Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 iunie – 4 iulie

Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 iunie – 4 iulie.
Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 iunie – 4 iulie.

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana care vine, pe plan financiar.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 iunie – 4 iulie. Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana care vine, pe plan financiar.

Berbec

Vei avea o saptamana cu eficienta maxima si realizarile tale iti vor fi laudate. Trebuie insa sa te ordonezi un pic mai bine, vei avea astfel ganduri mai clare. Ar trebui totusi sa te gandesti un pic la cum sa iti reduci cheltuielile.

Taur

Cand vine vorba de planul profesional, trebuie sa iti aperi interesele si sa lupti pentru drepturile tale. Iti trebuie multa forta si curaj sa iti depasesti concurenta, insa nu trebuie sa te lasi batuta. Referitor la bani, ai prea multe cheltuieli inutile si ar trebui sa fii mai grijulie.

Gemeni

Vei avea parte de negocieri agresive si ii vei lasa pe toti fara replica.

Te vei bucura de ceea ce obtii, prin mult efort si multa munca si ti vei permite sa te rasfeti. Este o saptamana buna pentru tine.

Rac

Usile succesului s-au deschis in fata ta, insa tu te simti nesigura in ceea ce priveste trecerea dincolo de acestea. Iti este frica de succes si mai degraba preferi sa ii vezi pe cei din jurul tau cum castiga.

Daca iti faci curaj, vei ajunge acolo unde meriti.

Leu

In saptamana care vine ai foarte multe lucruri de facut si exista evenimente care necesita pregatire atenta din partea ta. Efortul se merita insa si vei castiga mai multi bani, pe care ii vei cheltui pe diverse achizitii importante. Esti atrasa de tot ce emana succes si putere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fecioara

Tu stii cum sa iti aperi interesele in aceasta perioada si nu permiti nimanui sa te ia de proasta. Iti gasesti echilibrul intre incredere si precautie. In plus, iti vei consolida relatiile existente si iti vei crea altele noi. Toate aceste contacte iti vor aduce castiguri financiare.

Balanta

In saptamana care vine vei avea o imbunatatire semnificativa, performanta ta si conditiile de lucru vor deveni mult mai bune.

Totusi, este posibil sa devii frustrata ca nu poti progresa mai repede.

Scorpion

Ai nevoie de o pauza de la munca si este in regula sa o faci din cand in cand. Ti-ai neglijat prea multalte planuri ale vietii tale, in care este nevoie de tine. Ar trebui sa te indepartezi putin si sa te concentrezi si pe celelalte aspecte ale vietii tale.

Sagetator

Lucrurile se vor imbunatati pentru tine la locul de munca, insa tot vei avea nevoie de putin ajutor. Acest ajutor poate veni din partea colegilor tai de munca sau chiar a superiorilor tai, ceea ce inseamna ca munca de echipa primeaza si este un lucru foarte bun. Vei  avea niste probleme cu banii insa te vei ocupa de aceasta situatie in mod matur.

Capricorn

In saptamana care urmeaza nu vei avea parte de schimbari prea mari, insa vor aparea niste neintelegeri la locul de munca. Desi consideri ca ai dreptate, nimeni nu va beneficia de situatia conflictuala in sine. Situatia ta financiara ar putea fi afectata.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 iunie – 4 iulie.
Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 iunie – 4 iulie.[Sursa foto: PixaBay]

Varsator

In saptamana care urmeaza vei avea parte de provocari ce iti vor testa inteligenta si atitudinea. Vei fi foarte competitiva si vei avea foarte mult succes. Prin cooperare vei ajunge mai repede la obiectivul tau.

Citeste si: Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie.

Pesti

Saptamana care vine va fi pentru tine una foarte creativa si vei avea parte de idei geniale. Munca ta va fi mai usoara si mai eficienta si vei dori sa iti dobori propriile recorduri.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies