Horoscop zilnic sâmbătă, 24 octombrie 2020. Află ce zodie este în pericol să-şi piardă locul de muncă!

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 octombrie 2020. Află ce zodie este în pericol să-şi piardă locul de muncă!
Horoscop zilnic sâmbătă, 24 octombrie 2020. Află ce zodie este în pericol să-şi piardă locul de muncă!

Nativii zodiei Taur trebuie să se abțină de la cheltuieli de orice fel.

Zodia Berbec

Nu mai împrumută bani nimănui, o perioadă de timp. Conjunctura astrală este total nefavorabilă din acest punct de vedere şi rişti să nu mai primeşti niciodată suma înapoi.

 

Zodia Taur

Pentru cei care și-au pierdut locul de muncă o să vină o perioada grea de aşteptare... Mare grijă la cheltuielile viitoare pentru că situaţia ta financiară nu se va îmbunătăţi prea curând...În

câteva luni, însă, vei avea o oportunitate unică ce-ţi va schimba viaţa.

 

Zodia Gemeni

O zi pe care ar trebui s-o petreci alături de persoana iubita! Clipele cu sufletul tău pereche te vor destinde pentru că ai trecut printr-o perioadă agitată. Vin zile senine, așa că bucură-te de orice lucru, indiferent de cât de mic ar fi...

 

Zodia Rac

Dezamăgirea unei persoane foarte dragi, coleg sau prieten, încă te macină tare. Ar trebui să mergi mai departe chiar dacă te doare, pentru că unii oameni îţi fac un serviciu când ies din viaţa ta.

 

Citeste si: Zodiile care atrag banii ca un magnet! Îi scot şi din piatră seacă!

 

Horoscopul de astăzi anunţă probleme de sănătate pentru zodia Vărsător

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Horoscop zilnic
Horoscopul vine cu veşti proaste pentru nativii Vărsător[Sursa foto: PixaBay]

 

Zodia Leu

Tratezi lucrurile cu superficialitate la serviciu, iar un superior de-al tău o să fie extrem de nemulţumit de rezultate.

Încearcă să te redresezi pentru că rişti să îți pierzi locul de muncă.

 

Zodia Fecioară

Trebuie să te apuci de sport sau de o activitate care să te relaxeze pentru că ai avut o zi plină de sarcini. Şi muzica ta preferată îţi poate schimba starea de spirit.

 

Zodia Balanță

Nu mai promite ceea ce nu poți oferi deoarece te afli într-un moment critic. Poți sădi multă dezamăgire în sufletul oamenilor din jur dacă nu-ţi vei respecta cuvântul.

Citeste si: Cupluri zodiacale care vor ajunge la eșec!

 

Zodia Scorpion

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Durerile de la nivelul oaselor nu vă dau pace și ar trebuie să vizitați un specialist. Nu mai amânaţi pentru că riscaţi să ajungeţi la spital!

 

Zodia Săgetător

Nu ai mai donat de mult timp bani sau lucruri care nu îți mai sunt de folos. Fă-ți timp și ocupă-te de acest lucru pentru că o să îți aducă bucurie sufletească.

 

Zodia Capricorn

Nu mai căuta sprijinul în altă parte pentru că doar tu poţi să te ajuţi. Visurile tale pot deveni realitate doar dacă lupţi pentru asta.

 

Zodia Vărsător

Organismul tău dă semne mari de oboseală și ai neapărat nevoie de odihnă. Ai avut insomnii în ultimul timp şi ai mari probleme de concentrare.

 

Zodia Pești

Dacă oamenii nu cred în potențialul tău, nu te lăsa afectat. Continuă să crezi în tine și lucrează din greu, chiar dacă ești singur și fără sprijin.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Anna Wintour și Shelby Bryan s-au despărțit, după 16 ani de căsnicie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies