Horoscop zilnic - 7 decembrie: Berbecii sunt preocupati de sanatate!

Horoscop zilnic - 7 decembrie: Berbecii sunt preocupati de sanatate!
Horoscop zilnic - 7 decembrie: Berbecii sunt preocupati de sanatate!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
Azi esti foarte preocupat de sanatatea ta si, pentru ca ai starea necesara pentru a-ti analiza corpul, ai putea face descoperiri interesante cu privire la schimbarile ce pot fi facute chiar de azi pentru o viata mai buna. Stai si cantaresti atent ce iti face bine si ce nu si iei niste decizii legate de restabilirea armoniei in regimul tau de viata.
Poate decizi sa consumi mai rational unele alimente cu care nu te impaci bine, reduci medicamentele si sau cresti consumul de apa, minutele dedicate miscarii sau modului in care respiri. Toate acestea pot fi echilibrate cu succes daca te ocupi mai mult de propriul organism!
TAUR
Esti mai puternic decat ai putea crede, ca atare lasa toate temerile tale despre instabilitate care te incearca, pentru ca nu au nicio legatura cu tine.
Toate aspectele vietii tale, cele pe care pui tu cel mai mare pret, sunt in siguranta deplina, esti protejat si nimic nu se zdruncina. Temerile nu au ce cauta acum in mintea ta, pentru ca, daca ai privi mai atent, ai vedea cat de bine s-au aranjat toate. Chiar si ceea ce parea sa dureze prea mult, mai mult decat ai fi sperat tu, e benefic, semn ca unele lucruri nu se intampla atunci cand vrei tu sau cum vrei tu, ci cand acolo, sus, ii este permis sa se intample.
Calmeaza-te si asteapta momentul adecvat pentru toate, fara sa le controlezi pe toate!
GEMENI
Fa in asa fel, azi, incat sa ai timp si pentru sufletul tau- oferindu-ti cateva ore de liniste, in care sa stai doar cu tine insuti- dar si pentru prieteni, pentru ca iti extragi energia si dintr-o parte si din alta in mod egal.
A sta toata ziua retras in casa are doar partial conotatii pozitive: pentru ca ai timp sa citesti, sa te odihnesti, sa meditezi asupra dorintelor tale, dar nu pentru toata ziua, pentru ca si afara, in lume, in spatii largi te asteapta cateva motive excelente de distractie. Gaseste-ti timp si stare si pentru unele si pentru altele, pentru o zi cu adevarat benefica si relaxanta pentru inima ta.
RAC
Rupe-te azi de ceilalti si nu mai incerca sa le fii doar lor pe plac, pentru ca, din atata devotament
si daruire, tu practic uiti de tine. Priveste un pic la ce ai facut in ultima perioada si ai sa descoperi ca ai facut atata lume fericita cu prezenta ta, cu sfaturile tale, cu serviciile pe care le-ai pus la picioarele tale, incat tu ai fost lasat la o parte. Acum e momentul sa-i lasi pe ceilalti pe planul doi si sa te uiti doar la tine: care iti sunt dorintele, spre ce te indrepti? Conecteaza-te din nou la eul tau interior si incepe sa cladesti ceva doar pentru tine, fara a te mai gandi la altii! Ceea ce gandesti, spui
si decizi acum conteaza numai pentru binele tau si se materializeaza sub ochii tai!
LEU
Numara-ti un pic resursele materiale, ca sa descoperi ca stai chiar foarte bine. Azi poti folosi mai des cuvinte cu incarcatura pozitiva in tot ce tine de bani si bunuri, cuvinte precum belsug, abundenta, prosperitate care au rolul de a amplifica si mai mult energia pozitiva a banilor.
Ba chiar ar fi bine sa le pui si mai bine in valoare, pentru ca nu are nici un rost sa scoti in evidenta opusul, adica ceea ce nu ai, ci cat de multe ai la dispozitie. Cu cat abordezi cu mai multa incredere o atitudine de invingator prosper care are toate resursele adecvate la indemana, cu atat viata ta se aseaza mai bine pe un teren stabil. Spune acum cu tarie: am tot ce vreau!
FECIOARA
E un moment in care auto-sugestia si gandirea pozitiva fac minuni, ca atare apleaca-te asupra psihicului tau si transmite-i cat mai multe afirmatii cu incarcatura pozitiva maxima. Lasa suspiciunea sau teama deoparte, ele nu au ce cauta in acest proces de amplificare a emotiilor tale bune, deci scoate cat mai mult in evidenta dorintele tale cele mai mari prin cuvinte cu impact maxim: pot, vreau, stiu, am! Mai spune-le odata si ai sa vezi ca lucrurile incep sa se aseze altfel in viata ta, pentru ca totul porneste din minte si din inima ta. Programarea mentala de acest gen functioneaza perfect la tine, deci hai, da drumul la banda: pot, vreau, stiu, am!
BALANTA
Partenerul s-ar putea sa nu agreeze prea mult nevoia ta de libertate si sa incerce sa-ti mai restrictioneze spatiul personal, sa-ti mai taie elanul, dar nu-l lasa sa faca asta! Daca te iubeste, ar trebui sa inteleaga si sa accepte ca tu esti un spirit liber care doreste, macar din cand in cand, sa zboare in voie, asa cum simti nevoia si azi. Daca gelozia, posesivitatea sau egoismul lui se bat cap in cap cu dorinta ta de libertate, e semn ca nu e omul care ti se potriveste. Daca ar fi spirit geaman cu tine, ar zbura acum alaturi de tine, deci gandeste-te cum il poti trage tu in sus pe el, si nu invers: el in jos pe tine.
SCORPION
Toate ar trebui sa-ti mearga ca unse azi, pentru ca e o zi a victoriei depline, a succesului maxim. Pe care e bine sa o valorifici la capacitate maxima. Poate ai ajuns la apogeul unui proiect si acum ai curajul sa povestesti lumii ce ai realizat, poate ti s-a implinit un mare vis, pentru care ai muncit enorm, si acum vin recompensele, felicitarile si semnalele de admiratie catre tine. Bucura-te cu toata inima de atmosfera de sarbatoare a acestei zile, pentru ca e ca un dar pe care il meriti din plin pentru tot ce ai construit cu succes pana acum. Lauda-te, lasa modestia la o parte, ca ai ce povesti lumii!
SAGETATOR
Ai un talent cu totul special de a te apropia de cei mai mici, de copii sau adolescenti, incat ar fi bine sa petreci mai mult timp in compania lor. Tu stii sa comunici eficient cu ei, indiferent cati ani va despart, pentru ca, in adancul sufletului, tu nu te simti deloc departe de felul lor de a se comporta, esti un copil mare, deci ti-e cel mai usor sa te cobori la nivelul lor. Nu inseamna ca esti usuratic si superficial, ci doar privesti lucrurile dintr-o perspectiva pozitiva, ca un copil fara griji. Daca ai fi genul care vede in jur doar probleme, e clar ca ai incepe sa-i privesti si pe cei mici ca pe o responsabilitate pe care ti-o asumi cu maturitate, si nu ca pe cel mai vesel dar din viata ta!
CAPRICORN
Simti ca nu te descurci suficient de bine intr-o situatie cam tensionata in care ai intrat fara sa vrei. Ai nevoie de un ajutor, deci vorbeste cu cineva care are, poate, solutii adecvate la situatia de fata, fara a o arunca si mai tare in aer. Cel la care poti apela azi poate avea mai multa experienta decat tine despre situatiile de criza si iti va da sfaturi dintre cele mai bune sa nu aluneci spre nervozitate inutila. Priveste-l pe el cat de calm poate fi si urmeaza-i exemplul. Poti repara situatia si fara ton ridicat, deci aminteste-ti… sa taci inainte de a vorbi, iar cand taci, sa gandesti, iar cand gandesti, sa gandesti pozitiv. Vezi ca poti?
VARSATOR
Nu stii sa te organizezi eficient, pentru ca ai multe in minte si nu stii pe care s-o scoti mai bine in valoare. Esti dezorientat, se vede ca intri in panica din cauza timpului a carui scurgere te copleseste. Parca ai fi in afara timpului, faci totul exact invers decat s-ar cere: daca trebuie sa te grabesti, tu tergiversezi cat mai mult lucrurile, iar daca ai timp berechet sa te misti in voie, tu devii nervos si spui tuturor mai repede, mai repede! Aceasta atitudine are la baza o analiza incompleta a situatiei in care esti implicat, nu detii toate informatiile adecvate si tratezi totul opus decat s-ar cuveni. Incearca sa faci putina ordine in viata ta, invatand sa stabilesti prioritati: asta acum, asta maine, asta deloc…
PESTI
Nici tie nu-ti vine a crede ce curajos ai devenit intr-un punct in care ti se cam inchid usile spre ceea ce visai sa atingi. Altadata ai fi abandonat lupta, dar azi nu-l accepti pe nu drept raspuns, si te ambitionezi si mai tare sa lupti cu oprelistile. Dupa ce le vei trece, iti vei da seama cat de puternic si capabil esti, ceea ce te va ajuta sa cresti tu singur in proprii tai ochi. Stima de sine are mult de castigat datorita acestui succes, pentru ca reusesti sa ajungi la un anumit scop chiar daca toate conditiile par sa ti se impotriveasca. Asa da management in situatii de criza, pentru ca tu nu lasi piedica sa-ti taie elanul, ci te impinge si mai tare inainte. Felicitari!
Horosocop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Azi esti foarte preocupat de sanatatea ta si, pentru ca ai starea necesara pentru a-ti analiza corpul, ai putea face descoperiri interesante cu privire la schimbarile ce pot fi facute chiar de azi pentru o viata mai buna. Stai si cantaresti atent ce iti face bine si ce nu si iei niste decizii legate de restabilirea armoniei in regimul tau de viata. Poate decizi sa consumi mai rational unele alimente cu care nu te impaci bine, reduci medicamentele si sau cresti consumul de apa, minutele dedicate miscarii sau modului in care respiri. Toate acestea pot fi echilibrate cu succes daca te ocupi mai mult de propriul organism!

TAUR

Esti mai puternic decat ai putea crede, ca atare lasa toate temerile tale despre instabilitate care te incearca, pentru ca nu au nicio legatura cu tine. Toate aspectele vietii tale, cele pe care pui tu cel mai mare pret, sunt in siguranta deplina, esti protejat si nimic nu se zdruncina. Temerile nu au ce cauta acum in mintea ta, pentru ca, daca ai privi mai atent, ai vedea cat de bine s-au aranjat toate. Chiar si ceea ce parea sa dureze prea mult, mai mult decat ai fi sperat tu, e benefic, semn ca unele lucruri nu se intampla atunci cand vrei tu sau cum vrei tu, ci cand acolo, sus, ii este permis sa se intample. Calmeaza-te si asteapta momentul adecvat pentru toate, fara sa le controlezi pe toate!

GEMENI

Fa in asa fel, azi, incat sa ai timp si pentru sufletul tau- oferindu-ti cateva ore de liniste, in care sa stai doar cu tine insuti- dar si pentru prieteni, pentru ca iti extragi energia si dintr-o parte si din alta in mod egal. A sta toata ziua retras in casa are doar partial conotatii pozitive: pentru ca ai timp sa citesti, sa te odihnesti, sa meditezi asupra dorintelor tale, dar nu pentru toata ziua, pentru ca si afara, in lume, in spatii largi te asteapta cateva motive excelente de distractie. Gaseste-ti timp si stare si pentru unele si pentru altele, pentru o zi cu adevarat benefica si relaxanta pentru inima ta.

RAC

Rupe-te azi de ceilalti si nu mai incerca sa le fii doar lor pe plac, pentru ca, din atata devotament si daruire, tu practic uiti de tine. Priveste un pic la ce ai facut in ultima perioada si ai sa descoperi ca ai facut atata lume fericita cu prezenta ta, cu sfaturile tale, cu serviciile pe care le-ai pus la picioarele tale, incat tu ai fost lasat la o parte. Acum e momentul sa-i lasi pe ceilalti pe planul doi si sa te uiti doar la tine: care iti sunt dorintele, spre ce te indrepti? Conecteaza-te din nou la eul tau interior si incepe sa cladesti ceva doar pentru tine, fara a te mai gandi la altii! Ceea ce gandesti, spui si decizi acum conteaza numai pentru binele tau si se materializeaza sub ochii tai!

LEU

Numara-ti un pic resursele materiale, ca sa descoperi ca stai chiar foarte bine. Azi poti folosi mai des cuvinte cu incarcatura pozitiva in tot ce tine de bani si bunuri, cuvinte precum belsug, abundenta, prosperitate care au rolul de a amplifica si mai mult energia pozitiva a banilor. Ba chiar ar fi bine sa le pui si mai bine in valoare, pentru ca nu are nici un rost sa scoti in evidenta opusul, adica ceea ce nu ai, ci cat de multe ai la dispozitie. Cu cat abordezi cu mai multa incredere o atitudine de invingator prosper care are toate resursele adecvate la indemana, cu atat viata ta se aseaza mai bine pe un teren stabil. Spune acum cu tarie: am tot ce vreau!

FECIOARA

E un moment in care auto-sugestia si gandirea pozitiva fac minuni, ca atare apleaca-te asupra psihicului tau si transmite-i cat mai multe afirmatii cu incarcatura pozitiva maxima. Lasa suspiciunea sau teama deoparte, ele nu au ce cauta in acest proces de amplificare a emotiilor tale bune, deci scoate cat mai mult in evidenta dorintele tale cele mai mari prin cuvinte cu impact maxim: pot, vreau, stiu, am! Mai spune-le odata si ai sa vezi ca lucrurile incep sa se aseze altfel in viata ta, pentru ca totul porneste din minte si din inima ta. Programarea mentala de acest gen functioneaza perfect la tine, deci hai, da drumul la banda: pot, vreau, stiu, am!

BALANTA

Partenerul s-ar putea sa nu agreeze prea mult nevoia ta de libertate si sa incerce sa-ti mai restrictioneze spatiul personal, sa-ti mai taie elanul, dar nu-l lasa sa faca asta! Daca te iubeste, ar trebui sa inteleaga si sa accepte ca tu esti un spirit liber care doreste, macar din cand in cand, sa zboare in voie, asa cum simti nevoia si azi. Daca gelozia, posesivitatea sau egoismul lui se bat cap in cap cu dorinta ta de libertate, e semn ca nu e omul care ti se potriveste. Daca ar fi spirit geaman cu tine, ar zbura acum alaturi de tine, deci gandeste-te cum il poti trage tu in sus pe el, si nu invers: el in jos pe tine.

SCORPION


Toate ar trebui sa-ti mearga ca unse azi, pentru ca e o zi a victoriei depline, a succesului maxim. Pe care e bine sa o valorifici la capacitate maxima. Poate ai ajuns la apogeul unui proiect si acum ai curajul sa povestesti lumii ce ai realizat, poate ti s-a implinit un mare vis, pentru care ai muncit enorm, si acum vin recompensele, felicitarile si semnalele de admiratie catre tine. Bucura-te cu toata inima de atmosfera de sarbatoare a acestei zile, pentru ca e ca un dar pe care il meriti din plin pentru tot ce ai construit cu succes pana acum. Lauda-te, lasa modestia la o parte, ca ai ce povesti lumii!

SAGETATOR


Ai un talent cu totul special de a te apropia de cei mai mici, de copii sau adolescenti, incat ar fi bine sa petreci mai mult timp in compania lor. Tu stii sa comunici eficient cu ei, indiferent cati ani va despart, pentru ca, in adancul sufletului, tu nu te simti deloc departe de felul lor de a se comporta, esti un copil mare, deci ti-e cel mai usor sa te cobori la nivelul lor. Nu inseamna ca esti usuratic si superficial, ci doar privesti lucrurile dintr-o perspectiva pozitiva, ca un copil fara griji. Daca ai fi genul care vede in jur doar probleme, e clar ca ai incepe sa-i privesti si pe cei mici ca pe o responsabilitate pe care ti-o asumi cu maturitate, si nu ca pe cel mai vesel dar din viata ta!

CAPRICORN


Simti ca nu te descurci suficient de bine intr-o situatie cam tensionata in care ai intrat fara sa vrei. Ai nevoie de un ajutor, deci vorbeste cu cineva care are, poate, solutii adecvate la situatia de fata, fara a o arunca si mai tare in aer. Cel la care poti apela azi poate avea mai multa experienta decat tine despre situatiile de criza si iti va da sfaturi dintre cele mai bune sa nu aluneci spre nervozitate inutila. Priveste-l pe el cat de calm poate fi si urmeaza-i exemplul. Poti repara situatia si fara ton ridicat, deci aminteste-ti… sa taci inainte de a vorbi, iar cand taci, sa gandesti, iar cand gandesti, sa gandesti pozitiv. Vezi ca poti?

VARSATOR

Nu stii sa te organizezi eficient, pentru ca ai multe in minte si nu stii pe care s-o scoti mai bine in valoare. Esti dezorientat, se vede ca intri in panica din cauza timpului a carui scurgere te copleseste. Parca ai fi in afara timpului, faci totul exact invers decat s-ar cere: daca trebuie sa te grabesti, tu tergiversezi cat mai mult lucrurile, iar daca ai timp berechet sa te misti in voie, tu devii nervos si spui tuturor mai repede, mai repede! Aceasta atitudine are la baza o analiza incompleta a situatiei in care esti implicat, nu detii toate informatiile adecvate si tratezi totul opus decat s-ar cuveni. Incearca sa faci putina ordine in viata ta, invatand sa stabilesti prioritati: asta acum, asta maine, asta deloc…

PESTI

Nici tie nu-ti vine a crede ce curajos ai devenit intr-un punct in care ti se cam inchid usile spre ceea ce visai sa atingi. Altadata ai fi abandonat lupta, dar azi nu-l accepti pe nu drept raspuns, si te ambitionezi si mai tare sa lupti cu oprelistile. Dupa ce le vei trece, iti vei da seama cat de puternic si capabil esti, ceea ce te va ajuta sa cresti tu singur in proprii tai ochi. Stima de sine are mult de castigat datorita acestui succes, pentru ca reusesti sa ajungi la un anumit scop chiar daca toate conditiile par sa ti se impotriveasca. Asa da management in situatii de criza, pentru ca tu nu lasi piedica sa-ti taie elanul, ci te impinge si mai tare inainte. Felicitari!

Horosocop oferit de ACVARIA.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies