// 29 august 2021 // Horoscop zilnic duminică. Află ce zodie poate ajunge la judecată!

Horoscop zilnic duminică, 29 august 2021
Horoscop zilnic duminică, 29 august 2021

Consultă horoscopul zilei de duminică, 29 august 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Leu primesc veşti neaşteptate!

Horoscopul zilei de duminică, 29 august 2021 oferă câteva descrieri generale. Unele persoane se pot îndrăgosti, iar ziua lor poate fi una plină de romantism. Petreceți cât mai mult timp alături de partenerul de viaţă.

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop duminică, 29 august 2021- Berbec

Poate fi un lucru minor ,dar ar trebui să nu mai săriţi peste micul dejun. În ultima perioadă aţi simţit oboseala la nivelul organismului şi cea mai bună decizie este să fiţi mai echilibrat cu alimentaţia. Sănătatea a fost neglijată în ultima perioadă şi lucrurile au început să se simtă.

Citeste si: Horoscop RUNE 30 august- 5 septembrie 2021. O zodie se poate îndrăgosti de un coleg!

Horoscop duminică, 29 august 2021- Taur

Un bonus este binevenit la locul de muncă. Aţi depus eforturi mari în perioada ce a trecut şi acum culegeţi roadele. În plan sentimental lucrurile sunt cam neliniştite, poate ar trebui să luaţi o pauză, pentru a vă gândi mult mai bine la ce aveţi de făcut.

Horoscop duminică, 29 august 2021- Gemeni

În această zi, conform conjuncturii astrale o să fie afectată viaţa personală. Astrele nu sunt în favoarea ta, în această privinţă şi ar trebui să nu iei decizii în grabă. De asemenea, nativii zodiei Gemeni aduc în această perioadă venituri ai mari la bugetul familiei lor.

Horoscop duminică, 29 august 2021- Rac

La locul de muncă, comunicarea bună este cheia succesului.

Trebuie să fiţi responsabili pentru orice schimbări ce pot apărea la serviciu. Este o perioadă, deosebit de puternică din punct de vedere emoţional pentru nativii zodiei Rac.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop duminică, 29 august 2021- Leu

Aveţi nevoie de timp pentru relaxare şi puteţi invita persoane dragi la masa de duminică.

O veste neaşteptată din partea acestora, o să vă aducă foarte multă bucurie şi speranţă. E momentul să vă gândiţi mai mult la planul personal.

Citeste si:// VEȘTI BUNE// Horoscop RUNE 23- 29 august 2021. O zodie face o deplasare neaşteptată!

Horoscop zilnic duminică, 29 august 2021
Horoscop zilnic duminică, 29 august 2021[Sursa foto: unsplash]

Horoscop duminică, 29 august 2021- Fecioară

Dedicaţi mai mult timp relaţiilor de cuplu pentru că pot trece print-o perioadă de tranziţie.

Acesta este un moment pentru a preţui ceea ce este bun în viața voastră: prieteni, copii, parteneri și părinți. În plan financiar o să faceţi multe cheltuieli care nu îşi merită rostul.

Horoscop duminică, 29 august 2021- Balanță

Nativii zodiei Balantă trebuie să realizeze mai multă mișcare şi să adopte un stil de viaţa sănătos. Cel mai important lucru pentru tine în această zi este să faci mișcare regulată, sub orice formă.

Rezultatele se vor vedea în timp, important este să perseverezi.

Horoscop duminică, 29 august 2021- Scorpion

Traversaţi o perioadă dificilă în planul financiar și la locul de muncă. Când sunteți pe punctul de a încheia un proiect, lucrurile pur și simplu scapă de sub control. Fiţi optimişti, chiar dacă nu prea aveţi motive de bucurie. 

Citeste si:// SCORPION// Horoscop septembrie 2021. Nativii Scorpion pot avea escuri neaşteptate!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop duminică, 29 august 2021- Săgetător

Pentru nativii zodiei Săgetător, locul de muncă nu mai reprezintă un lucru care să îi bucure. Concentraţi-vă pe construirea unor relații bune în colectivitate. Împărţiţi sarcinile în mod egal echipei, pentru a nu exista reproşuri ulterioare.

Citeste si:// SĂGETĂTOR// Horoscop septembrie 2021. Nativii Săgetător pot cădea în depresie!

Horoscop duminică, 29 august 2021- Capricorn

Detaşaţi-vă de oamenii care nu vă susţin sub nicio manieră. Trebui să fiţi în centrul atenției acum mai mult decât oricând. Conjunctura astrală este una favorabilă pentru nativii zodiei Capricorn şi nu vor mai avea prea curând, aşa ceva.

Horoscop duminică, 29 august 2021- Vărsător

Trebuie să vă mobilizaţi bine pentru a obține banii pe care îi doriți sau pe care îi meritați. La locul de muncă este posibil să treceţi printr-o perioadă extrem de aglomerată. Puteți efectua sarcini mici, fără prea mult efort.

Horoscop duminică, 29 august 2021- Pești

Aveţi parte de un conflict destul de mare în familie. Puteţi ajunge chiar şi în sala de judecată dacă nu o să luaţi decizia corectă, astfel încât lucrurile să se liniştească amiabil. Lăsaţi de-o parte orgoliul, pentru că nu va ajuta în niciun fel.

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

SEPTEMBRIE 2021: Horoscop TAUR. Nativii Taur pot lua decizii importante în relaţia de cuplu!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies