3 iulie 2021: horoscop. O zodie discută intens despre căsătorie!

Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021
Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021

Consultă horoscopul zilei de sâmbătă, 3 iulie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Berbec planifică proiecte importante!

Horoscopul zilei de sâmbătă, 3 iulie 2021, oferă câteva descrieri generale. Faci un bilanţ  serios şi o triere printre cunoştinţe şi prieteni. Eşti deschis la nou, mai alea in planul profesional şi vrei să trăieşti tot felul de experienţe.

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021-Zodia Berbec

După ce mai pui la punct ultimele detalii ale proiectelor tale vei avea multe aprecieri din partea superiorilor tăi. Ce îţi imaginezi tu despre partenerul tău de viaţă nu este conform cu realitatea, ci sunt doar scenarii. 

Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021-Zodia Taur

Eşti într-o fază în care trebuie să creezi mai mult, la locul de muncă. Trebuie să renunţi la anumite principii care te împiedică să progresezi.

Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021-Zodia Gemeni

Poate interveni un prieten în relaţia ta de cuplu şi îţi crează multă tensiune. Atenţie totuşi în planul sănătăţii, pentru că pot fi probleme de inimă datorită respiraţiei deficitare.

Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021-Zodia Rac

Momentan te preocupă mai mult casa şi familia şi vrei să faci nişte renovări.

În planul sentimental, pentru cei singuri sunt posibile noi contacte de persoane noi, la o petrecere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscopul zilei de sâmbătă, 3 iulie 2021 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021
Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021 -Zodia Leu

Probleme cu pielea şi ochii pot apărea mai ales dacă neglijezi tratamentul. Profesional parcă ai clădi castele pe nisip şi ai devenit foarte frustrat.

Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021-Zodia Fecioară

Nu vezi lucrurile foarte clar în ce priveşte partenerul de viaţă. Poţi fi într-un pericol de accidente şi instabilitate emoţională, în planul sentimental.

Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021-Zodia Balanță

Cunoşti foarte multe persoane noi la o petrecere. Ai multe întrebări legate de ideile tale despre căsătorie, mai ales în cadrul familiei.

Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021-Zodia Scorpion

Simţi nevoia să te retragi într-un colţ unde să fii singur şi să ai un moment de singurătate. Poţi avea unele discuţii constructive cu prietenii sau partenerul de viaţă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021-Zodia Săgetător

Cumva ţi se estompează cheful de viaţă şi devii trist după o dezamăgire în plan profesional sau sentimental. Trebuie să pui multe detalii la punct legate de zona financiară.

Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021-Zodia Capricorn

Iubirea ta este confuză şi nu poate fi descifrată, de oricine.

Ordinea din viaţa ta este foarte importantă aşa că realizează lucruriele aşa cum simţi.

Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021-Zodia Vărsător

În casă unele lucruri nu par a fi în ordine şi nu te poţi concentra. Nu te lăsa înşelat de gesturile de tandreţe şi iubire care nu au şi suport sentimental şi mai ales daca ai dovezi clare.

Horoscop zilnic sâmbăta, 3 iulie 2021-Zodia Pești

Drumurile par să nu-ţi fie favorabile pentru o deplasare în afara oraşului. S-ar putea să descoperi anumite erori, în documente încheiate recent.

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

//30 iunie 2021: horoscop// O zodie face planuri de vacanţă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies