si acum stii ce se cere. Fii pregatit deci sa inchei acel capitol ce ramasese in coada de peste in trecut, dar vei vedea ca a meritat sa-l lasi sa astepte, pentru ca rezolvarea de acum pare a fi cea mai buna.

TAUR

In familie au loc acum evenimentele cele mai placute ce devin sursa ta de energie pentru a merge mai departe. Pentru ei, capeti acum mai mult curaj sa pornesti intr-o directie complet noua catre care si ei te indeamna, deci nu poti sa-i dezamagesti batand in retragere. De dragul lor, devii dintr-o data mult mai activ, mai implicat, mai dornic de schimbare, si faci tot ce-ti sta in putinta sa inaintezi spre ceea ce-si doresc ei mai mult. Nimic nu ti se pare mai motivant decat fericirea celor dragi!

GEMENI

Nu-ti displace deloc starea de liniste care s-a lasat peste unele planuri ce nu mai aduceau nimic nou in peisaj. Seamana cu o zi de totala relaxare, in care nu-ti mai bati capul cu problemele de zi cu zi, nici cu piedicile care te tineau pe loc de la o vreme, ci reusesti sa te bucuri de liniste, de relaxare, de o stare de comoditate binefacatoare pentru a-ti recapata buna dispozitie. Fie ca ai dus sau nu la capat problemele din ultima perioada, azi parca nici n-ar exista, pentru ca pui pe primul plan doar ceea ce face bine sufletului, nu ceea ce te macina pana mai ieri.

RAC

Te pleci in fata unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenta. Modestia e modul tau de a-i recunoaste valoarea sau superioritatea, de parca nu ai avea curajul nici sa vorbesti in fata sa. Ai ceva de invatat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine intr-un domeniu pe care tu abia acum il descoperi, in timp ce el poate fi deja o somitate in materie. Timiditatea te copleseste in cazul in care ai de a face cu cineva care iti este cu ceva mai presus: ca rang, ca functie, ca varsta, ca experienta.

LEU

Nu poti continua o poveste de iubire in acelasi mod ca pana acum, ci se cere o viziune noua asupra relatiei voastre. Poate s-a instalat monotonia si plictiseala, poate simti un blocaj in comunicarea cu persoana iubita, deci ar fi nevoie de aer proaspat in cuplu. O initiativa venita de la unul din parteneri ar fi de bun augur, ca atare propune-i ceva partenerului care sa va scoata pe amandoi din zona terna in care nimic interesant nu se mai intampla. Veti vedea ca relatia poate capata un tonus nou, un ritm mai alert, descoperind cat de multa nevoie era de o schimbare! Fii tu primul care se schimba.

FECIOARA

Daca te complaci in starea in care esti blocat de la o vreme, ar mai putea dura foarte mult pana lucrurile vor incepe din nou sa se miste, de aceea e nevoie de o initiativa curajoasa si ferma pentru a trece de acest punct critic. Daca nu faci acum ceva ca sa depasesti momentul, lucrurile s-ar mai putea tergiversa o vreme, dar nu mai trebuie sa amani. Oricat de greu ti-ar fi sa iesi dintr-o comoda stare de rutina si pasivitate, prin acest gest curajos vei debloca practic o intreaga serie de evenimente. Acum e momentul sa pornesti!

BALANTA

Nu te simti in stare sa accepti conditiile defavorabile care ti se prezinta ca fiind unica optiune. Reprezinta un sacrificiu pe care nu il poti accepta, chiar daca esti una dintre persoanele cele mai adaptabile si mai tolerante. Simti ca nu merita sa faci compromisuri, ca nu ai nimic de castigat de pe urma acestui gest de renuntare la propriile principii, ca atare mai bine tii cu dintii de pozitia ta, chiar daca esti obligat de imprejurari sa accepti situatia de fata. Nu e in beneficiul tau, deci mai bine stai pe loc.

SCORPION

Esti obosit, desi ai mai avea multe lucruri de rezolvat si astazi. Daca te apuci totusi de treaba si ti se pare ca s-au adunat in calea ta doar obstacole, ar fi bine sa nu insisti sa mergi mai departe cu orice pret, pentru ca nu va iesi nimic bine. Pe langa faptul ca nivelul tau energetic este destul de scazut, nici nu sunt intrunite toate conditiile unui succes facil, avand de luptat cu tot felul de piedici pe parcurs, incat aproape ca nu merita efortul. Daca poti amana pe altadata, ai fi mult mai castigat, altfel va fi doar risipa de timp si energie fara rezultate prea bune.

SAGETATOR

Starea ta depinde mult de starea vremii, esti meteodependent asadar, pentru ca te vei simti exact asa cum e cerul. Daca ai norocul unei zile senine, cu soare stralucitor, vei avea o zi excelenta si tu, de parca ti-ai extrage direct seva din soare. Dar daca ai ghinionul sa se abata nori peste zona ta, fii sigur ca vei avea aceeasi stare cenusie si neplacuta toata ziua… Cauta pe harta un loc in care soarele straluceste si fugi acolo, la padure, la mare, la iarba verde, pentru a-ti reincarca bateriile la capacitate maxima intr-un decor frumos.

CAPRICORN

Nu ignora sfaturile pe care ti le ofera astazi cineva cu intentii bune si sincere, chiar vrea sa-ti fie de ajutor si nu se ascunde nimic in spatele propunerilor sale. Merita sa pui in aplicare ideile pe care ti le ofera pe gratis, pentru ca vei vedea ca au efecte imediate in problemele care te preocupa. Daca te incapatanezi sa respingi orice sprijin din afara pe motiv ca te descurci si singur, da, vei ajunge la un final bun in cele din urma, dar asa ai economisi timp si energie incercand variante proprii. Daca cineva iti da pontul gata verificat, de ce nu l-ai folosi imediat?

VARSATOR

Faci echipa buna cu un prieten apropiat, dar de data aceasta tu reprezinti latura rationala a acestui tandem iar celalalt e jumatatea ta emotionala. De obicei rolurile sunt exact invers, dar esti persoana cea mai potrivita pentru a analiza lucrurile corect pe toate fetele, pentru a lua decizii clare si ferme, pentru a intelege situatia la justa valoare, fara influente emotionale, asa cum ar face celalalt. Va completati perfect unul pe altul si ar merita sa folositi aceasta compatibilitate pe cat mai multe planuri.

PESTI

O zi in prezenta celor mai dragi persoane nu poate fi decat un dar divin, deci bucura-te de tot ce ti se ofera cu generozitate pentru fericirea ta. Ai motive de distractie, de veselie, de buna dispozitie, de parca toate problemele de pana mai ieri au disparut ca prin farmec. Te comporti ca un copil lipsit de griji si bine faci, pentru ca numai o astfel de atitudine pozitiva iti poate garanta o zi excelenta. Iubirea e si ea motiv de fericire, pentru ca cel drag te rasfata in permanenta cu gesturi tandre si frumoase.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies