Horoscopul banilor pentru săptămâna 15-21 martie.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 15-21 martie.
Horoscopul banilor pentru săptămâna 15-21 martie.

Afla de la noi ce iti pregatesc astrele in saptamana 15 – 21 martie pe plan financiar si ce poti face ca sa ai mai multi bani.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 15-21 martie. Afla de la noi ce iti pregatesc astrele in saptamana 15 – 21 martie pe plan financiar si ce poti face ca sa ai mai multi bani.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 15-21 martie.
Horoscopul banilor pentru săptămâna 15-21 martie.[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Trebuie sa tii o evidenta mai clara asupra banilor, deoarece doar asa vei putea sa actionezi in mod corect daca apar dificultati. Este o saptamana in care ai putea sa iti imbunatatesti situatia financiara, daca esti atenta la cheltuielile tale.

Taur

Te afli intr-o perioada foarte buna si portofelul tau este plin. Poti gandi niste investitii in perioada care vine, pentru ca ai de unde. Bucura-te de moment.

Gemeni

Ai intotdeauna suisuri si coborasuri cand vine vorba de situatia ta financiara si saptamana 15-21 martie nu este exceptata. Trebuie sa fii mai cumpatata cand vine vorba de cheltuielile tale.

Gemeni

s-ar putea sa primesti o suma surprinzatoarede bani saptamana aceasta, prin urmare esti pe val. Este o saptamana plina de speranta pentru tine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Leu

Saptamana aceasta este plina de oportunitati pe plan financiar pentru tine, insa judecata ta nu este foarte buna si s-ar putea sa trebuiasca sa faci un pas inapoi si sa gandesti totul la rece.

Fecioara

Confortul tau financiar este asigurat in aceasta perioada si acest lucru ofera vietii tale o liniste binemeritata. Vei evolua pe plan profesional si implicit financiar.

Citeste si: Horoscopul săptămânii 15-21 martie

Balanta

Ai tendinta de a fi foarte generoasa in saptamana care vine, dar trebuie sa ai grija cu cheltuielile tale, deoarece venitul tau nu este nelimitat.

Fii mai responsabila!

Scorpion

Este o perioada foarte buna pentru tine si nu ai grija banilor deloc. Bucura-te de aceste momente in liniste.

Sagetator

Nu trebuie să îți faci griji, săptămâna aceasta nu întâmpini dificultăți financiare. In plus, venitul partenerului de viata este consistent si te ajuta in treburile casei de minune.

Capricorn

Este o perioada in care te stresezi din cauza carierei tale, insa rezultatele vor fi unele bune. Te dezvolti pe plan profesional foarte bine si financiar vei simtit o crestere.

Varsator

Este o saptamana in care nu vei obtine rezultate financiare extraordinare, dar asta nu inseamna ca totul va merge prost. Mai importanta este linistea ta sufleteasca.

Pesti

Ai suficiente economii pentru a face tot ceea ce iti doresti sa faci. Acum este perioada pentru investitii si alegeri durabile si te vei bucura din plin de succes.

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies