Horoscopul banilor pentru săptămâna 14-20 iunie

Horoscopul banilor pentru săptămâna 14-20 iunie.
Horoscopul banilor pentru săptămâna 14-20 iunie.

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele in aceasta saptamana pe plan financiar si cum te vei descurca.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 14-20 iunie. Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele in aceasta saptamana pe plan financiar si cum te vei descurca.

Berbec

Nu este o rusine sa ceri ajutor si sfaturi de la apropiatii tai si nici nu vei deveni mai putin independenta ori incompetenta daca vei face asta. Acest aspect este aplicabil in special in sfera profesionala. Acum, mai mult ca oricand, vei avea nevoie de ajutor ca sa iti imbunatatesti situatia financiara.

Taur

Esti la limita saptamana aceasta cand vine vorba de situatia ta financiara, iti achiti toate obligatiile insa nu reusesti sa pui nimic deoparte ori sa iti faci vreun moft. Daca nu iti convine aceasta situatie, ar trebui sa faci o schimbare. Eventual poti incepe cautarea unui nou loc de munca, ori sa iti iei un al doilea job.

Gemeni

Saptamana aceasta nu vei avea probleme cu banii, insa ar trebui sa te gandesti si la economii. Chiar si putin, insa este important sa le faci. Este posibil ca in viitor sa apara surprize si nu ar trebui sa te ia pe nepregatite.

Rac

Ai ajuns intr-un punct in care ar trebui sa te faci remarcata fara sa te mai gandesti la ce spun oamenii din jurul tau.

Sensibilitatea ta nu ar trebui sa fie luata drept slabiciune. Ai putea sa te conectezi cu latura ta spirituala, daca te face sa te simti bine si sa iti scoti ghearele in mediul profesional.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Leu

Nu este un moment sa iti irosesti banii pe diverse obiecte luxoase ori mofturi.

Ar fi mai bine sa te rezumi doar la sstrictul necesar, intrucat vine o perioada mai grea financiar pentru tine. Rezervele pe care le acumulezi iti vor fi foarte utile.

Fecioara

Oportunitatile profesionale si financiare sunt peste tot saptamana aceasta pentru tine. Totusi, trebuie sa ai rabdare si sa analizezi bine inainte de a lua o decizie. Poti primi sfaturi chiar si de la persoane cu care nu te intelegi bine si s-ar putea ca acestea sa iti fie benefice.

Balanta

Se poate in viata sa mai si gresesti si nu este un lucru rau sa recunosti asta. Doar pentru ca ai facut o eroare mica, asta nu inseamna ca trebuie sa faci din tantar armasar. Nu este sfarsitul lumii. Foloseste-ti timpul in mod util si hraneste-ti mintea. Vei putea astfel sa gasesti solutii chiar unde te astepti mai putin.

Scorpion

Uneori esti etichetata ca fiind ciudata, insa tu nu te simti astfel. Fii sigura pe tine si mandra de tine. Aloca-ti mai mult timp sa te cunosti mai bine si fii puternica atunci cand incearca altii sa te doboare. Concurenta va fi mereu impotriva ta, insa tu trebuie sa ajungi sus si sa obtii banii pe care ti-i doresti.

Sagetator

Stim ca iti place sa ai lucrurile sub control, insa este imposibil sa rezolvi absolut orice cu propriile tale maini.

Uneori iti trebuie si ajutorul celor din jur, asa ca incearca sa lucrezi mai mult in echipa saptamana aceasta. Succesul tau financiar si profesional vor depinde de asta. Adori sa fii propriul tau stapan si nu te consulti niciodata cu nimeni, insa ar trebui sa dai dovada de maturitate si sa realizezi cand trebuie sa ceri ajutor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

Trebuie sa iti gasesti bucurie in lucrurile marunte si sa iti aduci aminte sa fii recunoscatoare pentru ele. Lumea poate fi uneori un loc dificil in care sa traiesti, insa tu trebuie sa iti aduci aminte ca esti puternica. Ai mai avut si in trecut probleme de bani si ai reusit sa le depasesti cu succes. O poti face din nou.

Varsator

Personalitatea ta este inflexibila si, cand iti iei propriile decizii, este aproape imposibil sa recunosti ca ai putea gresi.iti ascunzi infrangerile si problemele financiare cu care te confrunti. Nu te mai ascunde atat, inspira adanc si ia-o de la capat.

Pesti

Este timpul sa iti urmezi propria cale, sa nu mai permiti celor din jur sa decida pentru tine ori sa te lasi influentata. Par aspecte nesemnificative insa tu trebuie sa iti urmezi calea si sa ai incredere in tine. S-ar putea sa fie dificil la inceput, insa a venit vremea sa fii pe banii tai.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies