Horoscop zilnic duminică, 28 martie 2021: Află ce zodie o să obțină un credit important!

Horoscop zilnic duminică, 28 martie 2021
Horoscop zilnic duminică, 28 martie 2021

Consultă horoscopul zilei de 28 martie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Balanță ajung la epuizare fizică.

Horoscopul zilei de duminică, 28 martie 2021, oferă câteva descrieri generale. În cursul acestei zile o să descoperi că unele persoane nu au fost sincere și corecte față de tine. Deși îți dorești să te iei cea mai bună decizie, cel mai bine este să te abții și să nu spui lucruri dureroase!

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop zilnic- Zodia Berbec

Reușești să obții un credit pentru o achiziție importantă. Este o perioadă foarte bună pentru tine, din punct de vedere al norocului.

Citeste si: Horoscop zilnic sâmbătă, 27 martie 2021! Află ce zodie vrea să înceapă lupta cu kilogramele!

Horoscop zilnic- Zodia Taur

O să fii pus la mijloc într-o situație de ceartă, între doi colegi de la locul muncă. Din fericire, este o divergență de opinii doar și nu ai motive să te îngrijorezi.

Horoscop zilnic- Zodia Gemeni

Un weekend dedicat pentru frumusețe. Ai plănuit de multă vreme tot ce o să faci în acest week-end și vrei să respecți programul.

Horoscop zilnic- Zodia Rac

O duminică în care o să alergi prin oraș pentru a rezolva ceva, mai ales că magazinele se închid mai devreme. Un membru al familiei face un gest frumos pentru tine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscopul zilei de 28 martie 2021 vine cu recomandări în plan profesional pentru câteva zodii

Horoscop zilnic- Zodia Leu

Puțin cam delăsător ai fost în aceste zile și multe sarcini neterminate nu mai suportă amânare. Cere ajutorul cuiva, dacă te simți depăsit de situație.

Horoscop zilnic duminică, 28 martie 2021
Horoscop zilnic duminică, 28 martie 2021[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop zilnic- Zodia Fecioară

Profiți de faptul că o cunoștință își arată disponibilitatea de a te ajuta într-un demers și exagerezi cu sarcinile.

Este posibil să închei singur sarcinile.

Citeste si: Horoscop zilnic vineri, 26 martie 2021: Află ce zodie face un credit la bancă!

Horoscop zilnic- Zodia Balanță

Nativii zodiei Balanță au o zi agitată, după o zi de sâmbătă liniștită. Horoscopul zilnic de duminică, 28.03.2021 prevede pentru nativii Balanță că ajung cumva la o epuizare fizică.

Horoscop zilnic- Zodia Scorpion

Nu pui mare preț pe ceea ce îți spune cineva despre care știi că este cam neserios, dar tot te face curios. O să joci rolul unui mic detectiv sau polițist.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop zilnic- Zodia Săgetător

Nu pierde timpul dacă știi că trebuie să ajungi într-un loc special mai ales că trebuie să ajungi din timp acasă. Încearcă să rezolvi rapid micile probleme și să te dedici activităților importante care chair prezintă un interes.

Horoscop zilnic- Zodia Capricorn

Te agiți mult prea mult pentru ceva ce nu contează și îți mai provoacă și nervozitate. O să lași impresia că ai prea mult timp liber la dispoziție și nu ai alte preocupări.

Horoscop zilnic- Zodia Vărsător

Pui mai mult accent pe situația financiară într-o situație și faci un plan bine gândit. Va fi o discuție constructivă, în familie pentru o hotărâre de comun acord.

Horoscop zilnic- Zodia Pești

Te afli într-o mare eroare din cauza că ai avut încredere într-o persoană care nu merită atenția ta. O să ai o dezamăgire în dragoste.

 

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Iată cele 4 zodii care vor câștiga foarte mulți bani în luna aprilie! Află dacă te numeri printre ele!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies