Horoscop zilnic miercuri, 21 octombrie 2020! Nativii zodiei Capricorn au o mare surpriză în dragoste!

Horoscop zilnic
Horoscopul zilnic anunţă probleme pentru câteva zodii

Nativii zodiei Balanță primesc o mărire de salariu după o perioadă extrem de încărcată la serviciu.

Zodia Berbec

O ieşire cu familia îţi schimbă starea de spirit la 180 de grade. Te destinzi, te relaxezi şi îţi vin câteva idei excelente.

 

Citeste si: Horoscop zilnic marți, 20 octombrie 2020! Află ce zodie ar trebui să încheie o relaţie care nu-i mai aduce fericire!

Zodia Taur
Zodia Taur primeşte o propunere de afaceri[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Taur

Astrele pregătesc, pentru nativii zodiei Taur, o întâlnire la care nu se așteaptă. O persoană din cercul tău de prieteni sau cunoștințe vine cu o propunere de proiect sau afacere.

 

Zodia Gemeni

Întâlnirea de astăzi cu persoana iubită este decisivă pentru relaţia voastră. Comunicarea dintre voi nu este nici măcar pe linia de plutire în acest moment şi trebuie neapărat să faceţi nişte schimbări.

 

Zodia Rac

O vizită în familie necesită multe pregătiri, la care nu v-ați fi așteptat. Înarmați-vă cu răbdare pentru că aveți mult de muncă în această situație şi, din păcate, nu primiţi niciun ajutor.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Zodia Leu

Semnezi, în sfârşit, niște acte care ţi-au dat mari bătăi de cap. Pregătește masa festivă și șampania pentru că ai făcut o investiţie care-ţi aduce mari satisfacţii.

 

Zodia Fecioară

Primiţi un mesaj sau un telefon de la cineva care nu v-a uitat şi se gândeşte la voi.   Vrea să vă "ia pulsul" ca să ştie dacă mai are şanse să se întoarcă la voi sau dacă e cazul să-şi vadă în continuare de viață.

 

Horoscopul de astăzi anunţă o serie de probleme pe plan personal, pentru trei zodii

 

Zodia Balanță

Sunteți anunțat că veţi primi o majorare salarială sau un bonus, pentru o perioadă de timp. O bucurie imensă pentru tine, pentru că poți scăpa mai repede de niște datorii!

 

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18- 24 octombrie 2020. Piedici și nesiguranță în carieră pentru două zodii

 

Zodia Scorpion

Acasă mai vreți să construiți un foișor, o cameră sau o anexă și nu mai vreți să amânaţi începerea lucrărilor. Iniţiativa voastră nu este pe placul tuturor din familie și o să aveți parte de niște discuții...aprinse.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Zodia Săgetător

Uneori nu vezi soarele de după nori și, deși pozitivitatea este o caracteristică a zodiei, acum pare că nu o mai ai.

Vin şi zile foarte frumoase și o să fii împlinit! Nu dispera!

 

Zodia Capricorn

Sunt şanse mari să primeşti cererea în căsătorie pe care ţi-o doreai de mult. Partenerul de viaţă a ajuns la concluzia că trebuie să duceţi relaţia la nivelul următor şi speră că familia voastră se va mări, în curând.

 

Zodia Vărsător

O zi plină de sarcini la locul de muncă!  Vă veţi relaxa, însă, seara, când primiţi vizita unui prieten foarte bun, care reuşeşte să vă înveselească.

 

Zodia Pești

La serviciu, culegi roadele unui efort mare pe care l-ai depus tot anul. Deși nu ai crezut în acest proiect, acum, mai mult ca oricând, vezi rezultatele unui plan de afaceri bine construit.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mădălina și George de la Puterea Dragostei, la un pas să formeze un cuplu! Au, totuşi, câteva reţineri: "Dacă îmi ascult doar sufletul..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies