Horoscop zilnic Sâmbătă 7 martie 2020. Săgetătorii își vor mări familia. Felicitări!

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscop 7 martie 2020. Horoscopul de mâine. Predicții astrale
Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscop 7 martie 2020. Horoscopul de mâine. Predicții astrale

Predicții astrale. Horoscop. Horoscopul zilnic aduce în prim plan previziuni astrale pentru nativii zodiilor Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn.

Horoscopul zilnic de Sâmbătă, 7 martie ne arată ce au rezervat astrele pentru nativii tuturor zodiilor. Astfel, cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de vești bune în familie, se vor căsători sau se pregătesc de un bebe, în timp ce Capricornii sunt parcă bântuiți de rănile trecutului. Haideți să vedem împreună ce ne-au rezervat astrele pentru data de 7 Martie 2020.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8- 14 martie 2020. Probleme de sănătate, secretele ies la iveală, săptămână malefică

Horoscop 7 martie 2020. Vărsător

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscop 7 martie 2020. Horoscopul de mâine. Predicții astrale
Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscop 7 martie 2020. Horoscopul de mâine. Predicții astrale

Nativii Vărsător prezintă o lipsă general de mobilizare. Parcă nu se pot concentra și sunt dezamăgiți de eșecurile de care au parte în carieră. Este momentul să vă redresați și să vă concentrați asupra activităților importante, mai ales la locul de muncă, pentru că puteți pierde tot ce ați construit până acum. De semenea, trebuie să aveți grijă la sănătate, pentru că ați cam lăsat-o pe planul doi.

Horoscop 7 martie 2020. Pești

Horoscop. Cei născuți în zodia Pești au nevoie de relaxare. Ați muncit atât de mult pentru a vă atinge idealurile, încât ați uitat de voi înșivă. În acest week-end e necesar să vă odihniți și să luați o pauză de la cotidianul din jur, pentru că puteți simți repercusiuni în cazul sănătății. Încercați să luați parte la activități care vă ajută să vă limpeziți mintea.

Horoscop 7 martie 2020. Berbec

Horoscop zilnic. În cursul acestor zile, nativii Berbec vor fi vedetele zodiacului. Veți fi înconjurați de pozitivitate și veți forma relații cu persoanee care vă pot arăta noi orizonturi. Mai mult decât atât, este un moment excelent pentru a vă face vocea auzită, așa că dacă aveți un proiect sau poate chiar o idee, trebuie să o împărtășiți cu cei din jur pentru că, sigur, vor ieși numai lucruri bune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscop 7 martie 2020. Taur

Persoanele guvernate de bătăiosul Taur, au avut parte de niște zile pline, de foc. Ei bine, acum aveți parte de o bine meritată pauză, un moment de respiro care vă ajută să vedeți rezultatele muncii voastre din ultima perioadă. În cee ace vă privește, astrele vă vor ajuta să vă mai liniștiți și parcă veți simți că tot Universul lucrează în favoarea voastră.

Horoscop 7 martie 2020. Gemeni

Va fi o zi minunată pentru Gemeni! Vor crea noi parteneriate, iar toate persoanele din jur vor fi interesate de voi, de ideile voastre și de tot ce aveți de spus. Aveți ocazia să deveniți lider, pentru că vă veți pune în aplicare toate tacticile de persuasiune pe care le cunoașteți atât de bine. De asemenea, trebuie să știți că e important să rămâneți modest, nicidecum nu trebuie să aveți o atitudine superioară pentru că un zâmbet poate face mai multe decât un ton autoritar!

Horoscop 7 martie 2020. Rac

Horoscopul de mâine. Ei bine, Racii visători vor avea tangențe cu arta, pe data de 7 martie 2020. Veți avea o multitudine de idei și vă veți simți inspirat în mai multe direcții. Persoanele, fie că vorbim despre cele noi sau vechi, vor fi atrase de produsul minții voastre, pentru că veți avea capacitatea de a seta un trend, o nouă direcție în varii domenii.

Bucurați-vă de această viziune artistică și nu o lăsați să vă scape, fiți pragmatic!

Citeste si: Horoscop martie 2020. Viața lor este pe cale să se schimbe. Zodiile care vor avea de luat decizii importante

Horoscop 7 martie 2020. Leu

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscop 7 martie 2020. Horoscopul de mâine. Predicții astrale
Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscop 7 martie 2020. Horoscopul de mâine. Predicții astrale

Ei bine, este vremea deciziilor, dragi Lei. O perioadă din viața voastră se va încheia, așa că e cazul să păstrați învățăturile necesare și să treceți peste momentele dificile. Încercați să nu luați decizii de moment, pentru că acestea vă pot afecta viitorul pe termen lung sau foarte lung. Este important să aveți curaj, pentru că sunteți una dintre cele mai puternice zodii, așa că dacă vă doriți, puteți obține orice vă propuneți!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop 7 martie 2020. Fecioară

Horoscop. Nativii Fecioară vor fi ușor indeciși astăzi, pentru că vor ieși la iveală ambele laturi regăsite în această zodie. Acest lucru, totuși, adduce și un oarecare nivel de echilibru, pentru că partea voastră războinică, va fi echilibrată de cea iubitoare, mămoasă. Avantajul acestei zile este că veți știi exact cum să acționați, având în vedere că sunteți pregătiți și de scandal, și de pace sau înțelegere.

Horoscop 7 martie 2020. Balanță

Latura voastră mentală va fi activată pe această data, motiv pentru care punctul vostru de interes va fi centrat în jurul cunoașterii. Fie că este vorba despre o limbă străină nouă, un subiect cu care nu sunteți familiarizat sau, de ce nu, o știință exacta, veți încerca să cuprindeți cât mai multe dintr-un anumit domeniu, iar creierul vostru va absorbi informația ca un burete.

Horoscop 7 martie 2020. Săgetător

Horoscop zilnic. Predicții astrale. Se pare că nativii Săgetător au ajuns la maturizarea complete, pentru că se simt pregătiți să iasă de sub carapace și să își asume responsabilități mult mai mari și importante. Noutatea nu vă sperie, pa din contra, vă doriți să implementați un nou proiect sau să vă deschideți o afacere și, mai mult decât orice, sunteți gata să vă întemeiați o familie. Dacă sunteți într-o relație stabilă, e momentul să vă pregătiți de nuntă, iar dacă sunteți căsătoriți, atunci vă gândiți serios să vă măriți familia prin aducerea pe lume a unui bebeluș. Felicitări!

Horoscop 7 martie 2020. Capricorn

Horoscopul zilnic pentru zodia Capricorn, adduce în prim plan predicți iastrale care relevă două mari zone în care Capricornul pare blocat, pe data de 7 martie 2020. Este vorba despre nostalgie și familie, care parcă nu vă dau pace. Vă veți simți afectat de niște evenimente din trecut sau de persoane pe care le-ați pierdut cândva, iar imaginea lor vă va guverna subconștientul. Aceste răni s-au deschis după foarte mult timp, pentru că niciodată nu ați avut dorința de a le vindeca, așa că trebuie să învățați să treceți peste, până nu vă or agrava conflictele interioare.

Citeste si: Când se căsătoresc zodiile? Vezi dacă astrele sunt de partea ta!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Când se căsătoresc zodiile? Vezi dacă astrele sunt de partea ta!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies