Horoscopul banilor pentru luna Iunie 2018. Zodia favorizata in aceasta luna

Horoscopul banilor pentru luna Iunie 2018. Zodia favorizata in aceasta luna
Horoscopul banilor pentru luna Iunie 2018. Zodia favorizata in aceasta luna

Balanţă

 

Balanţele nu au parte de modificări majore pe plan financiar. Nu se întrevăd câştiguri substanţiale în luna Iunie. Veţi munci mult şi în această lună, dar câştigurile vor fi la nivel mediu. Deşi vă nemulţumeşte situaţia, partenerul de viaţă vă sprijină. Vă puteţi folosi inteligenţa şi intuiţia pentru a pune la cale un plan sau un proiect, deoarece aveţi multe idei pe care nu le-aţi pus încă în aplicare şi pe care le puteţi dezvolta ulterior.

 

Scorpion

 

Scorpionii sunt favorizaţi în această lună pe plan financiar. Se ivesc oportunităţi de pe urma cărora veţi avea parte de câştiguri. Vă puteţi gândi să faceţi unele investiţii, deoarece configuraţia astrală în privinţa banilor este de bun augur. Totuşi, vă sfătuim să fiţi precauţi după data de 24 Iunie, deoarece pot interveni probleme de comunicare cu partenerii de afaceri sau colaboratorii.

Exprimaţi-vă concis şi clar, iar totul va decurge foarte bine.

 

Săgetător

 

Săgetătorii au parte de o lună prosperă din punct de vedere financiar. Însă, după data de 21 Iunie trebuie să depună efort pentru a obţine câştiguri. Este bine să vă gândiţi la mai multe strategii pentru a atrage succesul pe plan financiar. Apar oportunităţi de studiu sau recalificare, vă puteţi orienta spre alte domenii de activitate pe care le luaţi în calcul. 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 21-27 mai 2018. Zodia care va primi protectie divina. Urmeaza o perioada plina de iubire si miracole pentru acesti nativi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Larisa si Valentin, coplesiti de emotii! La intoarcerea in tara, cei doi Faimosi au fost intampinati familiie lor, dar si de fani ai show-ului „Exatlon”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies