Horoscop zilnic - 6 mai: Racii primesc vesti excelente!

Horoscop zilnic - 6 mai: Racii primesc vesti excelente!
Horoscop zilnic - 6 mai: Racii primesc vesti excelente!

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

 

BERBEC
Banii vin si se duc cat ai clipi, dar nu conteaza ca dispar atat de repede, ci ca, datorita lor, mai stergi de pe lista de restante o serie de cheltuieli care te apasa pe umeri ca o povara. Si azi ai putea scapa de mai multe facturi dintr-un foc. Sunt sume mici, nu se poate spune ca scapi de cea mai mare suma a acestei perioade, dar pic cu pic se face o suma mai mare si vei incheia ziua cu un sentiment de satisfactie ca ai mai onorat cateva
datorii si luna aceasta. Chiar ar fi indicat sa te indrepti azi spre sumele cele mai mici de pe lista de datorii, pentru ca ai putea plati mai multe deodata, si lista cea lunga se va micsora!
TAUR
Esti blocat intr-un punct sensibil si nu gasesti in tine forta sau motivatia de a trece peste el. Ai avea nevoie de incurajari de pe margine, de sustinerea celor din jur, dar, cand te uiti in preajma ta, nici acestia nu sunt in toane mai bune, ca atare ziua pare sa
fie ratata din multe puncte de vedere, avand impresia ca bati pasul pe loc. Daca vezi ca nimic nu inainteaza, ocupa-te de cu totul alte aspecte, mai banale si mai simple, pentru ca cele carora le acorzi mai multa importanta nu inainteaza. O zi de pauza ar fi de preferat, dar daca nu ti-o poti permite, nu te crampona de piedici, fa altceva!
GEMENI
Ai prea multe de facut si, pentru ca vrei sa te imparti intre atatea sarcini, practic nu o rezolvi pe niciuna asa cum ar trebui.
Fii exigent si alege, dintre toate problemele pe rol, doar una de care sa te ocupi prioritar, altfel consumi timp si energie pe atat de multe planuri fara sa ajungi la nici un rezultat satisfacator. Nu poti fi eficient facand si una si alta, impartindu-te pe atatea fronturi simultan, pentru ca nu faci altceva decat sa lasi loc de greseala si epuizare fizica. Ar trebui sa stabilesti prioritatile acestei zile si sa le iei pe rand, una cate una, nu pe toate odata!
RAC
Primesti vesti excelente din relatia
ta cu lumea, ca atare petrece cat mai mult timp in compania grupurilor largi de oameni, pentru ca de acolo vin cele mai interesante informatii. Ai putea cunoaste persoane noi, cu sansa ca, se aici, sa se nasca prietenii de succes si de durata, pentru ca descoperi in jur oameni cu care ai multe in comun, care privesc lucrurile la fel ca tine si care simt fata de tine aceeasi afinitate ca si tu fata de ei.
Dintre strainii care iti apar azi in cale se poate numara si cineva care ti-ar putea deveni, in timp, cel mai de nadejde prieten, deci cauta-l!
LEU
Esti persoana potrivita pentru toate provocarile acestei zile, pentru ca ai un caracter puternic si esti oricand gata de o confruntare chiar si cu cei mai acerbi inamici. Oricare ar fi lupta la care esti nevoit sa participi, succesul nu poate fi decat al tau, deci fa un pas in fata cu incredere, pentru ca nimeni nu te poate intrece astazi.
Ca e o competitie intelectuala, ca e un concurs pentru a obtine un premiu sau doar o infruntare cu o persoana la fel de bine pregatita ca si tine, sansele de reusita sunt de partea ta deoarece ai incredere absoluta in puterea si valoarea ta. Bravo tie!
FECIOARA
Ai mult de lucru, dar nu prea dai randament din cauza celor din jurul tau care nu stiu altceva decat sa critice ceea ce faci tu si sa-ti puna bete in roate.
Ar fi de preferat sa lucrezi de unul singur, fara sa depinzi de nimeni, dar e greu de crezut ca nu va fi nevoie, la un moment dat de sprijinul sau contributia celor din echipa de lucru sau la alte persoane care ar trebui sa-ti ofere diverse solutii. La usa oricui ai bate, le gasesti inchise, de parca s-au aliat toti impotriva ta si nu obtii de la ei nici un raspuns favorabil. Bati pasul pe loc, caci roadele acestei zile nu se arata asa cum ai dori. Ai rabdare!
BALANTA
Daca erai in cautarea unei solutii sau a unei idei rentabile care sa te scoata dintr-un impas, nu cauta ajutor la cei foarte apropiati, pentru ca nu acestia sunt cheia problemelor tale. Da un telefon la cineva de departe sau chiar pleaca la drum pentru ca, acolo la destinatie, te asteapta o veste care poate rezolva cu succes o situatie incurcata. Nu incerca sa te descurci singur, chiar ai nevoie de o indrumare profesionista sau de un sfat de expert, iar azi ai toate sansele sa gasesti persoana potrivita pentru a-ti arata calea cea mai buna.
SCORPION
Nimic nu se ridica peste noapte, ci toate necesita efort, rabdare si timp pentru a ajunge la nivelul cel mai bun. La fel si in iubire, pentru ca relatia pe care incerci sa o cladesti nu merge atat de lin cum ai visa. Si aici e nevoie de munca si sacrificiu pentru a cladi ceva solid care sa va implineasca pe amandoi. Nu pretinde nici miracole, nici rezultate imediate in relatia care evolueaza acum pas cu pas, ci ai rabdare pentru a construi o relatie trainica! Doar asta vrei, iar din partea celuilalt vezi aceeasi dorinta de a dezvolta relatia voastra cu seriozitate si maturitate. Iubirea nu e o joaca!
SAGETATOR
Ai de ce sa fii multumit, pentru ca tot efortul tau din ultima vreme incepe sa dea roade si deja poti calcula reusita in cifre. Poate a venit vremea recompenselor la finalul unui proiect la care ti-ai adus contributia. Poate investitia ta de timp si de efort acum se vede prin rezultate palpabile. Esti mandru de tine si, cand mai primesti si laudele si felicitarile celor din jur, parca te motiveaza si mai tare sa mergi mai departe. Semn ca poti, ca esti in stare de reusite demne de lauda, deci continua pe aceeasi linie, ca sa nu-ti iesi din ritm.
CAPRICORN
Primesti niste informatii care te intristeaza, pentru ca afli secrete neplacute despre persoane despre care aveai o cu totul alta parere. Te ingrijoreaza ce auzi, dar inainte de a da crezare, incearca sa afli si din alte surse daca e adevarat, ca nu cumva sa fie doar zvonuri, barfe sau rautati din partea celor care nu te au la suflet. Daca te iei dupa cele auzite, ai putea avea parte de o zi proasta, or forta de a depasi acest moment sensibil e in tine. Prefa-te ca nici nu ai auzit aceste vesti proaste si lupta cu emotia negativa care-ti da tarcoale. In fond, nu te priveste personal ceea ce ajunge azi la urechile tale!
VARSATOR
Mare grija la tentatiile rele ale acestei zile pentru ca esti gata sa faci o mare greseala, impins de cineva care, sub aparenta unui prieten, cauta sa te induca in eroare. Sunt doar rele intentii si, daca le asculti, ai putea ajunge in fata unui esec imposibil de reparat. Este o zi in care riscul isi baga coada in treburile tale si, daca nu esti prudent sau atent la semnalele negative care vin din toate partile, ai putea strica totul, fara a mai recupera ceva dupa aceea. Poate e chiar ispita de a face tu singur un rau, de a comite o infractiune, cu speranta ca nu se va observa, dar de aici nu poate iesi nimic bun, decat o complicatie si mai mare. Nu face nimic ilegal, riscant sau malitios!
PESTI
Te indoiesti ca lucrurile bune care au loc azi iti sunt dedicate si risti sa dai cu piciorul la un mare noroc. Suspiciunea nu e buna, deci incearca sa-ti recapeti, pe cat posibil, increderea in lume, in tine insuti, in noroc, chiar daca esti tentat sa spui ca tie iti merg toate prost. Nu e deloc asa iar evenimentul care urmeaza sa se intample ti-ar putea schimba complet parerea despre cat de norocos esti, dar totul depinde de atitudinea ta in fata sansei! Daca tu insuti o refuzi, nimeni nu ti-o ofera cu de-a sila. Primeste tu norocul cu inima deschisa: e pentru tine!
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Banii vin si se duc cat ai clipi, dar nu conteaza ca dispar atat de repede, ci ca, datorita lor, mai stergi de pe lista de restante o serie de cheltuieli care te apasa pe umeri ca o povara. Si azi ai putea scapa de mai multe facturi dintr-un foc. Sunt sume mici, nu se poate spune ca scapi de cea mai mare suma a acestei perioade, dar pic cu pic se face o suma mai mare si vei incheia ziua cu un sentiment de satisfactie ca ai mai onorat cateva datorii si luna aceasta. Chiar ar fi indicat sa te indrepti azi spre sumele cele mai mici de pe lista de datorii, pentru ca ai putea plati mai multe deodata, si lista cea lunga se va micsora!

TAUR

Esti blocat intr-un punct sensibil si nu gasesti in tine forta sau motivatia de a trece peste el. Ai avea nevoie de incurajari de pe margine, de sustinerea celor din jur, dar, cand te uiti in preajma ta, nici acestia nu sunt in toane mai bune, ca atare ziua pare sa fie ratata din multe puncte de vedere, avand impresia ca bati pasul pe loc. Daca vezi ca nimic nu inainteaza, ocupa-te de cu totul alte aspecte, mai banale si mai simple, pentru ca cele carora le acorzi mai multa importanta nu inainteaza. O zi de pauza ar fi de preferat, dar daca nu ti-o poti permite, nu te crampona de piedici, fa altceva!

GEMENI

Ai prea multe de facut si, pentru ca vrei sa te imparti intre atatea sarcini, practic nu o rezolvi pe niciuna asa cum ar trebui. Fii exigent si alege, dintre toate problemele pe rol, doar una de care sa te ocupi prioritar, altfel consumi timp si energie pe atat de multe planuri fara sa ajungi la nici un rezultat satisfacator. Nu poti fi eficient facand si una si alta, impartindu-te pe atatea fronturi simultan, pentru ca nu faci altceva decat sa lasi loc de greseala si epuizare fizica. Ar trebui sa stabilesti prioritatile acestei zile si sa le iei pe rand, una cate una, nu pe toate odata!

RAC

Primesti vesti excelente din relatia ta cu lumea, ca atare petrece cat mai mult timp in compania grupurilor largi de oameni, pentru ca de acolo vin cele mai interesante informatii. Ai putea cunoaste persoane noi, cu sansa ca, se aici, sa se nasca prietenii de succes si de durata, pentru ca descoperi in jur oameni cu care ai multe in comun, care privesc lucrurile la fel ca tine si care simt fata de tine aceeasi afinitate ca si tu fata de ei. Dintre strainii care iti apar azi in cale se poate numara si cineva care ti-ar putea deveni, in timp, cel mai de nadejde prieten, deci cauta-l!

LEU

Esti persoana potrivita pentru toate provocarile acestei zile, pentru ca ai un caracter puternic si esti oricand gata de o confruntare chiar si cu cei mai acerbi inamici. Oricare ar fi lupta la care esti nevoit sa participi, succesul nu poate fi decat al tau, deci fa un pas in fata cu incredere, pentru ca nimeni nu te poate intrece astazi. Ca e o competitie intelectuala, ca e un concurs pentru a obtine un premiu sau doar o infruntare cu o persoana la fel de bine pregatita ca si tine, sansele de reusita sunt de partea ta deoarece ai incredere absoluta in puterea si valoarea ta. Bravo tie!

FECIOARA

Ai mult de lucru, dar nu prea dai randament din cauza celor din jurul tau care nu stiu altceva decat sa critice ceea ce faci tu si sa-ti puna bete in roate. Ar fi de preferat sa lucrezi de unul singur, fara sa depinzi de nimeni, dar e greu de crezut ca nu va fi nevoie, la un moment dat de sprijinul sau contributia celor din echipa de lucru sau la alte persoane care ar trebui sa-ti ofere diverse solutii. La usa oricui ai bate, le gasesti inchise, de parca s-au aliat toti impotriva ta si nu obtii de la ei nici un raspuns favorabil. Bati pasul pe loc, caci roadele acestei zile nu se arata asa cum ai dori. Ai rabdare!

BALANTA

Daca erai in cautarea unei solutii sau a unei idei rentabile care sa te scoata dintr-un impas, nu cauta ajutor la cei foarte apropiati, pentru ca nu acestia sunt cheia problemelor tale. Da un telefon la cineva de departe sau chiar pleaca la drum pentru ca, acolo la destinatie, te asteapta o veste care poate rezolva cu succes o situatie incurcata. Nu incerca sa te descurci singur, chiar ai nevoie de o indrumare profesionista sau de un sfat de expert, iar azi ai toate sansele sa gasesti persoana potrivita pentru a-ti arata calea cea mai buna.

SCORPION

Nimic nu se ridica peste noapte, ci toate necesita efort, rabdare si timp pentru a ajunge la nivelul cel mai bun. La fel si in iubire, pentru ca relatia pe care incerci sa o cladesti nu merge atat de lin cum ai visa. Si aici e nevoie de munca si sacrificiu pentru a cladi ceva solid care sa va implineasca pe amandoi. Nu pretinde nici miracole, nici rezultate imediate in relatia care evolueaza acum pas cu pas, ci ai rabdare pentru a construi o relatie trainica! Doar asta vrei, iar din partea celuilalt vezi aceeasi dorinta de a dezvolta relatia voastra cu seriozitate si maturitate. Iubirea nu e o joaca!

SAGETATOR


Ai de ce sa fii multumit, pentru ca tot efortul tau din ultima vreme incepe sa dea roade si deja poti calcula reusita in cifre. Poate a venit vremea recompenselor la finalul unui proiect la care ti-ai adus contributia. Poate investitia ta de timp si de efort acum se vede prin rezultate palpabile. Esti mandru de tine si, cand mai primesti si laudele si felicitarile celor din jur, parca te motiveaza si mai tare sa mergi mai departe. Semn ca poti, ca esti in stare de reusite demne de lauda, deci continua pe aceeasi linie, ca sa nu-ti iesi din ritm.

CAPRICORN

Primesti niste informatii care te intristeaza, pentru ca afli secrete neplacute despre persoane despre care aveai o cu totul alta parere. Te ingrijoreaza ce auzi, dar inainte de a da crezare, incearca sa afli si din alte surse daca e adevarat, ca nu cumva sa fie doar zvonuri, barfe sau rautati din partea celor care nu te au la suflet. Daca te iei dupa cele auzite, ai putea avea parte de o zi proasta, or forta de a depasi acest moment sensibil e in tine. Prefa-te ca nici nu ai auzit aceste vesti proaste si lupta cu emotia negativa care-ti da tarcoale. In fond, nu te priveste personal ceea ce ajunge azi la urechile tale!

VARSATOR


Mare grija la tentatiile rele ale acestei zile pentru ca esti gata sa faci o mare greseala, impins de cineva care, sub aparenta unui prieten, cauta sa te induca in eroare. Sunt doar rele intentii si, daca le asculti, ai putea ajunge in fata unui esec imposibil de reparat. Este o zi in care riscul isi baga coada in treburile tale si, daca nu esti prudent sau atent la semnalele negative care vin din toate partile, ai putea strica totul, fara a mai recupera ceva dupa aceea. Poate e chiar ispita de a face tu singur un rau, de a comite o infractiune, cu speranta ca nu se va observa, dar de aici nu poate iesi nimic bun, decat o complicatie si mai mare. Nu face nimic ilegal, riscant sau malitios!

PESTI

Te indoiesti ca lucrurile bune care au loc azi iti sunt dedicate si risti sa dai cu piciorul la un mare noroc. Suspiciunea nu e buna, deci incearca sa-ti recapeti, pe cat posibil, increderea in lume, in tine insuti, in noroc, chiar daca esti tentat sa spui ca tie iti merg toate prost. Nu e deloc asa iar evenimentul care urmeaza sa se intample ti-ar putea schimba complet parerea despre cat de norocos esti, dar totul depinde de atitudinea ta in fata sansei! Daca tu insuti o refuzi, nimeni nu ti-o ofera cu de-a sila. Primeste tu norocul cu inima deschisa: e pentru tine!

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies