Horoscop zilnic - 9 iunie: Gemenii intalnesc o persoana speciala!

Horoscop zilnic - 9 iunie: Gemenii intalnesc o persoana speciala!
Horoscop zilnic - 9 iunie: Gemenii intalnesc o persoana speciala!

Citeste previziunile tale pentru data de 9 iunie 2016.

Berbec

Cheful de distracţii şi aventuri este accentuat. Veselia de care dai dovadă va fi privită cu scepticism de către cei din jur, însă tu o vei ţine tot pe a ta. Si bine faci. Te gandesti la aventuri amoroase, însă totul rămâne la stadiul de gând. Pe de alta parte, copiii sunt un alt subiect fascinant al zilei. Dupa atâta efervescenţă, după-amiază ocupă-te şi de treburile casnice.



Taur

Preocuparile principale ale zilei sunt legate de casă, patrimoniu şi relatii cu membrii familiei. Îţi poţi face planuri pentru reamenajari interioare sau pentru o locuinţă nouă. Pe de alta parte este un moment bun pentru o curatenie generală. Dupa-amiază organizează o întâlnire cu cei dragi. Se pot ivi momente agreabile, liniştite în care anumite neintelegeri vechi se pot lămuri.

Gemeni

Astele ţi-au rezervat multe drumuri scurte.
Ai de rezolvat anumite chestiuni, in locatii diferite. Planurile legate de instruirea personală sau profesională pot suferi modificări. Răsturnarile de situatie sunt frecvente intreaga zi, dar vei reusi sa realizezi ce ţi-ai propus. Intlanirile şi dialogurile cu prietenii apropiaţi se vor dovedi interesante, iar factorul emoţional va domina.

Rac

Elanul pe care îl ai astăzi în abordarea chestiunilor financiare este salutar. Sunt posibile cadouri si recompense de care chiar ai nevoie.
Este vorba despre lucruri mărunte, dar tocmai ele alcătuiesc farmecul vieţii. Pot interveni modificări în legătură cu banii sau bunurile materiale proprii. Dupa vânzoleala zilei, acorda-ţi spre seară momente de relaxare şi introspecţie.

Leu

O zi minunată pentru că debordezi de energie si poti pune la treaba întregul Zodiac cu forţa pe care o ai. Vei reuşi să duci la bun sfârşit tot ce iti propui.
Este un moment deosebit pentru a te preocupa de tine. Trasează planuri noi şi gândeşte-te să antrenezi în ele pe oamenii dragi şi de încredere din preajma ta. Nici nu bănuieşti câte lucruri frumoase şi utle poţi realiza!

Fecioara

Dorinţa de retragere din forfota vieţii predomină întreaga zi. Ascultă-ţi sufletul şi acordă-i momentele necesare. Este o zi potrivita unei autoevaluari, putând să descoperi lucruri interesante ce stau ascunse de mult în ungherele inimii.
La locul de muncă sunt doar activităţi de rutină. Se pot contura aspecte neplacute în această zona, dar sunt pasagere Ai încredere în instinctele tale.

Balanta

Ziua este marcată de prieteni. Exact pe gustul tău poţi exersa talentele native în legătura cu tot ce ţine de acest domeniu de viaţă. Atentie ca sunt doar relatii de prietenie! Pentru alte tipuri de relatii nu ai încă susţinere astrală.
Întâlnirile si dialogurile cu prietenii sunt interesante, dinamice si de folos. Sigur că şi controversele sunt prezente. Răsturnările de situaţie sunt la îndemână.

Scorpion

Oricât ai fi de bine plasat în domeniul profesional, tot este nevoie, ca din când în când, să faci anumite lucruri pentru a-ţi menţine poziţia la un standard dorit sau să-ţi îmbunătăţeşti relatia cu socialul. Este un moment foarte bun in acest sens.
Evident ca sunt posibile si situatii conflictuale, dar dacă abordezi totul cu calm, prudenţă şi discernamant poti obtine rezultate exceptionale.

Sagetator

Starea de beatitudine care te cuprinde îţi poate linişti atât mintea cât şi trupul. Frumos ar fi sa iti asculti sufletul şi să îi oferi momente deosebite cu ajutorul artelor. Este o zi minunata pentru alcatuirea planurilor de calatorii în străinătate sau pentru studii pe termen lung. Sunt posibile rasturnari de situatie, dar lucrurile se vor aranja pe un făgaş potrivit ţie.

Capricorn

Parteneriatele îţi dau de furcă prin prisma segmentului financiar comun. Recomandabil este să te ocupi, pe indelete, de tot ce tine de banii altora: taxe, impozite, credite, relatii cu institutiile financiare. Factorul neprevazut ridică ceva probleme, însă sunt pasagere. Este foarte importantă siguranţa materială, dar bine ar fi sa te orientezi şi către planurile spirituale ale existenţei.

Varsator

Este nevoie să te ocupi de tot ce ţine de parteneriate sau colaborări. Implicarea ta in relatiile cu ceilalţi va face mare vâlvă în jur. Este un moment proprice rezolvării aspectelor legate de acest segment de viaţă şi activitate. Sunt posibile situatii controversate, dar tocmai ele îţi vor anima ziua foarte mult. Atenţie la cariera profesională şi la imaginea ta în ochii celorlaţi!

Pesti

Activităţile de la locul de muncă te solicită întreaga zi. Muncesti cu placere, îţi dai toată silinta, chiar daca plata lasă mult de dorit. Este interesant ca reuşeşti sa treci peste toate situatiile fluctuante ce se ivesc. Se poate pune problema schimbării locului de muncă sau a aglomerării treburilor din acest sector. Te vei descurca în orice situatie. Sănătatea este destul de incercată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies