Horoscop zilnic joi, 3 decembrie 2020! Nativii zodiei Leu au probleme de sănătate!

Horoscop zilnic joi, 3 decembrie 2020
Horoscop zilnic joi, 3 decembrie 2020

Consultă horoscopul zilei de 3 decembrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele. O zodie închide un capitol important din viață!

Horoscopul zilei de joi, 3 decembrie 2020, oferă câteva sfaturi generale. Emoționali, iubitori, prietenoși și familiari sunt termenii care guvernează acaesta zi. O parte din oameni sunt extrem de sensibili, având o intuiție foarte dezvoltată. Au o simpatie remarcabilă, care îi face pe toți să se simtă bine cu ei și să fie gazde bune ale petrecerilor pe care le organizează.

 

Zodia Berbec

Nu rată oportunități bune în numele mândriei și gândește-te la viitorul tău profesional în viitor. Nu ești decis accepți o nouă oferta, un nou proiect sau să începi o afacere.

Horoscop zilnic joi, 3 decembrie 2020
Horoscop zilnic joi, 3 decembrie 2020[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Taur

Perseverență duce mereu la câștig și așa s-a întâmplat și în cazul tău. Ți-ai schimbat calea și rezultatele dau „roade” frumoase.

Zodia Gemeni

Noaptea va fi foarte favorabilă să flirtezi și să te îndrăgosteșți. Bucură-te de fiecare minut, meriți acest sentiment de dar fii atent la alegerea pe care o faci.

Zodia Rac

Nu te mai oșteni degeaba pentru cineva care nu-ți prețuiește muncă. Horoscopul zilnic de joi 3 decembrie recomandă să fii corect și să exerciți doar ceea ce este potrivit pentru tine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscopul din 3 decembrie 2020 recomandă corectitudine pentru nativii Rac

Zodia Leu

Începi să observi că ai probleme cu articulațiile in mod regulat. Poate ar trebui să efectuezi o vizită la doctor pentru a nu se accentua și mai tare durerea.

Zodia Fecioară

Ar trebui să ai grijă unde să îți investești sau să îți cheltuiesti banii. Evita cheltuielile excesive, mai în această zi care nu este favorabilă cuparaturilor scumpe.

Zodia Balanță

Când te simțiți obosit, nu mai încerca să tragi de tine și cel mai bine încearcă să te odihnești. Echilibrează acest lucru cu o zi de recuperare sau concediu.

Citeste si: Horoscop rune 30 noiembrie-6 decembrie 2020. Două zodii forțează mâna norocului pe final de an

Zodia Scorpion

Vremurile mai grele o să te supere, dar ești puternic și împreună te poți confruntă cu acest lucru și cu atâtea alte dificultăți intrinseci întâlnirilor.

Zodia Săgetător

Acesta este un moment de închidere a unui capitol al vietii tale și ar trebui să lăși în urmă ceea ce nu mai poate fi reparat.

Este o decizie grea, dar este cea mai bună varintă a acestei zile.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zodia Capricorn

Concentrează-te asupra bunăstării tale, dar nu tinde spre avaritate sau indiferență. Iubește-ți diferențele și singularitățile, dar pastreaza-ti modestia.

Zodia Vărsător

Nu lăsă anxietatea să îți strice noaptea, acționează asupra acestui lucru cu un film bun. Iubește-te și acceptă-te așa cum ești chiar dacă nu ești mulțumit de tine în ultima perioada.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 29 noiembrie- 5 decembrie 2020. Eclipsa parțială de Lună aduce probleme extreme pentru trei zodii

Zodia Pești

Cea mai grea fază este aproape terminată, liniștește-te și așteaptă timpul pentru schimbare, care va veni foarte curând. Horoscopul zilnic de joi 3 decembrie recomandă să evite traficul și agitația.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Georgiana Lobonț despre momentele de cumpănă din familie și gestionarea lor. „Nu vedem doar roz! Sunt unele lucruri care trebuie ținute acasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies