Horoscop zilnic - 9 mai: Gemenii si Varsatorii sunt in criza de timp!

Horoscop zilnic - 9 mai: Gemenii si Varsatorii sunt in criza de timp!
Horoscop zilnic - 9 mai: Gemenii si Varsatorii sunt in criza de timp!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 9 mai 2016.

 

Berbec
O zi cu multe discuţii, întâlniri şi călătorii pe distanţe scurte. Ai putea avea senzaţia că iei parte la un dialog al surzilor sau că nu reuşeşti să-ţi rezolvi treburile propuse aşa cum doreşti tu sau cum ai nevoie pe moment. Schimbul de informaţii este deficitar, iar energia ta vitală fluctuează mult. Ar fi bine să te relaxezi şi să ai încredere în felul în care se defsăşoară lucrurile, chiar dacă la prima vedere aparenţele îţi displac total.
Sper seară te vei simţi mai bine.
Taur
Se conturează cheltuieli, dar primeşti şi bani, cadouri de la serviciu sau din partea celor dragi. Felul în care îţi gestionezi bugetul de venituri şi cheltuieli depinde numai de tine. Astăzi fii prudent la capitolul bani şi bunuri, pentru că sunt şanse de pierdere, furturi sau cheltuieli nefondate.
O şedintă la un salon de îngrijire corporală, o ieşire în oraş cu prietenii sau pur şi simplu o plimbare prin locurile preferate te binedispun şi îţi aduc informaţii utile.
Gemeni
O zi cu stări de spirit contradictorii. Dozează-ţi eforturile, controlează-ţi reacţiile şi vorbeşte strictul necesar. Sănătatea este vulnerabilă, la serviciu ai multe şi mărunte de făcut, astfel că vei fi nevoit să te descurci şi cu tine însuţi şi cu îndatoririle tale.
Ai încredere că te vei descurca cu toate, dacă îţi organizezi atent timpul, treburile şi resursele de care ai nevoie. Rezervă momente şi pentru odihnă, lectură sau pentru a viziona un film bun.
Rac
Discreaţia şi detaşarea de cotidian sunt atributele tale de astăzi. Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la situaţiile şi relaţiile în care eşti implicat.
Pe căi mai puţin obişnuite vei primi informaţii preţioase necesare atât în domeniul profesional, cât şi în plan personal. Evită spaţiile aglomerate, discuţiile ample şi acţiunile de anvergură. Energia vitală este fluctuantă şi este dificil să depui eforturi fizice sau mentale în mod constant.
Leu
Este o zi în care ar trebui să-ţi revizuieşti relaţiile cu prietenii şi proiectele profesionale în care eşti implicat.
Datorită bugetului necesar desfăşurării unor acţiuni comune cu alţii, relaţiile se pot deteriora rapid. Există persoane în preajma ta, care considerându-se protejaţii sau admiratorii tăi au pretenţia să le achiţi tu datoriile sau nota de plata când ieşiţi în oraş. Desprinde-te de profitori şi reorganizează timpul şi resursele pentru a-ţi atinge scopurile personale.
Fecioara
Eşti în vizorul multor oameni, mai ales în domeniul profesional.
Sunt posibile discuţii cu şefii, colegii, însă nu lua de bun chiar totul. Există riscul să înţelegi greşit ce ţi se spune şi alţii la rândul lor te pot percepe cum nu eşti în realitate. Vorbeşte strictul necesar şi oferă sfaturi sau soluţii numai la cererea expresă a celorlalţi. Relaxează-te, plimbă-te în aer liber şi regândeşte-ţi planurile profesionale. Revelaţia zilei vine când te aştepţi mai puţin.
Balanta
Ziua te predispune la schimbarea deciziilor sau planurilor socio-profesionale.
Recomandabil ar fi să nu dai curs primului impuls. Caruselul de evenimente şi relaţii în care eşti implicat este dificil de urmărit, însă cu puţin efort, selectându-ţi priorităţile şi partenerii de dialog vei depăşi totul cu bine. Relaxează-te cu o plimbare în aer liber, alături de cineva drag şi de încredere. Citeşte o carte bună, vizionează un film bun sau o piesă de teatru şi astfel vei vedea lumea cu alţi ochi.
Scorpion
Ziua îţi aduce în atenţie cheltuielile cotidiene necesare casei şi celor dragi. Sunt posibile discuţii aprinse cu partenerul de viaţă, rudele, colaboratorii datorită bugetului comun disponibil. Este dificil să ajungi la un consens cu ceilalţi, pentru că fiecare se gândeşte la scopurile lui, iar comunicarea lasă de dorit. Achită cheltuielile tale personale, de genul facturi, taxe sau alte datorii. Sunt momente bune pentru a te gândi la situaţia financiară şi relaţională în care te afli.
Sagetator
Discuţiile şi acţiunile desfăşurate astăzi cu partenerul de viaţă sau colaboratorii au puţine şanse de succes deosebit. Astfel ar fi bine să te rezumi la stricul necesar şi să nu iei decizii care aduc implicaţii pe termen lung. Este o perioadă în care gândurile şi vorbele sunt haotice. Controlează-ţi reacţiile şi evită stresul. Aminteşte-ţi că sănătatea este vulnerabilă şi în primul rând tu îţi eşti cel mai bun terapeut şi prieten. Odihneşte-te şi ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta.
Capricorn
Se anunţă o zi cu multe de făcut la serviciu, dar şi acasă în plan domestic te aşteaptă treburi restante. Este bine să-ţi alegi priorităţile şi să te ocupi atent de îndatoririle tale. Există şanse să oboseşti sau să te plictisească rutina. Abordează totul cu o gândire pozitivă şi vei observa că apare rapid şi succesul. Evită dialogurile şi consultaţiile medicale, pe cât posibil, pentru că sunt posibile erori de diagnostic şi tratament. Odihneşte-te regulat şi alimentează-te corect!
Varsator
Relaţiile amoroase sunt tensionate astăzi, de aceea ar fi bine să eviţi discuţiile contradictorii cu persoana iubită şi copiii. Din cauza treburilor domestice sau a unor neînţelegeri între rude apar repercusiuni asupra relaţiilor tale cu cei dragi. Gândirea şi comunicarea sunt viciate, astfel că este dificil să ajungi rapid la un consens cu alţii. Canalizează-ţi energia spre un hobyy, stai de vorbă cu un prieten de încredere şi lasă grijile deoparte.
Pesti
Dorinţa de a sta acasă, alături de membrii familiei este accentuată. Pe de altă parte sunt şi treburi gospodăreşti care depind numai de tine să fie rezolvate şi trebuie să te ocupi de ele. Sunt posibile discuţii aprinse cu ceilalţi, fie datorită îndatoririlor tale profesionale care te solicită mult în ultima vreme în detrimentul vieţii de familie, fie eşti prea ocupat cu prietenii, iar cei dragi nu ştiu despre ce este vorba. Fii prudent şi vorbeşte pe îndelete cu toată lumea.

Berbec

O zi cu multe discuţii, întâlniri şi călătorii pe distanţe scurte. Ai putea avea senzaţia că iei parte la un dialog al surzilor sau că nu reuşeşti să-ţi rezolvi treburile propuse aşa cum doreşti tu sau cum ai nevoie pe moment. Schimbul de informaţii este deficitar, iar energia ta vitală fluctuează mult. Ar fi bine să te relaxezi şi să ai încredere în felul în care se defsăşoară lucrurile, chiar dacă la prima vedere aparenţele îţi displac total. Sper seară te vei simţi mai bine.  

Taur

Se conturează cheltuieli, dar primeşti şi bani, cadouri de la serviciu sau din partea celor dragi. Felul în care îţi gestionezi bugetul de venituri şi cheltuieli depinde numai de tine. Astăzi fii prudent la capitolul bani şi bunuri, pentru că sunt şanse de pierdere, furturi sau cheltuieli nefondate. O şedintă la un salon de îngrijire corporală, o ieşire în oraş cu prietenii sau pur şi simplu o plimbare prin locurile preferate te binedispun şi îţi aduc informaţii utile.

Gemeni

O zi cu stări de spirit contradictorii. Dozează-ţi eforturile, controlează-ţi reacţiile şi vorbeşte strictul necesar. Sănătatea este vulnerabilă, la serviciu ai multe şi mărunte de făcut, astfel că vei fi nevoit să te descurci şi cu tine însuţi şi cu îndatoririle tale. Ai încredere că te vei descurca cu toate, dacă îţi organizezi atent timpul, treburile şi resursele de care ai nevoie. Rezervă momente şi pentru odihnă, lectură sau pentru a viziona un film bun.

Rac

Discreaţia şi detaşarea de cotidian sunt atributele tale de astăzi. Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la situaţiile şi relaţiile în care eşti implicat. Pe căi mai puţin obişnuite vei primi informaţii preţioase necesare atât în domeniul profesional, cât şi în plan personal. Evită spaţiile aglomerate, discuţiile ample şi acţiunile de anvergură. Energia vitală este fluctuantă şi este dificil să depui eforturi fizice sau mentale în mod constant.

Leu

Este o zi în care ar trebui să-ţi revizuieşti relaţiile cu prietenii şi proiectele profesionale în care eşti implicat. Datorită bugetului necesar desfăşurării unor acţiuni comune cu alţii, relaţiile se pot deteriora rapid. Există persoane în preajma ta, care considerându-se protejaţii sau admiratorii tăi au pretenţia să le achiţi tu datoriile sau nota de plata când ieşiţi în oraş. Desprinde-te de profitori şi reorganizează timpul şi resursele pentru a-ţi atinge scopurile personale.

Fecioara

Eşti în vizorul multor oameni, mai ales în domeniul profesional. Sunt posibile discuţii cu şefii, colegii, însă nu lua de bun chiar totul. Există riscul să înţelegi greşit ce ţi se spune şi alţii la rândul lor te pot percepe cum nu eşti în realitate. Vorbeşte strictul necesar şi oferă sfaturi sau soluţii numai la cererea expresă a celorlalţi. Relaxează-te, plimbă-te în aer liber şi regândeşte-ţi planurile profesionale. Revelaţia zilei vine când te aştepţi mai puţin.

Balanta

Ziua te predispune la schimbarea deciziilor sau planurilor socio-profesionale. Recomandabil ar fi să nu dai curs primului impuls. Caruselul de evenimente şi relaţii în care eşti implicat este dificil de urmărit, însă cu puţin efort, selectându-ţi priorităţile şi partenerii de dialog vei depăşi totul cu bine. Relaxează-te cu o plimbare în aer liber, alături de cineva drag şi de încredere. Citeşte o carte bună, vizionează un film bun sau o piesă de teatru şi astfel vei vedea lumea cu alţi ochi.

Scorpion

Ziua îţi aduce în atenţie cheltuielile cotidiene necesare casei şi celor dragi. Sunt posibile discuţii aprinse cu partenerul de viaţă, rudele, colaboratorii datorită bugetului comun disponibil. Este dificil să ajungi la un consens cu ceilalţi, pentru că fiecare se gândeşte la scopurile lui, iar comunicarea lasă de dorit. Achită cheltuielile tale personale, de genul facturi, taxe sau alte datorii. Sunt momente bune pentru a te gândi la situaţia financiară şi relaţională în care te afli.

Sagetator

Discuţiile şi acţiunile desfăşurate astăzi cu partenerul de viaţă sau colaboratorii au puţine şanse de succes deosebit. Astfel ar fi bine să te rezumi la stricul necesar şi să nu iei decizii care aduc implicaţii pe termen lung. Este o perioadă în care gândurile şi vorbele sunt haotice. Controlează-ţi reacţiile şi evită stresul. Aminteşte-ţi că sănătatea este vulnerabilă şi în primul rând tu îţi eşti cel mai bun terapeut şi prieten. Odihneşte-te şi ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta.

Capricorn

Se anunţă o zi cu multe de făcut la serviciu, dar şi acasă în plan domestic te aşteaptă treburi restante. Este bine să-ţi alegi priorităţile şi să te ocupi atent de îndatoririle tale. Există şanse să oboseşti sau să te plictisească rutina. Abordează totul cu o gândire pozitivă şi vei observa că apare rapid şi succesul. Evită dialogurile şi consultaţiile medicale, pe cât posibil, pentru că sunt posibile erori de diagnostic şi tratament. Odihneşte-te regulat şi alimentează-te corect!

Varsator

Relaţiile amoroase sunt tensionate astăzi, de aceea ar fi bine să eviţi discuţiile contradictorii cu persoana iubită şi copiii. Din cauza treburilor domestice sau a unor neînţelegeri între rude apar repercusiuni asupra relaţiilor tale cu cei dragi. Gândirea şi comunicarea sunt viciate, astfel că este dificil să ajungi rapid la un consens cu alţii. Canalizează-ţi energia spre un hobyy, stai de vorbă cu un prieten de încredere şi lasă grijile deoparte.

Pesti

Dorinţa de a sta acasă, alături de membrii familiei este accentuată. Pe de altă parte sunt şi treburi gospodăreşti care depind numai de tine să fie rezolvate şi trebuie să te ocupi de ele. Sunt posibile discuţii aprinse cu ceilalţi, fie datorită îndatoririlor tale profesionale care te solicită mult în ultima vreme în detrimentul vieţii de familie, fie eşti prea ocupat cu prietenii, iar cei dragi nu ştiu despre ce este vorba. Fii prudent şi vorbeşte pe îndelete cu toată lumea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies