Horoscop zilnic Vineri 6 martie 2020. Taurii se vor îndrăgosti!

Horoscop. Horoscop zilnic 6 martie 2020. Horoscopul de mâine
Horoscop. Horoscop zilnic 6 martie 2020. Horoscopul de mâine

Horoscopul zilnic aduce în prim plan previziuni astrale pentru nativii zodiilor Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn.

Horoscopul zilnic de Vineri, 6 martie ne arată ce au rezervat astrele pentru nativii tuturor zodiilor. Zodiile Taur și Gemeni vor fi influențate de planeta Venus, motiv pentru care ziua lor va fi guvernată de senzualitate și sexualitate. Haideți să vedem Horoscopul zilnic de Vineri, 6 martie 2020.

Citeste si: Când se căsătoresc zodiile? Vezi dacă astrele sunt de partea ta!

Horoscop 6 martie 2020 Vărsător

Ziua de Vineri va fi una foarte productivă pentru nativii zodiei Vărsător. Veți face tot posibilul să evoluați, mai ales în carieră. Veți ajunge singuri la concluzia că munca în echipă este benefică și totodată vă veți axa pe încheierea de noi parteneriate. Veți juca doar după propriile reguli și categoric nu veți accepta să primiți sfaturi din partea persoanelor din jur.

Horoscop 6 martie 2020 Pești

Horoscop. Înainte de week-end vă veți analiza din toate punctele de vedere, dar mai ales sufletește. Vă veți concentra pe sentimentele care vă încearcă și veți rămâne preț de câteva zile, în zona spiritualității și a sinelui. Veți începe să gândiți mai mult cu sufletul decât cu mintea, pentru că vă veți rezolva, în sfârșit, niște trăiri negative cu care ați rămas din trecut.

Horoscop 6 martie 2020 Berbec

Horoscopul zilnic. Ei bine, începând cu această zi, nativii zodiei Berbec trebuie să învețe să fie mai egoiști. Încercați să vă gândiți mai mult la voi și mai puțin la cei din jur, să vă puneți sentimentele proprii pe primul loc și să vă bazați întru totul pe intuiție. S-ar putea să ajungeți la concluzia că în jurul vostru sunt niște persoane care vă hrănesc cu energie negativă, așa că trebuie să vă debarasați de ele.

Horoscop 6 martie 2020 Taur

Horoscop. Horoscop zilnic 6 martie 2020. Horoscopul de mâine
Horoscop. Horoscop zilnic 6 martie 2020. Horoscopul de mâine

Nativii zodiei Taur se află sub influența directă a planetei Venus, planeta iubirii și a senzualității, așa că dacă nu v-ați găsit deja sufletul pereche, astrele spun că acest lucru se va întâmpla cât de curând. Dacă sunteți într-o relație, veți fi mai afectiv, mai iubitor și veți duce relația către următorul nivel. Este bine să îi spuneți persoanei de lângă voi ce sentimente aveți pentru ea, pentru că iubirea este înălțătoare pentru un Taur.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscop 6 martie 2020 Gemeni

Cei născuți sub semnul zodiacal Gemeni, au parte de un cadru astral neobișnuit. Vă aflați sub influența planetelor Venus și Saturn, planete complet diferite, de altfel. Așa că, veți avea parte și de iubire, dar și de pragmatismul relevat de Saturn, așa că nu veți sta prea mult cu capul în nori.

Veți avea parte de provocări pe toate planurile, pe care le veți depăși cu brio, iar în ceea ce privește relația, ziua de Vineri, 6 martie va fi guvernată de două cuvinte: senzualitate și sexualitate.

Citeste si: Horoscop. Zodii cu şanse mari să câştige la LOTO în 2020

Horoscop 6 martie 2020 Rac

Horoscop. Este important ca Racii să fie puțin mai maleabili și să nu mai bată cu pumnul în masă, pentru că valorile lor nu sunt mereu cele mai bune.

Veți da de schimbări, pe care le veți accepta cu greu, dar nu trebuie să fiți ursuzi, ci încercați să priviți mereu partea plină a paharului.

Horoscop 6 martie 2020 Leu

Predicțiile astrale pentru zodia Leu, din data de 6 martie, anunță că veți atinge o parte din obiectivele pe care deja le aveați în vizor și vă veți seta alte idealuri, mai grele decât cele de până acum. Vă doriți provocări și ieșirea din monotonie, motiv pentru care vei căuta fie un nou loc de muncă, fie un domeniu nou pentru a fi studiat.

Horoscop 6 martie 2020 Fecioară

Horoscop zilnic. În cazul nativilor Fecioară, emoțiile vor atinge cote maxime și veți simți că nu le mai puteți stăpâni, dar e important să nu vă lăsați copleșiți de acest lucru, pentru că s-ar putea ca o persoană foarte apropiată să renunțe la voi, fără nici un fel de avertisment. Trebuie să mergeți înainte, indiferent de ce se întâmplă și să conchideți că atunci când un om vă iese din suflet, face loc pentru altul.

Horoscop 6 martie 2020 Balanță

Nativii Balanță vor avea un fler aparte, vor simți potențialul parteneriatelor, fie că sunt civile sau de afaceri. De asemenea, veți găsi o persoană care deși nu este pe gustul vostru, în mod normal, vă va face să vă îndrăgostiți de ea pe loc, însă poate că ar fi mai bine să rămâneți prieteni. Concluzia este că nu trebuie să încercați să grăbiți lucrurile, pentru că Universul v-a rezervat o perioadă interesantă, plină de agitație și necunoscut.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop 6 martie 2020 Scorpion

Horoscop. Cei născuți sub zodia Scorpion vor fi atât de cuprinși de propriile gânduri, încât s-ar putea să aibă probleme la locul de muncă, din cauza lipsei de concentrare. Vă îngrijorează foarte multe aspecte relativ superficiale, pe care în mod normal nici nu le-ați băga în seamă. Trebuie să reveniți cu picioarele pe pământ, pentru că puteți pierde parteneriate importante. Lăsați emotivitatea pentru altă dată, acum e momentul să dați tot ce aveți mai bun din voi, pentru a le arăta celorlalți forța interioară pe care o aveți.

Horoscop 6 martie 2020 Săgetător

Horoscop. Horoscop zilnic 6 martie 2020. Horoscopul de mâine
Horoscop. Horoscop zilnic 6 martie 2020. Horoscopul de mâine

Dacă ești Săgetător, atunci trebuie să îți pregătești portofelul, pentru că simți nevoia exacerbată de a ieși în oraș, cu prietenii tăi cei mai buni. Vrei să socializezi, să te relaxezi și să stai în compania unor oameni care te pot ajuta să scapi de energia negativă, acumulată pe tot parcursul săptămânii. Veți avea discuții interesante, care vă vor deschide apetitul pentru cunoaștere și totodată, vă vor determina să alegeți să mergeți pe un drum nou.

Horoscop 6 martie 2020 Capricorn

Horoscop zilnic. Astăzi parcă nativii capricorn nu vor fi mulțumiți de nimic și de nimeni. Toată ziua veți căuta motiv de gâlceavă și vă veți supăra foarte tare pe apropiați de-ai voștri care nu merită. Este important să vă gândiți bine la ce spuneți, pentru că vorbele rănesc iremediabil. Încercați să vă relaxați și să fiți puțin mai altruiști.

Citeste si: Trei zodii se vor îmbogăți în 2020! Berbecii vor avea cea mai bună perioadă din viața lor



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Trei zodii se vor îmbogăți în 2020! Berbecii vor avea cea mai bună perioadă din viața lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies