Horoscopul Berbecului mai 2023 - Horoscopul lunii viitoare

Horoscopul lunii viitoare pentru Berbec
Horoscopul lunii viitoare pentru Berbec

Berbecul este un semn masculin și înflăcărat, guvernat de bravul Marte. Persoanele născute sub acest semn sunt dinamice în abordarea lor

Berbecul este un semn masculin și înflăcărat, guvernat de bravul Marte. Persoanele născute sub acest semn sunt dinamice în abordarea lor și execută sarcinile în consecință. Nu-și pierd încrederea cu ușurință și sunt hotărâte să fie întotdeauna la timp pentru orice fac în mod corespunzător. Luarea deciziilor din partea lor va fi foarte rapidă. Vor poseda calități de conducere impunătoare în profesia lor. Această lună poate fi considerată a fi una moderată pentru nativii Berbec, deoarece pozițiile planetei Jupiter din 22 aprilie 2023 în semnul lunii Berbec, împreună cu Rahu și Ketu în casa a șaptea ar putea crea obstacole pentru

dezvoltarea ulterioară. Poziția lui Saturn în casa a unsprezecea ar putea fi bună pentru a oferi dezvoltare în general, dar beneficiile pe care Saturn le va conferi ar putea veni într-un ritm lent. Însă beneficiile care vor veni de la Saturn ar putea fi constante.
A doua jumătate a acestei luni pare să fie bună pentru nativii aparținând acestui semn în ceea ce privește cariera, finanțele etc. Saturn se va afla în a unsprezecea casă din semnul lunii și ar putea ghida acești nativi cu prosperitate.
Soarele se va muta în prima casă, ca stăpân al casei a cincea, cu Jupiter, stăpânul casei a noua, iar această combinație va oferi mai multă înclinație spirituală și succese în ceea ce privește acest aspect.
Mai departe, nativii aparținând acestui semn zodiacal ar putea fi nevoie să aibă grijă de sănătatea lor, deoarece Jupiter va fi cu Rahu și din această cauză acești nativi ar putea fi predispuși la dureri de cap și probleme legate de digestie.
De asemenea, aceștia ar putea avea probleme de anxietate și nesiguranță. Ar putea fi mai bine pentru ei să recurgă la yoga/meditație pentru a se menține mai entuziaști.

Horoscopul lunii viitoare pentru Berbec
Horoscopul lunii viitoare pentru Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Cariera

Pentru persoanele născute sub semnul zodiacal Berbec, această lună pare să dea rezultate moderate în ceea ce privește educația, deoarece Jupiter se va afla în prima casă cu Rahu. Din cauza celor de mai sus, nativii s-ar putea să nu se descurce extrem de bine în ceea ce privește munca, deoarece ar putea exista presiune profesională combinată cu provocări în această lună.

Dar prezența Soarelui ca lord al casei a cincea în poziție puternică începând cu data de 15 a acestei luni ar putea face ca acești nativi să obțină progrese, Aspectul lui Jupiter peste casa a cincea ar putea să-i ghideze pe acești nativi să iasă din probleme în ceea ce privește presiunea și provocările cu care se confruntă în carieră. Dar din moment ce Jupiter este prezent în prima casă- Janmasthanam- ar putea da și neliniști și o anumită atenție ar putea fi esențială pentru acești nativi în a face munca cu multă grijă.

Mai departe, planeta pentru carieră-Saturn prezentă în casa a unsprezecea ar putea oferi noi perspective bune pentru locuri de muncă și le-ar putea permite nativilor să-și dovedească valoarea. De asemenea, începând cu data de 15 a acestei luni- Soarele ca stăpân al casei a cincea va fi plasat în exaltare în casa întâi. Datorită acestui fapt, evoluția în carieră poate fi favorabilă din a doua jumătate a acestei luni.

Această primă jumătate de lună ar putea să nu fie în favoarea nativilor care fac afaceri. Dar după data de 15 a acestei luni- ar putea exista o îmbunătățire bună în afaceri și ar putea exista șanse pentru profituri bune pe care acești nativi și le-ar putea asigura. Nativii vor putea rezista concurenței cu care s-ar putea confrunta din partea concurenților lor.

Finanțe

Nativii Berbec s-ar putea să nu poată câștiga un nivel ridicat de bani și, în același timp, s-ar putea să nu fie prea puțini. Situația de mai sus ar putea fi posibilă din cauza lui Jupiter cu Rahu în prima casă. Dar poziția lui Saturn în casa a unsprezecea vă va ghida să câștigați bani și, de asemenea, să economisiți pentru viitor. Chiar dacă sunt capabili să câștige- acești nativi ar putea cheltui mai mulți bani achiziționând obiecte de lux și pentru scopuri nedorite.

Nativii care fac afaceri ar putea obține profituri în sume decente, dar nu mari. Ar putea exista o concurență ridicată pentru ei în timpul lunii, deoarece Jupiter se va afla în prima casă cu Rahu și Ketu în casa a șaptea. Din cauza combinației de mai sus, obținerea unor profituri mari ar putea să nu fie ușoară și, în același timp, acești nativi s-ar putea confrunta cu concurența concurenților lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sănătate

Nativii Berbec ar putea fi nevoiți să aibă grijă de sănătatea lor. Planetele nodale- Rahu și Ketu se află în prima și a șaptea casă, Jupiter în prima casă din 22 aprilie 2023 și Mercur, ca lord al celei de-a șasea case, este prezent în prima casă. Din cauza poziției planetelor de mai sus, nativii aparținând acestui semn ar putea suferi de probleme de digestie.

Aspectul lui Jupiter peste casa a cincea din semnul Lunii ar putea permite nativilor să își mențină o stare de sănătate ceva mai bună, dar prezența lui Rahu în prima casă și a lui Ketu în casa a șaptea ar putea da sentimente de nesiguranță.

Dragoste/Căsătorie/Relații personale

Nativii îndrăgostiți născuți sub acest semn zodiacal s-ar putea ca această lună să nu găsească această lună încurajatoare și motivantă când vine vorba de dragoste. Nativii ar putea să nu reușească să mențină o iubire bună cu persoana iubită și s-ar putea ca aceasta să nu fie sănătoasă. Ar putea exista uneori certuri între cei doi. Așadar, ar putea fi esențial pentru acești nativi să recurgă la ajustări pentru a-și menține fericirea.
Nativii care doresc să se căsătorească ar putea fi nevoiți să amâne acest lucru pentru viitor, astfel încât să obțină rezultate bune și să își mențină fericirea.
De asemenea, în timpul acestei luni, cei care s-au căsătorit ar putea găsi același lucru puțin mai bine după data de 15 a acestei luni și, în același timp, un anumit nivel de toleranță și ajustare ar putea fi necesar pentru acești nativi pentru a face viața mai fericită în familie.

Horoscopul lunii viitoare pentru Berbec
Horoscopul lunii viitoare pentru Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Familie și prieteni

Viața de familie a Berbecilor în această lună ar putea fi puțin tulbure din cauza lui Rahu prezent în prima casă și a lui Ketu în casa a șaptea. Aceste planete nodale ar putea crea conflicte în cercurile familiale și între membrii familiei.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

În această lună, pozițiile planetelor Mercur cu Soarele și Rahu în prima casă și Jupiter în prima casă ar putea adăuga și mai multe probleme, cu mai puțină armonie în familie. De asemenea, aspectul lui Saturn asupra semnului ar putea să nu fie în favoarea dvs. pentru a oferi fericire deplină în familie.

Din cauza pozițiilor planetelor de mai sus, ar putea fi esențial pentru acești nativi să ia unele măsuri de siguranță în continuare pentru a menține fericirea în familie. Dacă apare vreo problemă, atunci ar putea fi esențial pentru acești nativi să aibă discuții reciproce cu membrii familiei pentru a menține fericirea, astfel încât legătura să nu se reducă în familie. Dar, în ciuda acestui fapt, viziunea lui Jupiter asupra casei a cincea ar putea reduce considerabil problemele din familie.

Citește și: Zodiac 1 mai 2023. Află ce zodie se conectează cu prietenii

Citește și: Zodiac 30 aprilie 2023. Află ce zodie are noroc în ceea ce privește deciziile



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies