Horoscop zilnic joi, 8 octombrie 2020. Află ce zodie are parte de o surpriză în plan sentimental!

Horoscop 8 octombrie
Horoscop 8 octombrie pentru fiecare zodie

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie și vezi cine va avea parte de o adevărată surpriză, dar și cine va plânge cu lacrimi amare.

Zodia Berbec

Începi un lucru și termini cu altul fără să ai o ordine de cele mai multe ori. Este o perioada haotică în viață ta și simți că nu te mai poți aduna din cauza multitudinii de sarcini.

 

 

Zodia Taur

Această combinație planetară îți cere să recunoști modurile în care talentul și resursele tale te pot ajuta să ajungi acolo unde îți dorești cel mai mult.

Practic îți generează traiectoria unde te afli în viața în acest moment  și totodată în cariera ta.

 

 

Zodia Gemeni

Ești într-un moment de relaxare, chiar artistică, spre surprinderea ta. Poate ar trebui să faci niște cursuri pentru a te perfecționa pe o anumită zonă care ar putea să îți aducă niște câștiguri suplimentare.  

 

 

Zodia Rac

Mingea este aruncată în grădina ta, doar pentru a te testa. Cineva încearcă să îți verifice limitele de lucru în tensiune.

 

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Horoscopul de astăzi vine cu un sfat important pentru nativii Leu

 

 

Zodia Leu

Nu înveți deloc din experiențele trecutului și totul se repetă cu un scop. Până nu o să accepți greșelile tale, vor apărea în viață repetitiv până când o să depășești momentul.

 

 

Zodia Fecioară

Când nici nu te aștepți, o să ai o surpriză în plan sentimental.

Comunicarea este cheia tuturor problemelor voastre și ar trebui s-o puneți în practică.

 

 

Zodia Balanță

Chiar dacă ai avut un eșec în privința unei dorințe arzătoare, trebuie să știi că poate nu era menit pentru tine acel lucru. Poate vei avea surpriza plăcută să te redescoperi pe o altă traiectorie.

 

Zodia Scorpion

O apăsare sufletească o să te pună în situația de a face alegeri. Ascultă sfaturile familiei pentru că par a fi cele mai oportune pentru tine.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

Zodia Săgetător

Asigură-te că acorzi atenție fiecărei conversații și interacționezi cu toată lumea pe care o întâlnesti. Cineva din senin ar putea ajunge să fie legătura către următorul tău mare proiect.

 

 

Zodia Capricorn

Este atât de important ca prietenia să fie o componentă majoră a parteneriatelor tale intime, deoarece aceasta oferă o bază stabilă pentru o conexiune reușită.

Încearcă pentru început să fii prieten cu cineva.

 

 

Zodia Vărsător

Îți pace să acaparezi atenția în această zi. Schimbarea pe care ai făcut-o de ordin fizic te pune în valoare în fața celorlați.

 

Zodia Pești

Chiar dacă nu ai motivația necesară de a te ridică din pat, fă lucrurile să se întâmple. Vei avea o oportunitate pe care nici măcar nu o gândești.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4- 10 octombrie. Cuvântul cheie al săptămânii va fi „restanță”: aveți mare grijă la semnale!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies