Horoscop zilnic - 7 mai: Sagetatorii incep sa se comporte ciudat

Horoscop zilnic - 7 mai: Sagetatorii incep sa se comporte ciudat
Horoscop zilnic - 7 mai: Sagetatorii incep sa se comporte ciudat

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

 

BERBEC
Cantareste mai atent daca merita sa accepti ajutorul pe care ti-l ofera astazi niste prieteni, ca nu cumva pretul pe care il vei avea de platit, mai tarziu, sa fie mai mare decat ceea ce primesti acum de la ei. Ceva iti spune sa fii mai prevazator, sa nu crezi tot ce ti se promite, pentru ca, in spatele aparentei prietenii, s-ar putea afla si altceva, care, momentan, nu iese la lumina.
Cand va iesi la iveala, te vei felicita ca ti-ai ascultat intuitia care ti-a spus sa nu te increzi in acei oameni care aveau si alte interese decat cele pe care le declarau sus si tare.
TAUR
Abtine-te sa raspunzi agresiv celor care te ataca, pentru ca din conflictul a doua tabere la fel de aprige, nu poate iesi decat ceva neplacut.
Cineva trebuie sa cedeze si, de data aceasta, ar fi bine sa fii tu acela pentru ca esti intr-o pasa mai periculoasa, cand ai putea spune lucruri pe care le-ai putea regreta mai tarziu. Daca vezi ca tot ce spui genereaza nervi, critici sau iritare in jurul tau, e semn ca nu esti pe placul unora si mai bine taci decat sa te straduiesti mai apoi sa repari oalele sparte intr-un moment de irascibilitate.
Cineva va suferi de aici: ori tu, ori celt care incaseaza critica ta!
GEMENI
Este o zi riscanta pentru declaratii cu iz categoric, deci ai grija pana unde duci promisiunile, angajamentele sau invers, criticile si deciziile drastice, pentru ca nu vei mai putea intoarce nimic din drum, dupa ce ai deschis gura. Esti cam impulsiv si spui multe la furie, fara sa chibzuiesti prea mult, dar trebuie sa fii mai prudent in tot ce declari, pentru ca unii vor lua drept bune cuvintele tale, fie ca e vorba de
declaratii frumoase, fie de decizii severe, dar care nu vor mai putea fi modificate dupa aceea. Ai grija ce spui azi, pentru ca va suna a litera de lege!
RAC
Nu crede tot ce ti se promite azi, mai ales daca e vorba de castiguri in bani sau favoruri in avantajul tau, pentru ca nu va iesi chiar asa cum ti se spune.
Daca te-ai baza pe aceste promisiuni, te-ai putea implica in tot felul de cheltuieli cu speranta ca vei putea plati mai tarziu, dar cand te vei trezi in fata realitatii, iti vei da seama cat de credul ai fost. Nu te aventura in nicio cheltuiala sau investitie pe care, momentan, nu o poti acoperi, nici in rate, nici in imprumuturi neprevazute, dar nici nu munci pentru altii cu speranta ca, la final, ti se va da o suma de bani frumusica.
E si iluzie, si minciuna aici!
LEU
O vreme, te-ai putut baza pe colaborarea unui prieten, dar brusc, acesta isi retrage ajutorul si pleaca. Poate atat a fost rolul lui in viata ta, poate nu mai are ce oferi sau are interese in alta directie, ca atare trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu vei mai avea la cine apela de acum inainte, ci trebuie sa te descurci si singur.
Poate ai ajuns la finalul unui proiect colectiv sau de contract de colaborare, dar e posibila si separarea de un prieten sau o persoana care a jucat un rol important in inima ta o perioada, dar de acum fiecare o luati pe alte cai, separate.
FECIOARA
Tu iti vezi de treaba cu seriozitate si spirit de raspundere, dar nu la fel se poate spune de cei care iti stau alaturi si care fac tot posibilul sa profite de eforturile tale si sa traga, mai apoi, succesul doar pe turta lor. Fii foarte atent cu cine lucrezi sau cui iti oferi azi serviciile, ca nu cumva sa fie vorba de niste profitori mincinosi care se bucura de tot ceea ce faci, iar la final isi asuma ei toate creditele, uitand chiar sa-ti si multumeasca pentru rolul jucat de tine. Mai bine iti urmaresti doar propriile tale scopuri, cu un dram de egoism chiar, pentru ca azi nu merita sa oferi nimic celor care iti tin companie.
BALANTA
Azi ai putea scapa de o multime de aspecte neimportante de pe lista ta de sarcini, lucruri suficient de mici incat sa nici nu le observi, dar care erau deja prea multe ca sa te mai descurci cu ele. Ocupa-te prioritar de aceste maruntisuri care isi asteapta randul de ceva vreme, pentru ca, dupa ce le vei sterge de pe lista, ai sa descoperi dintr-o data cat de liber esti. Nu le mai amana, ia-le pe toate la rand, pas cu pas, pentru ca azi ai toate sansele sa le rezolvi odata pentru totdeauna, ca apoi sa te poti ocupa si de chestiuni cu adevarat importante.
SCORPION
Nu pune la suflet conflictele care mai apar in mediile prin care treci. Daca te lasi pacalit de aparenta agresivitate a celor din jur, ai putea reactiona si mai dur, si nu are rost sa torni gaz pe foc in acest mod. Ia-o si tu in gluma, raspunde ironic ori de cate ori vezi pe cineva nervos, pentru ca asa vei dezamorsa mult mai repede orice situatie conflictuala. A intra si tu in capcana nervilor, nu ajuta pe nimeni, pentru ca tu ai putea fi si mai agresiv in manifestare, ca atare tu trebuie sa fii cel care sta departe de ispita certurilor aprinse!
SAGETATOR
In interiorul tau e o furtuna de trairi si de ganduri greu de controlat ce te face sa te comporti ciudat. Multi vor interpreta gresit atitudinea ta, pentru ca, din cauza stresului, esti mai tacut, mai retras, mai pasiv, fara sa faci nimic, ca sa nu strici ceva. Multi vor spune ca esti slab, ca e un semn de teama sau de lasitate ceea ce afisezi tu, dar tu consideri ca e mai intelept sa stai pe margine, fara sa intervii, mai ales atunci cand atmosfera e incarcata. Daca ai spune ceva, ai putea tensiona si mai mult lucrurile, ca atare incerci sa te abtii cat poti, sa nu faci ceva nelalocul lui.
CAPRICORN
Cu cat stai si chibzuiesti mai bine situatia in care te afli, fara a te grabi sa dai un raspuns rapid, cu atat cresc sansele de a face cea mai buna alegere. Ar fi bine sa iti iei suficient timp de gandire, de analiza la rece, fara ca nimeni sa te oblige sa te grabesti sa-ti exprimi ultimul cuvant, ca atare fa tot posibilul sa treci in revista problema pe toate planurile, pana ce esti sigur ca nu ai scapat nimic din vedere, la final, vei putea extrage o concluzie sau oferi un raspuns definitiv, dar nu te grabi. Mai pot aparea idei, informatii sau solutii mult mai bune decat cele care ar putea veni la primul impuls, deci e nevoie de timp.
VARSATOR
Oboseala acumulata in ultima vreme isi spune cuvantul intr-o activitate in care ai nevoie de concentrare, de atentie, de efort fizic. Nu prea dai randament, poate si pentru ca iti lipseste o motivatie, ceva care sa te impinga de la spate, fara sa te tot plangi de una, de alta. Nici anturajul nu prea iti este de folos, de parca ai fi nimerit printre oameni la fel de demoralizati, de extenuati mental sau fizic, de dezinteresati de roadele finale ale acestei munci, si cum nimeni nu reuseste sa scape de aceasta stare de apatie, nici rezultatele nu se ivesc. Fa un efort sa lupti cu plictiseala!
PESTI
Te afli intr-un anturaj preponderent feminin, dar in care nu te simti prea in largul tau, de parca nu s-ar discuta lucruri care sa te intereseze si pe tine. Faci cumva opinie separata, chiar daca esti de acelasi sex ca tovarasele tale, pentru ca tu ai cu totul alte probleme pe cap. Se discuta despre cumparaturi, despre preturi, despre activitati mondene, or tu esti acum stresat de cu totul alte aspecte. Daca nu-ti gasesti locul in acest mediu, fa un efort sa pleci de aici, ca sa nu strici atmosfera in jurul tau cu o stare de indiferenta care-i poate deranja pe ceilalti.
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Cantareste mai atent daca merita sa accepti ajutorul pe care ti-l ofera astazi niste prieteni, ca nu cumva pretul pe care il vei avea de platit, mai tarziu, sa fie mai mare decat ceea ce primesti acum de la ei. Ceva iti spune sa fii mai prevazator, sa nu crezi tot ce ti se promite, pentru ca, in spatele aparentei prietenii, s-ar putea afla si altceva, care, momentan, nu iese la lumina. Cand va iesi la iveala, te vei felicita ca ti-ai ascultat intuitia care ti-a spus sa nu te increzi in acei oameni care aveau si alte interese decat cele pe care le declarau sus si tare.

TAUR


Abtine-te sa raspunzi agresiv celor care te ataca, pentru ca din conflictul a doua tabere la fel de aprige, nu poate iesi decat ceva neplacut. Cineva trebuie sa cedeze si, de data aceasta, ar fi bine sa fii tu acela pentru ca esti intr-o pasa mai periculoasa, cand ai putea spune lucruri pe care le-ai putea regreta mai tarziu. Daca vezi ca tot ce spui genereaza nervi, critici sau iritare in jurul tau, e semn ca nu esti pe placul unora si mai bine taci decat sa te straduiesti mai apoi sa repari oalele sparte intr-un moment de irascibilitate. Cineva va suferi de aici: ori tu, ori celt care incaseaza critica ta!

GEMENI

Este o zi riscanta pentru declaratii cu iz categoric, deci ai grija pana unde duci promisiunile, angajamentele sau invers, criticile si deciziile drastice, pentru ca nu vei mai putea intoarce nimic din drum, dupa ce ai deschis gura. Esti cam impulsiv si spui multe la furie, fara sa chibzuiesti prea mult, dar trebuie sa fii mai prudent in tot ce declari, pentru ca unii vor lua drept bune cuvintele tale, fie ca e vorba de declaratii frumoase, fie de decizii severe, dar care nu vor mai putea fi modificate dupa aceea. Ai grija ce spui azi, pentru ca va suna a litera de lege!

RAC

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nu crede tot ce ti se promite azi, mai ales daca e vorba de castiguri in bani sau favoruri in avantajul tau, pentru ca nu va iesi chiar asa cum ti se spune. Daca te-ai baza pe aceste promisiuni, te-ai putea implica in tot felul de cheltuieli cu speranta ca vei putea plati mai tarziu, dar cand te vei trezi in fata realitatii, iti vei da seama cat de credul ai fost. Nu te aventura in nicio cheltuiala sau investitie pe care, momentan, nu o poti acoperi, nici in rate, nici in imprumuturi neprevazute, dar nici nu munci pentru altii cu speranta ca, la final, ti se va da o suma de bani frumusica. E si iluzie, si minciuna aici!

LEU

O vreme, te-ai putut baza pe colaborarea unui prieten, dar brusc, acesta isi retrage ajutorul si pleaca. Poate atat a fost rolul lui in viata ta, poate nu mai are ce oferi sau are interese in alta directie, ca atare trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu vei mai avea la cine apela de acum inainte, ci trebuie sa te descurci si singur. Poate ai ajuns la finalul unui proiect colectiv sau de contract de colaborare, dar e posibila si separarea de un prieten sau o persoana care a jucat un rol important in inima ta o perioada, dar de acum fiecare o luati pe alte cai, separate.

FECIOARA

Tu iti vezi de treaba cu seriozitate si spirit de raspundere, dar nu la fel se poate spune de cei care iti stau alaturi si care fac tot posibilul sa profite de eforturile tale si sa traga, mai apoi, succesul doar pe turta lor. Fii foarte atent cu cine lucrezi sau cui iti oferi azi serviciile, ca nu cumva sa fie vorba de niste profitori mincinosi care se bucura de tot ceea ce faci, iar la final isi asuma ei toate creditele, uitand chiar sa-ti si multumeasca pentru rolul jucat de tine. Mai bine iti urmaresti doar propriile tale scopuri, cu un dram de egoism chiar, pentru ca azi nu merita sa oferi nimic celor care iti tin companie.

BALANTA

Azi ai putea scapa de o multime de aspecte neimportante de pe lista ta de sarcini, lucruri suficient de mici incat sa nici nu le observi, dar care erau deja prea multe ca sa te mai descurci cu ele. Ocupa-te prioritar de aceste maruntisuri care isi asteapta randul de ceva vreme, pentru ca, dupa ce le vei sterge de pe lista, ai sa descoperi dintr-o data cat de liber esti. Nu le mai amana, ia-le pe toate la rand, pas cu pas, pentru ca azi ai toate sansele sa le rezolvi odata pentru totdeauna, ca apoi sa te poti ocupa si de chestiuni cu adevarat importante.

SCORPION

Nu pune la suflet conflictele care mai apar in mediile prin care treci. Daca te lasi pacalit de aparenta agresivitate a celor din jur, ai putea reactiona si mai dur, si nu are rost sa torni gaz pe foc in acest mod. Ia-o si tu in gluma, raspunde ironic ori de cate ori vezi pe cineva nervos, pentru ca asa vei dezamorsa mult mai repede orice situatie conflictuala. A intra si tu in capcana nervilor, nu ajuta pe nimeni, pentru ca tu ai putea fi si mai agresiv in manifestare, ca atare tu trebuie sa fii cel care sta departe de ispita certurilor aprinse!

SAGETATOR

In interiorul tau e o furtuna de trairi si de ganduri greu de controlat ce te face sa te comporti ciudat. Multi vor interpreta gresit atitudinea ta, pentru ca, din cauza stresului, esti mai tacut, mai retras, mai pasiv, fara sa faci nimic, ca sa nu strici ceva. Multi vor spune ca esti slab, ca e un semn de teama sau de lasitate ceea ce afisezi tu, dar tu consideri ca e mai intelept sa stai pe margine, fara sa intervii, mai ales atunci cand atmosfera e incarcata. Daca ai spune ceva, ai putea tensiona si mai mult lucrurile, ca atare incerci sa te abtii cat poti, sa nu faci ceva nelalocul lui.

CAPRICORN


Cu cat stai si chibzuiesti mai bine situatia in care te afli, fara a te grabi sa dai un raspuns rapid, cu atat cresc sansele de a face cea mai buna alegere. Ar fi bine sa iti iei suficient timp de gandire, de analiza la rece, fara ca nimeni sa te oblige sa te grabesti sa-ti exprimi ultimul cuvant, ca atare fa tot posibilul sa treci in revista problema pe toate planurile, pana ce esti sigur ca nu ai scapat nimic din vedere, la final, vei putea extrage o concluzie sau oferi un raspuns definitiv, dar nu te grabi. Mai pot aparea idei, informatii sau solutii mult mai bune decat cele care ar putea veni la primul impuls, deci e nevoie de timp.

VARSATOR

Oboseala acumulata in ultima vreme isi spune cuvantul intr-o activitate in care ai nevoie de concentrare, de atentie, de efort fizic. Nu prea dai randament, poate si pentru ca iti lipseste o motivatie, ceva care sa te impinga de la spate, fara sa te tot plangi de una, de alta. Nici anturajul nu prea iti este de folos, de parca ai fi nimerit printre oameni la fel de demoralizati, de extenuati mental sau fizic, de dezinteresati de roadele finale ale acestei munci, si cum nimeni nu reuseste sa scape de aceasta stare de apatie, nici rezultatele nu se ivesc. Fa un efort sa lupti cu plictiseala!

PESTI

Te afli intr-un anturaj preponderent feminin, dar in care nu te simti prea in largul tau, de parca nu s-ar discuta lucruri care sa te intereseze si pe tine. Faci cumva opinie separata, chiar daca esti de acelasi sex ca tovarasele tale, pentru ca tu ai cu totul alte probleme pe cap. Se discuta despre cumparaturi, despre preturi, despre activitati mondene, or tu esti acum stresat de cu totul alte aspecte. Daca nu-ti gasesti locul in acest mediu, fa un efort sa pleci de aici, ca sa nu strici atmosfera in jurul tau cu o stare de indiferenta care-i poate deranja pe ceilalti.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies