Horoscop zilnic- 8 iulie: Varsatorii privesc cu nesiguranta spre zilele care vin

Horoscop zilnic- 8 iulie: Varsatorii privesc cu nesiguranta spre zilele care vin
Horoscop zilnic- 8 iulie: Varsatorii privesc cu nesiguranta spre zilele care vin

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

Berbec

Esti influentabil si toate povestile care ajung la urechile tale te fac sa-ti pierzi curajul de a duce mai departe ce ai inceput. Unii iti vorbesc despre viitorul acestui proiect in cele mai sumbre note, altii te fac sa te indoiesti ca faci ceea ce trebuie si cum nu esti foarte ferm pe pozitie, ci de-a dreptul oscilant, dupa cum bate vantul, esti blocat in neputinta si nesiguranta.

Nu esti asa de obicei, dar azi parca ai crede si pe unii, si pe altii, fara sa poti lua decizii cu propria ta minte. Mai lasa lucrurile sa se aseze, pentru ca momentan nu ai taria de a trage linie finala.

Taur

Nu compara norocul tau cu al altora, pentru ca viata nu e echitabila pentru toata lumea. Nu pleca urechea la povestile triste ale celor din jur cand tie iti merge de minune si nici invers, nu te gandi de ce cel de langa tine rade cand tu nu stii cum sa mai

depasesti cine stie ce moment critic. Roata vietii se invarteste si fiecare trece si prin momentele de varf, si prin cele din prapastie, ca atare ai rabdare pentru ca toate iti revin la un moment dat. Nimic nu dureaza vesnic: nici fericirea- nici nefericirea, nici norocul- nici ghinionul, deci fii cumpatat cand vine vorba sa judeci viata ta sau a altora prin comparatie.

Gemeni

Contactul cu autoritatile are un efect stimulator asupra ta, de parca ti-ar mari vointa de a demonstra ca ai dreptate in ciuda criticilor care vin de la acestea.

Conflictele la varf pot fi aprinse, dar detii toate resursele pentru a-ti sustine punctul de vedere si chiar a repurta o victorie de rasunet in fata celor care, prin functie sau rang, cred ca au dreptul sa faca sau sa spuna orice. Nu e asa si le vei demonstra ca, de pe pozitia ta, poti avea ultimul cuvant apeland la alte argumente decat forta, aroganta sau superioritate.

Rac

E frustrant pentru tine sa stai pe loc acum, cand esti prins intr-un proiect important care iti acaparase toata atentia.

Daca ar fi dupa tine, ai munci peste program, nu poti sta degeaba si mai arunci macar o privire peste etapele parcurse pana acum. Ai putea descoperi cateva puncte slabe care ar putea fi reparate in cel mai scurt timp. Vezi ce important e sa faci uneori o pauza si sa privesti lucrurile detasat, fara sa fii stresat de termene limita? De pe margine, vezi exact ce ar mai trebui facut si ce nu a mers ca la carte.

Leu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nu te poti detasa de o emotie din trecut care are inca influenta asupra ta. Te napadesc regretele, nostalgiile, amintirile nu tocmai placute si retraiesti aproape identic un eveniment din trecut cu un impact emotional maxim asupra ta. Doare inca, nu poti uita sau ierta ceva, dar merita sa treci in revista cele intamplate pentru a intelege, dupa atata timp, cu alti ochi unde ai gresit.

Daca se intampla si a doua oara acelasi lucru, e semn ori ca ti se mai acorda o sansa de a face totul bine, ori mai ai niste lectii de invatat de aici.

Fecioara

Nu te astepta ca toata lumea sa aplaude faptele tale, chiar daca tu crezi la maximum in ele! Exact acele planuri care te entuziasmeaza pe tine mai mult sunt si cele mai controversate de ceilalti.

Vei fi judecat, de unii injust, de altii corect, dar nu tine cont de etichetele pe care ti le pun acestia. Important e ca tu sa-ti duci mai departe planul la care iti aduci contributia cu multa pasiune, pentru ca, in final, faptele tale sunt cele care vor convinge. De judecati nu scapa nimeni, ba chiar pe tine te-ar putea motiva si mai tare, pentru a demonstra ca faci bine ce faci!

Balanta

Banii au un scop pozitiv astazi: acela de a oferi o bucurie unui numar mai larg de persoane. Esti darnic, gata de gesturi umanitare sau macar sa faci cinste prietenilor tai cu o ocazie speciala. Nici nu te uiti la bani daca ei sunt cheltuiti cu acest scop: acela de a aduce zambetul pe chipul celor pe care ii ai aproape. Si afacerile merg bine, fiind recompensat din plin pentru eforturile depuse in ultima vreme la un proiect in care ai investit tot ce aveai mai bun in tine. Esti convins ca viata iti ofera triplu decat oferi, de aceea dai cat poti!

Scorpion

Nu te mai gandi atat de mult la acel eveniment care se apropie, pentru ca fiecare gand care duce acolo, naste in tine numai stari negative. Oricum se va produce, fie ca il transformi in obsesie sau nu, deci lasa lucrurile sa se scurga fara a mai analiza totul pe toate fetele in ton fatalist. Se vede ca esti puternic influentat de cineva din anturaj care iti prezinta acel moment in cele mai sumbre tonuri, si cum nici tu nu esti, de felul tau, o fire mai optimista, iata ca totul se transforma intr-o mica depresie. Lupta cu aceasta pasa proasta si nu te lasa coplesit de ea!

Sagetator

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ai multe motive de satisfactie, de parca ti s-ar oferi, chiar din mai multe directii, exact acele lucruri de care avea nevoie inima ta. Cel mai bine ar fi sa te bucuri cu masura, totusi, sa nu te entuziasmezi prea tare, ci sa astepti ca lucrurile sa se aseze pe un teren mai sigur inainte de a spune tuturor cu ce te lauzi! Cea mai mare bucurie e anturajul pozitiv in care te afli, pentru ca ai norocul de a atrage alaturi de tine oameni tonici, veseli, optimisti, care iti ridica si tie moralul. Totusi, undeva in adancul inimii a ramas o farama de prudenta care-ti spune ca ceva ciudat se mai poate intampla in orice clipa.

Capricorn

Tii mult la independenta ta, ca atare azi dai randament numai daca esti lasat sa faci totul pe cont propriu. Te descurci de minune in acele situatii in care poti lua singur decizii, iti poti construi propria strategie, fara a astepta indrumari de la altii. Apar suficiente informatii utile pe care le poti in avantajul tau, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie. Stii exact la cine sa apelezi si pe ce informatii sa te bazezi astfel incat sa-ti iasa toate perfect pe parcursul zilei.

Varsator

Mai prudent si poate si mai temator din fire, privesti cu nesiguranta spre zilele care vin, de parca ai presimti ca urmeaza evenimente pe care nu stii cum le vei gestiona. Lasa orice frica deoparte si porneste cu capul sus, cu planuri marete, cu mai multa incredere in capacitatea ta de a face fata provocarilor. Stii cum se spune: de ce ti-e frica nu scapi, ca atare nu trebuie sa spui ca nu poti, ca nu stii, ca nu meriti. Ba da, toate sunt posibile daca il iei pe da in brate si crezi cu tarie in calitatile tale de a reusi orice ti-ai propune!

Pesti

Uneori, cele mai bruste solutii sunt si cele mai bune, fara sa ai timp suficient sa analizezi problema pe toate fetele. Azi primesti o veste neasteptata pe care o poti pune imediat in practica. Nu te mai gandi ce-ar fi fost daca incercai si alta varianta, ci profita imediat de aceasta situatie. Daca ai incepe sa cauti la bani marunti, ai descoperi tot felul de puncte slabe, dar daca o iei ca atare, asa cum apare la prima vedere, ai avea mai multe de castigat. Cu cat ai mai putin timp la dispozitie, cu atat sansele sa iasa bine sunt mai mari, deci hai, acum e momentul!

Horoscop oferit de ACVARIA.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies