Horoscop zilnic joi, 22 octombrie 2020. Află ce zodie primeşte rezultatul unui test important!

Horoscop zilnic
Horoscopul vine cu o atenţionare pentru nativii zodiei Rac

Nativii zodiei Leu au nevoie de o pauză sau de o separare definitivă în relaţia de cuplu.

Zodia Berbec

Rezultatul pozitiv al unui test medical aproape că ți-a șters orice zâmbet de pe față. Familia îți este alături pentru a-ți oferi tot sprijinul necesar pentru a trece peste această etapă.

 

Zodia Taur

Veşti minunate pentru nativii care nu şi-au întâlnit sufletul pereche. Un prieten, vecin sau coleg îți face cunoștință cu o persoană la care merită să visezi cu ochii deschiși.

 

Citeste si: Horoscop 19-25 octombrie cu Camelia Pătrășcanu. Trei zodii, probleme cu partenerul de viață

 

Zodia Gemeni

Ai grijă la felul în care răspunzi problemelor sau sarcinilor de lucru. Fii ferm și sigur pe tine pentru a avea succes și o conduită bună pe toate planurile.

 

Zodia Rac

Poate ar trebui să te apuci de sport, de alergat dimineața sau de altă activitate care să presupună mișcare. Ai început să acumulezi kilograme în plus și nu mai ții cont de siluetă.

 

Horoscopul de astăzi vine cu o atenționare pentru nativii Rac

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Zodia Leu

Poziționarea pe care o ai în momentul de față în relația ta nu se potrivește cu principiile și esenţa ta umană. Dacă simți că lucrurile nu merg în direcția care trebuie, poate ar fi bună o pauză sau chiar o separare.

 

Zodia Fecioară

O perioadă foarte stresantă la locul de muncă te-a adus la epuizare.

Ai putea să îți iei o zi de concediu sau o recuperare pentru a te odihni puțin.

 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 17- 23 octombrie 2020. Nativii Capră dau lovitura

 

Zodia Balanță

Îți faci o schimbare de ordin fizic care o să îți aducă laude atât la întâlnirile cu apropiaţii cât şi în mediul virtual..

La sfârșitul zilei, vei avea o stare și o energie foarte bune.

 

Zodia Scorpion

Inima ta este total pregătită pentru o nouă poveste de dragoste. Întinde toate "antenele" din dotare pentru a avea succesul garantat pe acest plan.

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zodia Săgetător

Temperează-ţi impulsul de a cheltui pentru că ai exagerat luna aceasta. Ai mare grijă unde faci investiții și pe ce vrei să cheltuiești banii.

 

 

Zodia Capricorn

Evită traficul, aglomerația și încearcă să adormi mai devreme. Corpul are nevoie de odihnă și nu iei în seamă semnele pe care ţi le dă. 

 

Zodia Vărsător

Încă nu eşti pregătit să ieşi la întâlniri...romantice. În viitorul apropiat, însă, rănile sufleteşti se vor închide în totalitate şi îţi vei dori o nouă relaţie. Mult succes!

 

Zodia Pești

Vrei să pleci într-o călătorie în interes de serviciu, cel mai probabil în străinătate. Cea mai bună alegere, însă, este amânarea acesteia, fără regrete. Din păcate, chiar nu este un moment oportun pentru astfel de activităţi. 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Andreea Mantea și noul iubit, primele imagini! Postarea care i-a emoționat pe fanii vedetei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies