Horoscop zilnic - 6 decembrie: Pestii aduc zambete pe chipurile celor din jur!

Horoscop zilnic - 6 decembrie: Pestii aduc zambete pe chipurile celor din jur!
Horoscop zilnic - 6 decembrie: Pestii aduc zambete pe chipurile celor din jur!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
Privesti prea suspicios o anumita relatie care ar merita mai multa incredere din partea ta. Te porti extrem de prudent fata de acea persoana, dar… stii cum se spune: de ce ti-e frica nu scapi. Daca ti-e frica de tradare, de minciuna, de infidelitate, ele chiar vin! Daca ti-ai deschide mai mult mintea si inima in fata sa, v-ati cunoaste mai bine si ai vedea ca nu are rost sa impui distanta.
Ba chiar s-ar putea sa descoperi ca simtiti sau ganditi la fel in unele momente si va aflati PE ACEEASI LUNGIME DE UNDA. Din cu totul alt punct de vedere, una din relatiile tale de suflet, evolueaza atat de bine, ca aproape comunicati telepatic, fara sa mai fie nevoie de cuvinte. E o placere sa dezvolti asemenea relatie!
TAUR
Daca unii oameni a caror parere o asculti si o respecti ca pe LITERA DE LEGE, iti spun ca un anumit lucru trebuie sa mearga intr-o anumita directie, ii crezi,
de parca parerile lor ar fi avizate si documentate. Daca cineva drag iti spune asta, nu-l crezi, dar daca medicul, preotul, profesorul sau seful o spune, gata, e sfant si faci ca atare. Deci, daca vrei sa dai startul unei schimbari majore in viata ta, e bine sa ceri parerea unui astfel de om pentru ca nu vei putea sa-l refuzi. Presupui ca parerile sale vin dintr-o experienta de viata mult mai bogata si tot ce poti face e sa accepti, sa te supui, sa le urmezi ca pe reguli obligatorii, dar benefice tie!
GEMENI
Visezi la viitor cu ochii deschisi si ceea ce se prefigureaza in mintea ta te entuziasmeaza la maximum. Daca ai putea, ai incepe sa cladesti deja aceste planuri, dar trebuie sa accepti ca exista un ritm pentru toate, nu are rost sa te grabesti. Fiecare zi care te apropie de acel mare scop are un rol, pentru ca mai inveti ceva pe parcurs, mai adaugi ceva la constructia respectiva, mai completezi visul cu unele elemente, si daca totul ar evolua prea rapid spre tinta cea mare, ai descoperi ca nu a iesit chiar asa cum
ai fi dorit. Bucura-te ca ai TIMP DESTUL la dispozitie pentru a ridica acest edificiu exact asa cum il visezi!
RAC
Nu te crampona de cateva banale hopuri, care sunt absolut firesti in evolutia ta spre telul cel mare. Mai bine te concentrezi direct la ceea ce te asteapta la destinatie, spunand cu INCREDERE deplina ca poti, ca merge, ca totul este in regula.
Daca incepi sa iei la bani marunti chiar orice fleac de pe parcurs, pierzi energie si timp pretios pentru nimicuri. Mai bine privesti deja la ceea ce te asteapta dincolo de aceasta etapa, pentru ca tinta aceea merita toata atentia. Te atrage si astfel te si sustrage de pe calea plina de hartoape de acum, deci concentreaza-te doar la ceea ce te asteapta la destinatie.
LEU
Ceea ce iti doresti tu cel mai mult in acest moment are toate sansele sa se materializeze, dar e nevoie si de o
STRATEGIE foarte precisa, pe etape bine stabilite. Nu ajunge doar dorinta (desigur, e importanta, pentru ca e scanteia care aprinde motorul), dar mai e nevoie si de vointa, si de organizare, si de capacitatea de a duce la bun sfarsit ceea ce ai pornit. Esti in fata unui proiect important, de cursa lunga, care va avea urmari dintre cele mai grozave, dar gandeste-te la mijloacele pe care le ai la dispozitie, la resursele la care trebuie sa apelezi, la oamenii pe care sa-i atragi in planul tau.
Va iesi excelent, pentru ca te bazezi pe un management propriu extraordinar.
FECIOARA
Viata de familie este in centrul atentiei pentru ca aici au loc evenimente cu iz de SARBATOARE. Aveti ceva de celebrat impreuna sau exista un motiv de bucurie deplina ce va aduna pe toti, cu mic si mare, la un loc. Este atmosfera ideala pentru o reuniune de familie- la o aniversare, la un botez, la o logodna- ceva care anima spiritele si va face pe toti mai veseli si mai optimisti, datorita unor astfel de momente. Va recapatati cu totii cheful de viata si placerea de a va distra. Copiii sunt cei care inveselesc cel mai usor atmosfera ca atare toate activitatile zilei vor gravita in jurul lor: cu ei la joaca, la lectii, la film…
BALANTA
Privesti la partenerul tau si nu-ti vine a crede ce atitudine noua observi la el! Se tine de cuvant, isi ia angajamente solide, isi ofera dovezi concrete de LOIALITATE si iubire, ceea ce nu poate fi decat un motiv de a investi si mai multa incredere in el. Iti spune clar ce vrea de la tine, ca asteapta ca relatia voastra sa prinda si mai mult radacini, ca e pregatit sa-ti asume responsabilitati mature, deci e un semn ca relatia voastra a devenit extrem de serioasa si ai pe cine te baza. Ti tu te-ai schimbat in ultima perioada, dar el s-a schimbat mai mult si cand te uiti la el iti inspira deplina securitate!
SCORPION
Priveste-te cu un dram de detasare, pentru ca esti intr-un punct de turnura a vietii tale. Esti la mijloc INTRE TRECUT SI VIITOR, intre cel care ai fost pana ieri si cel care vei deveni de acum inainte, deci e vremea bilantului. Gata, ce a fost a fost, de acum trebuie sa te concentrezi asupra zilei de maine, luand din trecut doar ceea ce te-a adus pana la acest nivel, resursele pe care te poti baza si de acum, doar investitia de energie de dinainte. Ai uneori tendinta de a privi inapoi doar pentru a descoperi ce nu ai realizat, fara sa scoti in evidenta cat de multe ai reusit inainte, dar nu e momentul bilantului lipsurilor sau golurilor. Spre viitor duci ceea ce ai, nu ceea ce nu ai reusit sa obtii!
SAGETATOR
Marea ta bucurie astazi e timpul petrecut IN COMPANIA COPIILOR tai, pentru ca de acolo iti extragi tu toata energia pozitiva. E minunat sa te joci cu ei, sa faci totul numai in compania lor, oferindu-va unii altora imense dovezi de iubire! Grija pe care le-o oferi, protectia nemarginita pe care o reversi asupra lor, preocuparea profunda pentru a asigura toate nevoile lor amplifica dorinta ta de a fi un parinte perfect pentru ei, iar ceea ce iti ofera ei in schimb e cea mai frumoasa rasplata. Daca nu ai copii, inca, iti indrepti dragostea spre alti copii din familie, deci vei fi azi unchiul preferat sau matusa cea mai simpatica. Distractia celor mici e marea ta satisfactie!
CAPRICORN
Ocupa-te mai mult de sufletul tau, pentru ca ai nevoie e o zi de liniste in care sa-ti reincarci bateriile. Orice activitate tihnita, placuta, care inspira armonie si pace, sunt potrivite pentru tine acum, ca atare adu-ti aminte de tot ceea ce iti face tie placere si nu iti poti permite prea des. RELAXARE totala, muzica in surdina, lumanari aprinse, un foc in semineu, o carte buna si un ceai fierbinte s-ar potrivi de minune atmosferei tihnite de azi, iar daca in acest decor apare si iubirea, atunci poate fi o seara romantica ce are efect vindecator asupra ta. Dragostea e un fel de medicament, pentru ca si tu, si jumatatea ta va simtiti ca noi dupa cateva ore petrecute in doi.
VARSATOR
Nici nu stii de unde sare iepurele si te trezesti azi intr-o situatie de vis in compania persoanei iubite! E o zi in care se pot auzi CLOPOTE DE NUNTA, poate chiar pentru tine, daca e una din preocuparile tale actuale. Partenerul s-ar putea sa faca o aluzie in legatura cu un astfel de eveniment, sau daca cererea in casatorie sta in mainile tale, esti gata sa spui ce ai pe inima! Raspunsul nu poate fi decat afirmativ, deci ziua aceasta poate fi una de fericire maxima. Dar vestile de acelasi gen- despre casatorii, logodne sau nasterea unor copilasi- pot veni azi din toate directiile, deci raspunde le telefon: sigur vei avea motive de sarbatorit si mesaje de transmis mai departe la toata familia!
PESTI
Este o zi a darniciei, deci toate gesturile pe care le indrepti azi spre cei din jurul tau au rolul de a le aduce un zambet pe chip si speranta mai puternica in suflet. Daca DARURILE tale sunt materiale, nici nu te uiti la bani daca stii ca efectul lor e de natura afectiva, si restabileste bucuria in inima celui din fata ta. Stii ca vrei fi rasplatit inzecit prin fericirea din ochii sai sau ca vei primi si tu inapoi ceva similar exact atunci cand vei avea nevoie de un sprijin, un sfat, o vorba buna. Cu oricine te intalnesti azi- si e posibil sa fie o zi cu multa agitatie prin preajma- ai ceva de oferit cu inima deschisa: ca e un dar palpabil sau doar un compliment, efectul e acelasi!
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Privesti prea suspicios o anumita relatie care ar merita mai multa incredere din partea ta. Te porti extrem de prudent fata de acea persoana, dar… stii cum se spune: de ce ti-e frica nu scapi. Daca ti-e frica de tradare, de minciuna, de infidelitate, ele chiar vin! Daca ti-ai deschide mai mult mintea si inima in fata sa, v-ati cunoaste mai bine si ai vedea ca nu are rost sa impui distanta. Ba chiar s-ar putea sa descoperi ca simtiti sau ganditi la fel in unele momente si va aflati PE ACEEASI LUNGIME DE UNDA. Din cu totul alt punct de vedere, una din relatiile tale de suflet, evolueaza atat de bine, ca aproape comunicati telepatic, fara sa mai fie nevoie de cuvinte. E o placere sa dezvolti asemenea relatie!

TAUR

Daca unii oameni a caror parere o asculti si o respecti ca pe LITERA DE LEGE, iti spun ca un anumit lucru trebuie sa mearga intr-o anumita directie, ii crezi, de parca parerile lor ar fi avizate si documentate. Daca cineva drag iti spune asta, nu-l crezi, dar daca medicul, preotul, profesorul sau seful o spune, gata, e sfant si faci ca atare. Deci, daca vrei sa dai startul unei schimbari majore in viata ta, e bine sa ceri parerea unui astfel de om pentru ca nu vei putea sa-l refuzi. Presupui ca parerile sale vin dintr-o experienta de viata mult mai bogata si tot ce poti face e sa accepti, sa te supui, sa le urmezi ca pe reguli obligatorii, dar benefice tie!

GEMENI

Visezi la viitor cu ochii deschisi si ceea ce se prefigureaza in mintea ta te entuziasmeaza la maximum. Daca ai putea, ai incepe sa cladesti deja aceste planuri, dar trebuie sa accepti ca exista un ritm pentru toate, nu are rost sa te grabesti. Fiecare zi care te apropie de acel mare scop are un rol, pentru ca mai inveti ceva pe parcurs, mai adaugi ceva la constructia respectiva, mai completezi visul cu unele elemente, si daca totul ar evolua prea rapid spre tinta cea mare, ai descoperi ca nu a iesit chiar asa cum ai fi dorit. Bucura-te ca ai TIMP DESTUL la dispozitie pentru a ridica acest edificiu exact asa cum il visezi!

RAC

Nu te crampona de cateva banale hopuri, care sunt absolut firesti in evolutia ta spre telul cel mare. Mai bine te concentrezi direct la ceea ce te asteapta la destinatie, spunand cu INCREDERE deplina ca poti, ca merge, ca totul este in regula. Daca incepi sa iei la bani marunti chiar orice fleac de pe parcurs, pierzi energie si timp pretios pentru nimicuri. Mai bine privesti deja la ceea ce te asteapta dincolo de aceasta etapa, pentru ca tinta aceea merita toata atentia. Te atrage si astfel te si sustrage de pe calea plina de hartoape de acum, deci concentreaza-te doar la ceea ce te asteapta la destinatie.

LEU

Ceea ce iti doresti tu cel mai mult in acest moment are toate sansele sa se materializeze, dar e nevoie si de o STRATEGIE foarte precisa, pe etape bine stabilite. Nu ajunge doar dorinta (desigur, e importanta, pentru ca e scanteia care aprinde motorul), dar mai e nevoie si de vointa, si de organizare, si de capacitatea de a duce la bun sfarsit ceea ce ai pornit. Esti in fata unui proiect important, de cursa lunga, care va avea urmari dintre cele mai grozave, dar gandeste-te la mijloacele pe care le ai la dispozitie, la resursele la care trebuie sa apelezi, la oamenii pe care sa-i atragi in planul tau. Va iesi excelent, pentru ca te bazezi pe un management propriu extraordinar.

FECIOARA

Viata de familie este in centrul atentiei pentru ca aici au loc evenimente cu iz de SARBATOARE. Aveti ceva de celebrat impreuna sau exista un motiv de bucurie deplina ce va aduna pe toti, cu mic si mare, la un loc. Este atmosfera ideala pentru o reuniune de familie- la o aniversare, la un botez, la o logodna- ceva care anima spiritele si va face pe toti mai veseli si mai optimisti, datorita unor astfel de momente. Va recapatati cu totii cheful de viata si placerea de a va distra. Copiii sunt cei care inveselesc cel mai usor atmosfera ca atare toate activitatile zilei vor gravita in jurul lor: cu ei la joaca, la lectii, la film…

BALANTA

Privesti la partenerul tau si nu-ti vine a crede ce atitudine noua observi la el! Se tine de cuvant, isi ia angajamente solide, isi ofera dovezi concrete de LOIALITATE si iubire, ceea ce nu poate fi decat un motiv de a investi si mai multa incredere in el. Iti spune clar ce vrea de la tine, ca asteapta ca relatia voastra sa prinda si mai mult radacini, ca e pregatit sa-ti asume responsabilitati mature, deci e un semn ca relatia voastra a devenit extrem de serioasa si ai pe cine te baza. Ti tu te-ai schimbat in ultima perioada, dar el s-a schimbat mai mult si cand te uiti la el iti inspira deplina securitate!

SCORPION

Priveste-te cu un dram de detasare, pentru ca esti intr-un punct de turnura a vietii tale. Esti la mijloc INTRE TRECUT SI VIITOR, intre cel care ai fost pana ieri si cel care vei deveni de acum inainte, deci e vremea bilantului. Gata, ce a fost a fost, de acum trebuie sa te concentrezi asupra zilei de maine, luand din trecut doar ceea ce te-a adus pana la acest nivel, resursele pe care te poti baza si de acum, doar investitia de energie de dinainte. Ai uneori tendinta de a privi inapoi doar pentru a descoperi ce nu ai realizat, fara sa scoti in evidenta cat de multe ai reusit inainte, dar nu e momentul bilantului lipsurilor sau golurilor. Spre viitor duci ceea ce ai, nu ceea ce nu ai reusit sa obtii!

SAGETATOR

Marea ta bucurie astazi e timpul petrecut IN COMPANIA COPIILOR tai, pentru ca de acolo iti extragi tu toata energia pozitiva. E minunat sa te joci cu ei, sa faci totul numai in compania lor, oferindu-va unii altora imense dovezi de iubire! Grija pe care le-o oferi, protectia nemarginita pe care o reversi asupra lor, preocuparea profunda pentru a asigura toate nevoile lor amplifica dorinta ta de a fi un parinte perfect pentru ei, iar ceea ce iti ofera ei in schimb e cea mai frumoasa rasplata. Daca nu ai copii, inca, iti indrepti dragostea spre alti copii din familie, deci vei fi azi unchiul preferat sau matusa cea mai simpatica. Distractia celor mici e marea ta satisfactie!

CAPRICORN

Ocupa-te mai mult de sufletul tau, pentru ca ai nevoie e o zi de liniste in care sa-ti reincarci bateriile. Orice activitate tihnita, placuta, care inspira armonie si pace, sunt potrivite pentru tine acum, ca atare adu-ti aminte de tot ceea ce iti face tie placere si nu iti poti permite prea des. RELAXARE totala, muzica in surdina, lumanari aprinse, un foc in semineu, o carte buna si un ceai fierbinte s-ar potrivi de minune atmosferei tihnite de azi, iar daca in acest decor apare si iubirea, atunci poate fi o seara romantica ce are efect vindecator asupra ta. Dragostea e un fel de medicament, pentru ca si tu, si jumatatea ta va simtiti ca noi dupa cateva ore petrecute in doi.

VARSATOR

Nici nu stii de unde sare iepurele si te trezesti azi intr-o situatie de vis in compania persoanei iubite! E o zi in care se pot auzi CLOPOTE DE NUNTA, poate chiar pentru tine, daca e una din preocuparile tale actuale. Partenerul s-ar putea sa faca o aluzie in legatura cu un astfel de eveniment, sau daca cererea in casatorie sta in mainile tale, esti gata sa spui ce ai pe inima! Raspunsul nu poate fi decat afirmativ, deci ziua aceasta poate fi una de fericire maxima. Dar vestile de acelasi gen- despre casatorii, logodne sau nasterea unor copilasi- pot veni azi din toate directiile, deci raspunde le telefon: sigur vei avea motive de sarbatorit si mesaje de transmis mai departe la toata familia!

PESTI

Este o zi a darniciei, deci toate gesturile pe care le indrepti azi spre cei din jurul tau au rolul de a le aduce un zambet pe chip si speranta mai puternica in suflet. Daca DARURILE tale sunt materiale, nici nu te uiti la bani daca stii ca efectul lor e de natura afectiva, si restabileste bucuria in inima celui din fata ta. Stii ca vrei fi rasplatit inzecit prin fericirea din ochii sai sau ca vei primi si tu inapoi ceva similar exact atunci cand vei avea nevoie de un sprijin, un sfat, o vorba buna. Cu oricine te intalnesti azi- si e posibil sa fie o zi cu multa agitatie prin preajma- ai ceva de oferit cu inima deschisa: ca e un dar palpabil sau doar un compliment, efectul e acelasi!

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies