Horoscopul banilor - afla daca te vei imbogati anul acesta!

Horoscopul banilor - afla daca te vei imbogati anul acesta!
Horoscopul banilor - afla daca te vei imbogati anul acesta!

Chiar daca nu tinem intotdeauna cont de asta, horoscopul ne influenteaza viata in foarte multe moduri.

De la sanatate la evolutia profesionala, pozitia planetelor si fenomenele astronomice ne pot dicta anumite stari si situatii de care, daca ne vom folosi, vom avea numai de castigat. Şi pentru ca 2018 este anul Cainelui de Pamant, este foarte probabil ca in urmatoarele luni sa ai parte de castiguri nesperate. Vrei sa stii daca te asteapta in scurt timp o mostenire la care nu te gandeai sau o marire de salariu pe care nu o vedeai venind? Vezi mai jos daca horoscopul tine cu tine!

Berbec

Anul 2018 va fi unul foarte echilibrat pentru tine, mai ales din punct de vedere al banilor. Daca aveai datorii, vei reusi in sfarsit sa le onorezi, iar daca veniturile tale nu erau tocmai la valoarea asteptata, in perioada urmatoare vei avea parte de un succes teribil, dar care va avea si multe obstacole. Gaseste-ti increderea in fortele proprii si cheltuieste chibzuit, iar banii vor veni singuri la tine.

Taur

Anul 2018 iti va aduce castiguri nebanuite, insa asa cum vor veni, asa vor pleca banii din contul si buzunarele tale. Daca ai vreun plan financiar, revizuieste-l si fa mici modificari, pentru ca, aparent, urmatoarea perioada va fi pentru tine una nu foarte echilibrata. Fluxul de bani va fi unul constant, insa fara o gestiune corecta a acestora, e posibil sa treci prin situatii neplacute.

Gemeni

Vei reusi in tot ceea ce iti propui anul acesta, dar situatia financiara va fi una complicata pentru tine. Proiectele pe termen lung pe care le ai este posibil sa nu dea roade, asa ca inarmeaza-te cu rabdare si chibzuinta. Ar fi bine sa incepi un plan de economii, care sa mai echilibreze balanta dintre cheltuieli si venituri.

Rac

Chiar daca prima jumatate a anului va aduce cheltuieli pe care nu le anticipai, situatia financiara va intra pe linia de plutire odata cu trecerea lunii iunie. E posibil ca pana atunci sa te bucuri de o mostenire importanta sau dintr-o tranzactie imobiliara. Jumatatea anului te va gasi cu planuri mari de vacanta, iar dupa rasfatul binemeritat, te vei intoarce la situatia de dinainte de concediu. Evita sa pui in practica sfaturile celorlalti si mentine-ti ideea de a economisi.

Cea mai buna perioada din an pentru tine va fi finalul acestuia.

Leu

Banii pe care i-ai economisit in ultima perioada isi vor gasi destinatia perfecta, in sfarsit. Vei gasi solutia ideala pentru a-i investi, dar nu te pripi in decizii, ci cauta cea mai buna varianta! Evita graba si vei avea un real succes! 2018 este cu adevarat un an al tau!

Fecioara

Daca esti proprietarul unui imobil pe care vrei sa il instrainezi, anul acesta este ideal pentru aceasta miscare, pentru ca tranzactia iti va aduce venituri considerabile. Incearca sa controlezi mai bine, insa, cheltuielile pe care le faci.

Balanta

Te vei putea bucura de stabilitate financiara, dar doar daca vei invata sa cheltuiesti corect. Banii nu vor inceta sa vina catre tine, dar trebuie sa incerci sa ii tii cat mai mult.

Daca vei fi mai chibzuit, vei reusi sa mentii stabilitatea financiara.

Scorpion

Inceputul de an va fi mai dificil si vei fi nevoit sa muncesti din greu pentru banii pe care ii faci, asa ca incearca sa eviti cheltuielile exagerate. Jumatatea anului, insa, va fi de bun augur pentru tine, mai ales din punct de vedere al banilor, deci asteapta-te la ce e mai bun din luna iunie.

Sagetator

E bine ca in urmatoarea perioada sa nu apelezi la imprumuturi si sa nu faci investitii serioase. Criza financiara este posibil sa te afecteze destul de mult in anul 2018, deci ai grija la cum alegi sa cheltuiesti banii pe care ii produci. Daca vei primi o oferta de munca, accept-o fara sa stai pe ganduri, pentru ca ar fi cea mai buna solutie pentru tine.

Capricorn

Anul debuteaza cu mici probleme financiare, iar jumatatea anului te va gasi cu ganduri mari. Cheltuielile vor fi principalele tale preocupari, deci incearca sa mai temperezi aceste dorinte. La finalul anului, insa, situatia va deveni mai buna si vei reusi sa iti permiti mai multe, asa ca inarmeaza-te cu multa rabdare.

Varsator

Anul 2018 este anul tau! Vei avea succes si bani, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta perioadei care urmeaza. Banii pe care ii vei obtine iti vor fi suficienti pentru a-ti face toate poftele.

Pesti

Cheltuieste cu grija banii, pentru ca 2018 nu este un an foarte favorabil pentru tine din punct de vedere financiar. Chibzuinta este cuvantul de ordine pentru tine, asa ca aplica-l. Daca vei fi mai atent la banii cheltuiti, iti vei putea permite mici achizitii.

Verifica horoscopul zilnic si afla cand e mai bine sa iei decizii in privinta banilor anul acesta.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

12 combinatii de zodii care vor fi buni parinti si 12 care vor da gres

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies