Horoscop zilnic- 6 septembrie: Pentru balante viitorul suna bine

Horoscop zilnic- 6 septembrie: Pentru balante viitorul suna bine
Horoscop zilnic- 6 septembrie: Pentru balante viitorul suna bine

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

Berbec

Ai nevoie de ajutorul cuiva drag pentru a repara o problema de care nu te poti inca detasa. O discutie lucida cu cineva din afara iti va deschide perspective diferite asupra situatiei care te preocupa si ai putea observa ca, ceea ce pe tine te face sa suferi si nu te lasa sa te simti bine, de fapt nu are nicio importanta. Sunt fleacuri, la urma urmei, dar pe care psihicul tau sensibilizat le ridica la rang de drame personale.

Lasa-l pe cel de langa tine sa te ajute, spune-i pe ai pe suflet si cere-i sfatul, pentru ca e acolo pentru a-ti prezenta problema care te framanta dintr-un unghi pe care tu, deocamdata, nu-l vezi.

Taur

Viziunea ta optimista si deschisa asupra lucrurilor este cheia succesului. Numai tu stii cum te imparti cu brio in atatea directii, pentru ca reusesti sa faci mai multe lucruri in acelasi timp, fara sa te simti stresat, ba chiar pastrandu-ti si zambetul pe buze, incat uimesti pe toata lumea cu atitudinea ta deschisa in fata oricarei provocari.

Se vede ca pui pasiune in tot ce faci si e normal ca, atunci cand lucrezi cu placere, rezultatele sa fie pe masura. Nu te mai cramponezi de piedici si lipsuri, asa ca altadata, ci reusesti sa spui ca totul e posibil, simplu si excelent!

Gemeni

Uneori e bine sa te retragi din lumina reflectoarelor si sa-ti oferi o clipa de meditatie smerita, in care sa te apleci asupra nevoilor tale cele mai ascunse.

Vei descoperi ca ai scapat din vedere cateva puncte nevralgice pe care le-ai tot ascuns sub pres, dar, mai devreme sau mai tarziu, ele trebuiau sa iasa la lumina. Asculta-ti vocea interioara care are ceva sa-ti transmita! Opreste-te un pic din iuresul cotidian si adu-ti aminte de suferintele tale interioare, de ranile ramase deschise in inima ta, pentru ca ai nevoie de aceasta intoarcere spre sinele tau cel mai profund.
Dandu-i putina atentie, te vei elibera de o povara pe care o tot cari cu tine de atata timp.

Rac

Nu te simti bine in mediul in care te afli azi, ci gandul tau e in cu totul alta parte. Daca ar depinde de tine, ai fugi din acel loc in care planeaza boala, tristetea, saracia, pentru ca te influenteaza negativ mult prea tare, incat iti va strica si tie ziua.

Esti o fire impresionabila, ca atare povestile celor din jur- care vad in tine o ureche buna de ascultat sau un umar bun de plans- te vor atinge rapid la coarda sensibila. Nu ai nevoie de asa ceva, pentru ca ai si tu propriile tale probleme, ca atare nu trebuie sa accepti sa te impovareze si cu ale lor. Iesi din acest mediu!

Leu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Conflictele dintre generatii se pornesc de la orice, dar noroc ca

esti tu acolo ca sa-i asezi la masa tratativelor si a-i ajuta- sau obliga- sa ajunga la un compromis. Adevarul poate fi undeva la mijloc, de aceea e nevoie de un arbitru impartial asa ca tine pentru a judeca la rece situatia si a oferi o solutie care sa multumeasca ambele tabere. Sigur exista o cale de mijloc de care pot profita si unii si altii, dar, pentru ca fiecare o tine pe a sa, nimeni nu o gaseste.
De aceea esti tu de fata, pentru a oferi o idee salvatoare acceptabila, reciproc avantajoasa, pe cale amiabila.

Fecioara

Adevarul poate fi intotdeauna privit din doua directii, caci fiecare sustine, in felul sau, ca dreptatea e la el. Cineva trebuie sa intervina in aceasta lupta pentru a restabili echilibrul, ca atare s-ar putea ca tu sa fii cel care judeca la rece situatia si extrage o concluzie finala. Niciodata nu poti multumi pe toata lumea, deci fii constient ca verdictul tau, desi va ajuta pe unul, va dezavantaja clar pe altul, iar tu esti la mijloc ca sa primesti reactiile lor. Nu conteaza cine castiga si cine pierde in acest conflict, ci doar sentimentul ca s-a facuta lumina iar tu ai jucat rolul decisiv intr-o situatie cu doua directii de interpretare. Tu trebuie sa fii impacat cu alegerea facuta.

Balanta

Viitorul suna bine atunci cand ai alaturi de tine oameni optimisti care te stimuleaza in mod constructiv spre implinirea unui vis. E o placere sa descoperi ca nu esti singur, ca nu te lasa cei dragi sa te lupti pe cont propriu cu greutatile vietii, ci ai oricand la cine apela la nevoie. Ajunge doar sa ceri cuiva un sfat, ca deja s-a creat alaturi de tine un grup de suport entuziast si dinamic ce te va ajuta sa depasesti cu brio orice hop. Nimic nu mai pare complicat avand aproape prieteni care cred in tine si te imping de la spate ca sa mergi mai departe cu capul sus si plin de incredere!

Scorpion

Pregatesti o calatorie programata undeva in viitorul apropiat si, pentru ca nu vrei sa lasi nimic pe ultima suta de metri, te concentrezi de pe acum la ceea ce se va intampla atunci. Faci rezervarile de rigoare, dai telefoane peste telefoane, poate deja ai inceput sa-ti pregatesti bagajul, deci atentia ta se indreapta prioritar spre acea deplasare. Esti ingrijorat si vrei sa fie toate bine aranjate la momentul plecarii, si incerci sa nu scapi nimic din vedere ca sa ai o calatorie perfecta. Masurile de precautie pe care ti le iei acum isi vor arata eficienta la momentul respectiv, spre satisfactia ta deplina.

Sagetator

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Te poti folosi de influenta si puterea ta pentru a redresa o situatie complicata. Lumea respecta deciziile tale, asculta ce ai tu de spus cu supunere, ca atare e bine sa profiti de pozitia pe care o detii deasupra lor, pentru ca tu vei deveni, astfel, eroul salvator care gaseste cheia problemei. Nimeni nu ti se poate opune, ci vor primi decizia sau ordinele tale cu un dram de smerenie, tocmai pentru ca ti se recunoaste valoarea. Toti stiu ca ceea ce spui tu e just, e legal, e valoros, si daca urmeaza sfaturile tale au numai de castigat, ca atare spune si altora care e parerea ta ca sa invete de la tine!

Capricorn

Desi faci act de prezenta intr-un anumit grup, gandul sau inima ta nu sunt tot acolo, ci in alta parte! Esti doar fizic de fata cu ceilalti, dar nu te poti integra perfect activitatilor respective. Ai fi dorit sa fii cu altcineva, intr-un alt loc si alte circumstante, ca atare, daca nu poti pleca din acest spatiu, vei fi complet absent, stand mereu cu ochii pe telefon trimitand mesaje celui care te-ar fi dorit cu el altundeva. Decat sa strici cheful celor prezenti langa tine cu asemenea comportament, mai bine te-ai scuza si ai pleca acolo unde te cheama inima, pentru ca nu esti o companie prea agreabila in asemenea conditii.

Varsator

Tu nu ai curaj sa spui stop unei situatii care nu mai poate continua in acelasi mod. Exista altcineva alaturi de tine care ofera o solutie mai buna in situatia de fata. Ba e chiar ceea ce aveai nevoie, dar cel mai greu, pentru orgoliul tau, e sa recunosti ca e solutia optima. Ceva iti spune ca e jenant pentru reputatia ta sa recunosti ca nu stii ce trebuie facut, dar daca ideea sosita de la aceasta persoana cu mai multa experienta e buna, nu strica sa o apreciezi sincer si sa o pui in practica. Nu poti fi doar tu primul sau cel mai bun de fiecare data; mai exista si altii deasupra ta!

Pesti

Ceva apare in cel mai nepotrivit moment si-ti strica toata placerea unei zile linistite. In loc sa te odihnesti si sa-ti reincarci bateriile, asa cum ai fi dorit, esti nevoit sa muncesti si astazi, sa depui niste eforturi masive pentru a repara repede o situatie enervanta, suficient cat sa-ti consume si ultimele resurse de energie. Vestile proaste pot aparea si ele din toate partile sau tot felul de surprize nedorite pe care nu le poti gestiona cu calm. Daca ai reusi sa te linistesti inainte de a actiona, ai gasi solutii eficiente, dar esti iritat si risti sa dai si mai mult peste cap totul.

Horoscop oferit de Acvaria.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies