Horoscop zilnic duminică, 15 noiembrie 2020. Nativii zodiei Rac traversează o perioadă dificilă în relația de cuplu

Horoscop zilnic duminică, 15 noiembrie 2020. Nativii zodiei Rac traversează o perioadă dificilă în relația de cuplu
Horoscop zilnic duminică, 15 noiembrie 2020. Nativii zodiei Rac traversează o perioadă dificilă în relația de cuplu

Horoscopul zilei de duminică, 15 noiembrie 2020, relevă predicții astrale complete pentru nativii tuturor zodiilor.

Horoscopul zilei de duminică: ghinion în dragoste pentru trei zodii

Horoscop Zilnic. Zodia Berbec

Dragoste și relație: deși este important să îi spui partenerului că îl iubești, ai grijă ca afirmațiile tale să fie susținute și de fapte.

Bani și carieră: Fără efort la locul de muncă nu vei avea reușite pe plan profesional.

Sănătate: Ai o energie bună, dar trebuie să ai grijă și de corpul tău, mai ales că trecem printr-o perioadă destul de stresantă. Pe lângă o alimentație corectă trebuie să iei și suplimente de imunitate, vitamine și minerale. 

Zodia Taur

Dragoste și relație: Dacă în relația de cuplu vă comportați ca doi prieteni, iar pasiunea a dispărut fără urmă, este momentul să puneți punct.

Bani și carieră: Ajută-i pe cei din jur și, de ce nu, participă la un voluntariat. 

Sănătate: Ai adoptat un stil de viață mai sănătos așa că este momentul să introduci și mișcarea în rutina ta zilnică.

Horoscopul zilei. Zodia Gemeni

Dragoste și relație: Chiar dacă nu ești într-o relație, nu trebuie să fii supărat! Este un momen excelent pentru a învăța să te iubești pe tine, înainte de orice.

Bani și carieră: Ai ales calea greșită și simți că eforturile pe care le depui sunt în zadar. Reorientează-te, indiferent de vârsta pe care o ai. Urmează o perioadă propice pentru evoluție pe aceste două planuri.

Sănătate: Renunță la toate obiceiurile năsătoase pentru că urmează să descoperi niște proleme de sănătate. Nu sunt foarte grave, dar un stil de viață mai sănătos te va ajuta să scapi de ele mult mai rapid.

Horoscop zilnic: ar trebui ca nativii anumitor zodii să se concentreze asupra sportului și alimentației

Horoscop. Zodia Rac

Dragoste și relație: Deși relația ta s-a încheiat și simți că ești blocat în trecut, este important să îți dai seama că va răsări soarele și pe strada ta. Cu siguranță vei iubi din nou!

Bani și carieră: Dacă depui puțin mai mult efort în interes profesional vei găsi, negreșit, succesul la care visezi din totdeauna.

Sănătate: Menține o dietă echilibrată și nu consuma alcool o perioadă. Durerile de cap îți pot crea un disconfort considerabil în perioada imediat următoare. 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 14- 20 noiembrie 2020. Nativii Cal pot relua o relație veche

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Zodia Leu

Dragoste și relație: Uită-te în jur! Ce vezi? Numai cupluri, cumva? Asta este pentru că universul îtți trimite semnale potrivit cărora sufletul tău pereche este din ce în ce mai aproape. Mai ai puțină răbdare!

Bani și carieră: Concentrează-te și nu lăsa oportunitățile de creștere să-ți scape printre degete! Un cadru astral favorabil pentru ascensiunea pe scara ierarhică.

Sănătate: Stresul îți dă mari bătăi de cap! În acest final de săptămână, o carte bună și un ceai cald sunt cele mai bune medicamente pentru a te vindeca.

Horoscop zilnic. Zodia Fecioară

Dragoste și relație: Ai grijă ca persoana pe care o alegi să fie dispusă să îți fie alături și la bine și la greu. În caz contrar, vei ajunge să suferi enorm de mult.

Bani și carieră: La locul de muncă se anunță o perioadă dificilă cu multe probleme cărora trebuie să le găsești rezolvare imediată.

Sănătate: Ai făcut excese destul de mari ieri, iar alimentele nesănătoase pe care le-ai consumat îți vor altera starea generală de spirit.

Zodia Balanță

Dragoste și relație: Când inima ta este rănită   cel mai bine este să fii calm, să te concentrezi asupra vindecării și să nu cauți noi aventuri; cel puțin nu acum.

Bani și carieră: Încetează să mai ajuți oameni care nu te răsplătesc cu aceeași atitudine, indiferent de funcția pe care o au la locul tău de muncă.

Sănătate: Odihnește-te bine și refugiază-te în toate activitățile care îți aduc pace și îndestulare. Se anunță o săptămână agitată!

Horoscop. Zodia Scorpion

Dragoste și relație: Cel mai bine ar fi să eviți ieșitul la întâlniri. Sufletul tău nu este încă pregătit să se deschidă în fața unei noi persoane.

Bani și carieră: Lucrezi pentru tine însuți și asta te împlinește cel mai mult acum.

Sănătate: Recunoștința este un sentiment foarte pur și singurul care te ajută să treci peste această perioadă.

Zodia Săgetător

Dragoste și relație: Acordă mai multă atenție pertenerului de viață pentru că ai început să primești reproșuri.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bani și carieră: Ține cont de sfaturile pe care le primești de la superiorii tăi. Într-o zi te vor ajuta extrem de mult.

Sănătate: Frustrările tale provin din lipsa de conștientizare și acțiune asupra problemelor pe care le ai.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15- 21 noiembrie 2020. Dragostea, cariera și sănătatea, dezechilibrate pentru 3 zodii

Horoscopul zilei pentru zodia Capricorn

Dragoste și relație: Iubirea pe care o simți acum pare să fie cel mai important lucru pentru tine acum, dar ai grijă, deoarece oamenii dezamăgesc.

Bani și carieră: Ai grijă de carieră ta și fă tot ce e necesar pentru a-ți îndeplini visul

Sănătate: Nu lucra din greu tot timpul, până la epuizare.

Horoscop zodia Vărsător

Dragoste și relație: Cei care sunt singuri au șanse mari de a găsi o persoană care le va atrage atenția în sens pozitiv.

Bani și carieră: Fi sigur că ce este al tău, e pus deoparte, nu te mai sresa pentru nimicuri.

Sănătate: Învață să te iubeșți și să te prețuiești. Meditează!

Zodia Pești

Dragoste și relație: Ai discuții cu persoană iubita, când ai fi trebuit să fie o zi liniștită de duminică.

Bani și carieră: Nu mai ai satisfacție la acest loc de muncă.

Sănătate: Vei atrage în continuare oameni buni în viața ta.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies