Horoscop zilnic sâmbătă, 5 decembrie 2020! Nativii zodiei Pești fac achiziţia vieţii lor!

Horoscop zilnic sâmbătă, 5 decembrie 2020
Horoscop zilnic sâmbătă, 5 decembrie 2020

Consultă horoscopul zilei de 5 decembrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele. O zodie trebuie semnează un contract pentru o casă nouă!

Horoscopul zilei de sâmbătă, 5 decembrie 2020, oferă o descriere generală a evenimentelor marcante, pentru fiecare zodie. "Practic", "harnic" și "meticulos": aceştia ar fi termenii care creionează, în linii mari, această zi specială. Toţi nativii pun mare preţ pe ordine, pe disciplină şi pe rezolvarea unor probleme pe care au încercat să le ignore luni bune. Este un moment perfect pentru construirea unor planuri măreţe pe care să le pui în aplicare în 2020.

 

Zodia Berbec

Încearcă să te hidratezi și să mănânci corect. Nu exagera cu alcoolul, deoarece ai abuzat de el în ultimele zile, iar organismul îţi dă semne că a venit momentul să te opreşti.

Citeste si: Horoscop zilnic duminică, 6 decembrie 2020. Nativii zodiei Săgetător încep o relaţie!

Zodia Taur

Deconectează-te de la problemele locului de muncă, de dragul partenerului de viață, pentru că are nevoie de atenția ta. Ai traversat o perioadă stresantă, cu multe tensiuni şi a venit vremea unui moment de respiro.

Horoscop zilnic
Horoscop zilnic sâmbătă, 5 decembrie 2020[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Gemeni

Lucrezi cu viteză maximă și vrei să arăți ce poți, la noul loc de muncă.

Este exact ceea ce așteaptă superiorii tăi de la tine, în această perioadă de testare. Horoscopul zilnic de sâmbătă 5 decembrie îţi recomandă să te temperezi şi să fii mai calm la locul de muncă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Zodia Rac

Corpul tău a dat semnale pozitive în urma dietei ținute și ar trebui să îți dai seama că poți avea rezultate şi mai bune, cu multă perseverență.

Chiar dacă modificările sunt mici, acestea sunt de durata, dacă păstrezi o linie, fără să trișezi.

Horoscopul de sâmbătă, 5 decembrie 2020 vine cu un sfat important pentru zodia Leu

Zodia Leu

A venit momentul tău de libertate, așa că bucură-te de tot ce se întâmplă în jurul tău și mai ales de această zi petrecută alături de cei dragi.

Meriți o zi care să te destindă puțin și să te scoată din zona de rutină.

Zodia Fecioară

Nu lipsește talentul în ceea ce te privește și ieși din niște situații care păreau fără scăpare. Să nu uiţi, însă, că trebuie să-ţi dezvolţi talentul şi să devii cea mai bună variantă a ta.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 29 noiembrie- 5 decembrie 2020. Eclipsa parțială de Lună aduce probleme extreme pentru trei zodii

Zodia Balanță

Folosește-ți magnetismul și carisma, la tine acasă, şi încearcă să fii și mai fericit. Doar tu poți schimba energia care-ţi domină căminul.

Zodia Scorpion

Planurile tale se concretizează, aşa că bucură-te de timpul tău și gândește-te la lucrurile pe care trebuie să le rezolvi încă de dimineață. Seara se termină într-o atmosferă plăcută în familie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zodia Săgetător

Acesta nu este un moment propice pentru a-ţi arăta autoritatea, deoarece mulți oameni sunt împotriva ta. Ai grijă să nu cazi de pe piedestalul pe care te-ai urcat.

Zodia Capricorn

Fii conștient de predispoziţia ta la anumite boli grave. Horoscopul de sâmbătă, 5 decembrie 2020, recomandă prevenţia în primul rând pentru că este mai bună decât vindecarea.

Citeste si: Horoscop rune 30 noiembrie-6 decembrie 2020. Două zodii forțează mâna norocului pe final de an

Zodia Vărsător

Este crucial ca, în acest moment de criză, să rămâi pe poziții și să arăți că nu depinzi de nimeni pentru a fi fericit. Iubește-te mai mult, pentru că mereu te pui pe ultimul loc.

Zodia Pești

După ce ai îndeplinit toate sarcinile din această zi, acordă-ți o pauză și apoi gândește-te cum să te distrezi. Cea mai bună veste acum vine: semnezi un contract pentru o casă nouă!



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies