HOROSCOP. Zodiile care vor avea o săptămână de vis. Merg din bine, în mai bine

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o săptămână de vis. Merg din bine, în mai bine
HOROSCOP. Zodiile care vor avea o săptămână de vis. Merg din bine, în mai bine

HOROSCOP. Saptamana care incepe aduce doar lucruri bune pentru aceste trei semne zodiacale.

HOROSCOP BERBEC

Se apropie ziua ta de nastere, asa ca esti vedeta acestei saptamani. Esti creativa si romantica si vei avea parte de zile excelente, pline de impliniri. Te-ai putea intalni cu persoane din trecut, doar pentru a le da peste nas si pentru a le arata cat de bine ai ajuns. Distreaza-te cat poti.

Citeste si: Horoscop iubire şi sex 2019. Cum îţi merge viaţa în inimă şi aşternut în funcţie de zodie

HOROSCOP LEU

Esti in elementul tau, expansiva si plina de energie pozitiva. Esti carismatica, te distrezi si incepi sa apreciezi cu adevarat oamenii din jurul tau. Ai putea primi oferte de job importante, care ti-ar putea aduce banii de care ai nevoie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP SUPERLUNA PLINA in Balanta 21 martie 2019: Punct si de la capat in RELATII! Cum te impacteaza noul VAL ENERGETIC INTENS?

HOROSCOP SAGETATOR

Esti optimista, vesela si gata de actiune. Esti pregatita pentru toate provocarile acestei saptamani si vei reusi sa le faci fata cu brio. Emani bucurie si pozitivism, asa ca ii vei inspira pe cei din jurul tau sa priveasca lucrurile asa cum o faci tu.

sursa: girly.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

15 BOLI pe care le POȚI VINDECA cu tinctură de PROPOLIS. Ce trebuie să faci?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies