Horoscop zilnic - 8 ianuarie: Balantele au nevoie de o scanteie noua!

Horoscop zilnic - 8 ianuarie: Balantele au nevoie de o scanteie noua!
Horoscop zilnic - 8 ianuarie: Balantele au nevoie de o scanteie noua!

Citeste ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de 8 ianuarie 2015.

 

BERBEC
Spune cu incredere ce gandesti, pentru ca exista in jurul tau oameni care chiar au nevoile de parerile sau informatiile tale. Vorbeste raspicat, argumenteaza-ti opiniile si nu te lasa influentat de ceilalti care cred ca numai ei au dreptate. Tu stii foarte bine ce spui si pe ce te bazezi, pentru ca ai acumulat prin studiu serios tot ce acum spui cu emfaza.
Unii chiar tin cont de ceea ce le transmiti, ca atare exprima-te cu atentie, oferind toate detaliile ca sa fii corect inteles. Nu ti-ar placea ca cineva sa faca ceva pornind de la datele transmise de tine si sa descoperi ca nu i-ai spus chiar ce trebuie, deci fii generos si in detalii, daca tot ii oferi atatea sfaturi bune.
TAUR
A venit un moment in care trebuie sa pui fata in fata doua lucruri la care ai muncit la fel de mult, dar consideri ca nu poti duce
mai departe decat pe unul dintre ele. Recunoaste ca, daca ai incerca sa te ocupi de amandoua in acelasi timp, roadele nu ar fi la fel de bune, concentrarea ta s-ar diminua si nu ai face decat sa te obosesti peste masura. Poate nu e o renuntare, ci doar o amanare a unuia din aceste proiecte, cu gandul de a te apuca de el altadata. Alege-l pe cel mai important, cel mai urgent, cel mai folositor pentru tine in momentul de fata.
Cel mai greu moment este acesta de a pune in balanta argumentele pentru a te decide totusi la una din caile propuse.
GEMENI
Ti se pare incorect ca cineva sa isi ofere serviciile insotite de o multime de conditii. Ceea ce are el de oferit ti se cuvine cumva, de aceea te deranjeaza faptul ca vine cu o lista intreaga de pretentii la tine.
Mai bine incerci sa te descurci singur, pentru ca a apela la ajutorul cuiva stiind ca vine o zi cand el iti va cere dublu ceea ce ti-ar putea el oferi acum, nu ar fi deloc cea mai buna idee. Judeca atent daca merita sa accepti aceste conditii puse de celalalt doar pentru a obtine ceva ce oricum vei primi intr-o zi. Cu alte cuvinte, e posibil sa-ti revendici un drept, dar cineva poate interveni in favoarea ta contra unei… atentii.
Nu i-o oferi, mai bine mergi pe caile legale, ca oricum vei obtine ce vrei.
RAC
Daca nu ai prea multi companioni in drumul tau catre scopul cel mai mare, nu te teme si nici nu bate in retragere. E semn ca poti ajunge acolo unde ti-ai propus si de unul singur si cu atat mai mare va fi satisfactia ta finala daca ai reusit singur! Mergi mai departe, chiar daca te simti izolat, dat la o parte, ocolit de altii.
Asta pentru ca esti diferit de ei si nimeni nu-ti intelege deocamdata alegerile. Intotdeauna exista un pionier in toate, un deschizator de drumuri, drumuri pe care vor merge si altii candva, dar acum, la inceput, cand se asteapta mai intai dovezi ca sensul duce undeva. De obicei primul explorator merge singur, deci ai rabdare: vor prinde incredere si vor veni dupa tine, dar acum, la prima intrare in hatisul padurii, inaintarea e dificila.
LEU
Nu pune la suflet conflictele banale care se mai incing azi, pentru ca nu merita atentie. Ai putea trata orice atac mai mult in gluma, deci ignora tonul ridicat al unora. Ii vei dezarma mult mai repede cu un zambet pe chip si cu o poanta pe buze, pentru ca nu vor sti daca e ironie, daca vorbesti serios, daca e cinism. Aceasta atitudine de aparenta indiferenta, de incredere super-optimista ca nimic nu te poate afecta, e perfecta pentru a depasi orice situatie tensionata. Daca ai lua-o in serios, ai incepe sa vezi peste tot doar probleme, dusmani si obstacole, or asa razi si treci mai departe ca si cum nici n-ar fi.
FECIOARA
Daca proiectul la care muncesti evolueaza mai lent decat te-ai fi asteptat, nu te enerva si nici nu-ti pierde rabdarea, pentru ca nu toate lucrurile merg ca pe roate, probabil chiar si din acest ritm incetinit tu ai ceva de invatat, poate e de fapt cel mai eficient ritm in care pot evolua lucrurile, pentru ca, daca te-ai grabi, ai face o multime de gafe. E chiar e in beneficiul tau sa nu te grabeasca nimeni de la spate, pentru ca rezultatele finale vor fi mult mai bune cand ai timp suficient la dispozitie. Posibil ca seful sa vina cu atat de multe pretentii si instructiuni, incat din cauza lor ti se pare ca bati pasul pe loc, dar e mai bine sa-l asculti!
BALANTA
Ai nevoie doar de o scanteie noua care sa-ti reaprinda cheful si dorinta, si aceasta apare de undeva exact la momentul cel mai potrivit. Parca ai renascut, parca esti alt om, parca nimic nu te mai poate tine pe loc, pentru ca toate merg ca pe roate. Pastreaza acest tonus entuziast si optimist cat mai mult timp posibil, pentru ca te va duce foarte repede la apogeul scopurilor tale actuale. Ti se cere o atitudine complet noua, ca atare nu ezita sa pui punct si s-o iei de la capat, dar startul cel nou sa fie intr-o cu totul alta directie decat mergeai inainte. E nevoie de un stimulent pentru a schimba macazul.
SCORPION
Spune si altora prin ce ai trecut pana ai ajuns la nivelul actual, pentru ca pot invata si ei din eforturile altora. Nu a fost o ascensiune lina, ci una plina de hopuri si amanari, dar pe care le-ai depasit cu brio. Daca tot ai trecut peste toate cu succes, impartaseste-le si solutiile la acest gen de piedici. Nu te incapatana doar sa-i avertizezi ca exista si sa nu le dai si sfaturile de rigoare cum sa le rezolve, pentru ca ar fi o mare dovada de egoism. Daca tot ai reparat problema, ce te costa sa le dai si cateva informatii ajutatoare celor care urmeaza sa iti repete experienta? Nu esti singurul in aceasta situatie.
SAGETATOR
Esti un pic reticent la nou, desi nu esti din fire asa, dar de data aceasta ai mari rezerve daca aceasta viziune noua ti se potriveste. Inainte de a face vreun pas, ori pentru a o accepta, ori pentru a o respinge, mai asteapta putin sa vezi daca apar ceva informatii suplimentare prin care sa te lamuresti mai bine ce aduce noua atitudine de viata. Poate nu o vrei doar din comoditate, din obisnuinta, pentru ca nu ai forta de a renunta la ceea ce ai deja, dar poate e si mult prea grea pentru puterile tale actuale. Nu o respinge, mai mediteaza asupra ei, pentru ca intr-o zi ii vei vedea efectele. uneori, schimbarea nu vine lin, ci ca un tavalug!
CAPRICORN
Nu te juca asa cu orele pe care le ai la dispozitie, pentru ca fiecare minut care trece conteaza in situatia de fata. Nici nu-ti dai seama cand trece timpul, deci, a-l risipi pe nimicuri nu e in avantajul tau. Tu ai o relatie cu totul speciala cu timpul, esti eficient, organizat, iti administrezi bine resursele de timp, dar de data aceasta ai impresia ca ai tot timpul din lume pentru a te misca din voie. Ei, nu e chiar asa, vei ajunge in fata unui impas in care iti vei da seama ca nu ai folosit orele cu intelepciune, ca le-ai lasat sa treaca sigur ca iti ajunge cat ai, intri in criza de timp si incepi sa faci gafe si regreti ca nu ti-ai organizat mai bine sarcinile inainte. Acum e deja prea tarziu, dar inveti din toate!
VARSATOR
Nu trece la etapa urmatoare a proiectului la care muncesti pana nu esti sigur ca ai inteles situatia corect, ca detii toate informatiile necesare si ca sunt indeplinite toate conditiile unei evolutii fara intrerupere. Daca ai scapat ceva din vedere, te vei intoarce din drum si iti va strica tot cheful si elanul. Nu te apuca, deci, de ceva nou daca esti inca prins in alte activitati care necesita concentrare. Ocupa-te de ele, du-le la indeplinire cu calm si abia dupa ce te vei elibera complet te poti gandi si la ce vrei sa faci dupa aceea. Nu incerca sa lucrezi pe doua fronturi simultan, pentru ca vei da piept cu propriile tale limite si neputinte.
PESTI
Cuvantul care iti vine in minte azi este abundenta, pentru ca apar o multime de lucruri utile in calea ta si numai de tine depinde cum le valorifici. Intalnesti multi oameni care iti pot fi de ajutor, apar oferte profitabile care merita puse in aplicare, vin informatii care te pot ajuta sa restabilesti echilibrul pe multe planuri ale vietii tale. Sunt ponturi concrete, nu simple pareri, deci te poti folosi de ele cat se poate de clar, dar numai de tine depinde cum le aplici in proiectele tale. Poate si banii ajung azi pe un teren promitator, chiar daca se si duc repede, dar macar ai de unde plati. Si e si asta o senzatie placuta de prosperitate!
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Spune cu incredere ce gandesti, pentru ca exista in jurul tau oameni care chiar au nevoile de parerile sau informatiile tale. Vorbeste raspicat, argumenteaza-ti opiniile si nu te lasa influentat de ceilalti care cred ca numai ei au dreptate. Tu stii foarte bine ce spui si pe ce te bazezi, pentru ca ai acumulat prin studiu serios tot ce acum spui cu emfaza. Unii chiar tin cont de ceea ce le transmiti, ca atare exprima-te cu atentie, oferind toate detaliile ca sa fii corect inteles. Nu ti-ar placea ca cineva sa faca ceva pornind de la datele transmise de tine si sa descoperi ca nu i-ai spus chiar ce trebuie, deci fii generos si in detalii, daca tot ii oferi atatea sfaturi bune.

TAUR

A venit un moment in care trebuie sa pui fata in fata doua lucruri la care ai muncit la fel de mult, dar consideri ca nu poti duce mai departe decat pe unul dintre ele. Recunoaste ca, daca ai incerca sa te ocupi de amandoua in acelasi timp, roadele nu ar fi la fel de bune, concentrarea ta s-ar diminua si nu ai face decat sa te obosesti peste masura. Poate nu e o renuntare, ci doar o amanare a unuia din aceste proiecte, cu gandul de a te apuca de el altadata. Alege-l pe cel mai important, cel mai urgent, cel mai folositor pentru tine in momentul de fata. Cel mai greu moment este acesta de a pune in balanta argumentele pentru a te decide totusi la una din caile propuse.

GEMENI


Ti se pare incorect ca cineva sa isi ofere serviciile insotite de o multime de conditii. Ceea ce are el de oferit ti se cuvine cumva, de aceea te deranjeaza faptul ca vine cu o lista intreaga de pretentii la tine. Mai bine incerci sa te descurci singur, pentru ca a apela la ajutorul cuiva stiind ca vine o zi cand el iti va cere dublu ceea ce ti-ar putea el oferi acum, nu ar fi deloc cea mai buna idee. Judeca atent daca merita sa accepti aceste conditii puse de celalalt doar pentru a obtine ceva ce oricum vei primi intr-o zi. Cu alte cuvinte, e posibil sa-ti revendici un drept, dar cineva poate interveni in favoarea ta contra unei… atentii. Nu i-o oferi, mai bine mergi pe caile legale, ca oricum vei obtine ce vrei.

RAC

Daca nu ai prea multi companioni in drumul tau catre scopul cel mai mare, nu te teme si nici nu bate in retragere. E semn ca poti ajunge acolo unde ti-ai propus si de unul singur si cu atat mai mare va fi satisfactia ta finala daca ai reusit singur! Mergi mai departe, chiar daca te simti izolat, dat la o parte, ocolit de altii. Asta pentru ca esti diferit de ei si nimeni nu-ti intelege deocamdata alegerile. Intotdeauna exista un pionier in toate, un deschizator de drumuri, drumuri pe care vor merge si altii candva, dar acum, la inceput, cand se asteapta mai intai dovezi ca sensul duce undeva. De obicei primul explorator merge singur, deci ai rabdare: vor prinde incredere si vor veni dupa tine, dar acum, la prima intrare in hatisul padurii, inaintarea e dificila.

LEU

Nu pune la suflet conflictele banale care se mai incing azi, pentru ca nu merita atentie. Ai putea trata orice atac mai mult in gluma, deci ignora tonul ridicat al unora. Ii vei dezarma mult mai repede cu un zambet pe chip si cu o poanta pe buze, pentru ca nu vor sti daca e ironie, daca vorbesti serios, daca e cinism. Aceasta atitudine de aparenta indiferenta, de incredere super-optimista ca nimic nu te poate afecta, e perfecta pentru a depasi orice situatie tensionata. Daca ai lua-o in serios, ai incepe sa vezi peste tot doar probleme, dusmani si obstacole, or asa razi si treci mai departe ca si cum nici n-ar fi.

FECIOARA

Daca proiectul la care muncesti evolueaza mai lent decat te-ai fi asteptat, nu te enerva si nici nu-ti pierde rabdarea, pentru ca nu toate lucrurile merg ca pe roate, probabil chiar si din acest ritm incetinit tu ai ceva de invatat, poate e de fapt cel mai eficient ritm in care pot evolua lucrurile, pentru ca, daca te-ai grabi, ai face o multime de gafe. E chiar e in beneficiul tau sa nu te grabeasca nimeni de la spate, pentru ca rezultatele finale vor fi mult mai bune cand ai timp suficient la dispozitie. Posibil ca seful sa vina cu atat de multe pretentii si instructiuni, incat din cauza lor ti se pare ca bati pasul pe loc, dar e mai bine sa-l asculti!

BALANTA

Ai nevoie doar de o scanteie noua care sa-ti reaprinda cheful si dorinta, si aceasta apare de undeva exact la momentul cel mai potrivit. Parca ai renascut, parca esti alt om, parca nimic nu te mai poate tine pe loc, pentru ca toate merg ca pe roate. Pastreaza acest tonus entuziast si optimist cat mai mult timp posibil, pentru ca te va duce foarte repede la apogeul scopurilor tale actuale. Ti se cere o atitudine complet noua, ca atare nu ezita sa pui punct si s-o iei de la capat, dar startul cel nou sa fie intr-o cu totul alta directie decat mergeai inainte. E nevoie de un stimulent pentru a schimba macazul.

SCORPION

Spune si altora prin ce ai trecut pana ai ajuns la nivelul actual, pentru ca pot invata si ei din eforturile altora. Nu a fost o ascensiune lina, ci una plina de hopuri si amanari, dar pe care le-ai depasit cu brio. Daca tot ai trecut peste toate cu succes, impartaseste-le si solutiile la acest gen de piedici. Nu te incapatana doar sa-i avertizezi ca exista si sa nu le dai si sfaturile de rigoare cum sa le rezolve, pentru ca ar fi o mare dovada de egoism. Daca tot ai reparat problema, ce te costa sa le dai si cateva informatii ajutatoare celor care urmeaza sa iti repete experienta? Nu esti singurul in aceasta situatie.

SAGETATOR

Esti un pic reticent la nou, desi nu esti din fire asa, dar de data aceasta ai mari rezerve daca aceasta viziune noua ti se potriveste. Inainte de a face vreun pas, ori pentru a o accepta, ori pentru a o respinge, mai asteapta putin sa vezi daca apar ceva informatii suplimentare prin care sa te lamuresti mai bine ce aduce noua atitudine de viata. Poate nu o vrei doar din comoditate, din obisnuinta, pentru ca nu ai forta de a renunta la ceea ce ai deja, dar poate e si mult prea grea pentru puterile tale actuale. Nu o respinge, mai mediteaza asupra ei, pentru ca intr-o zi ii vei vedea efectele. uneori, schimbarea nu vine lin, ci ca un tavalug!

CAPRICORN


Nu te juca asa cu orele pe care le ai la dispozitie, pentru ca fiecare minut care trece conteaza in situatia de fata. Nici nu-ti dai seama cand trece timpul, deci, a-l risipi pe nimicuri nu e in avantajul tau. Tu ai o relatie cu totul speciala cu timpul, esti eficient, organizat, iti administrezi bine resursele de timp, dar de data aceasta ai impresia ca ai tot timpul din lume pentru a te misca din voie. Ei, nu e chiar asa, vei ajunge in fata unui impas in care iti vei da seama ca nu ai folosit orele cu intelepciune, ca le-ai lasat sa treaca sigur ca iti ajunge cat ai, intri in criza de timp si incepi sa faci gafe si regreti ca nu ti-ai organizat mai bine sarcinile inainte. Acum e deja prea tarziu, dar inveti din toate!

VARSATOR

Nu trece la etapa urmatoare a proiectului la care muncesti pana nu esti sigur ca ai inteles situatia corect, ca detii toate informatiile necesare si ca sunt indeplinite toate conditiile unei evolutii fara intrerupere. Daca ai scapat ceva din vedere, te vei intoarce din drum si iti va strica tot cheful si elanul. Nu te apuca, deci, de ceva nou daca esti inca prins in alte activitati care necesita concentrare. Ocupa-te de ele, du-le la indeplinire cu calm si abia dupa ce te vei elibera complet te poti gandi si la ce vrei sa faci dupa aceea. Nu incerca sa lucrezi pe doua fronturi simultan, pentru ca vei da piept cu propriile tale limite si neputinte.

PESTI

Cuvantul care iti vine in minte azi este abundenta, pentru ca apar o multime de lucruri utile in calea ta si numai de tine depinde cum le valorifici. Intalnesti multi oameni care iti pot fi de ajutor, apar oferte profitabile care merita puse in aplicare, vin informatii care te pot ajuta sa restabilesti echilibrul pe multe planuri ale vietii tale. Sunt ponturi concrete, nu simple pareri, deci te poti folosi de ele cat se poate de clar, dar numai de tine depinde cum le aplici in proiectele tale. Poate si banii ajung azi pe un teren promitator, chiar daca se si duc repede, dar macar ai de unde plati. Si e si asta o senzatie placuta de prosperitate!

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies