Horoscopul Berbecului pentru luna februarie 2023

Horoscopul Berbecului pentru luna februarie 2023
Horoscopul Berbecului pentru luna februarie 2023

Horoscopul Berbecului pentru luna februarie 2023: previziunile din horoscopul tău sunt aici

Horoscopul Berbecului pentru luna februarie 2023: previziunile din horoscopul tău sunt aici. Luna februarie se referă la schimbări spirituale profunde care au loc în viața ta amoroasă. Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă în acest an sau consultă profilul de personalitate al Berbecului. Pentru a citi previziunile lunare pentru un alt semn zodiacal, vezi horoscopul complet al lunii februarie 2023.

Bine ai venit în februarie, Berbec

La sfârșitul lunii trecute, Marte, Mercur și Uranus și-au încheiat toate retrogradările. Cu orice hopuri legate de retrogradare eliminate, februarie îți oferă șansa de a te întinde și de a te bucura de plăcerea și de abundența care vin spre tine. Prima dată semnificativă de notat este duminică, 5 februarie, care aduce o lună plină în Leu și în a 5-a ta Casă a plăcerii. Dacă ești în parteneriat sau te întâlnești cu cineva, această luna ar putea însemna o noapte fierbinte, îmbrățișări și multe discuții pe pernă.

Această Lună plină în Leu îndrăzneț te-ar putea vedea scufundându-te adânc într-un proiect creativ sau oferindu-ți un masaj. Indiferent de modul în care îți petreci noaptea, asigură-te că faci ceva special pentru tine.

Horoscopul Berbecului pentru luna februarie 2023
Horoscopul Berbecului pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vesta in semnul Berbec

Marți, 7 februarie, Vesta, "asteroidul spiritualității", intră în semnul tău, Berbec. Deoarece Vesta reprezintă întâlnirea dintre sacru și profan, acest tranzit indică schimbări spirituale în viața ta amoroasă.

Acest lucru ar putea să te vadă bucurându-te de o intimitate mai profundă cu un partener sau, dimpotrivă, realizând că ai nevoie de timp singur pentru a crește și a te extinde. Când planeta comunicării Mercur intră în Vărsătorul independent sâmbătă, 11 februarie, vă puteți identifica nevoile și apoi le puteți comunica eficient celorlalți.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Toate semnele astrale, inclusiv tu, Berbec, te întorci spre interior atunci când începe sezonul meditativ al Peștilor, sâmbătă, 18 februarie. Pentru că Pești este ultimul semn de pe roata zodiacală, astrologii consideră că este un sezon de timp pentru înțelepciune, creștere spirituală și chiar pentru a-ți valorifica abilitățile psihice. Următoarele câteva săptămâni sunt minunate pentru a vă conecta cu strămoșii, a ține un jurnal de vise și, în stilul propriu Peștilor, a vă bucura de băi luxoase.

În special, luna nouă în Pești de duminică, 19 februarie, este un moment ideal pentru a stabili obiective pentru aprofundarea practicii tale spirituale și de îngrijire de sine.

Horoscopul Berbecului pentru luna februarie 2023
Horoscopul Berbecului pentru luna februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Luna nouă în Pești nu este singurul lucru pe care îl pregătesc astrele duminică, 19 februarie. La aceeași dată, planeta romantică Venus intră în semnul tău, Berbec. Atunci când iubitul Venus se află în semnul tău și în Casa 1 a Sinelui, romantismul curge mai ușor.

Indiferent de statutul relației tale, ești pe drumul cel bun din punct de vedere romantic. Cu toate acestea, doar pentru că viața ta amoroasă este așa cum ar trebui să fie, nu înseamnă că este lipsită de stres. Mulțumită influenței lui Vesta discutată la începutul lunii, februarie este o perioadă de contemplare profundă, mai ales în ceea ce privește romantismul. Așa că asigură-te că ții pasul cu rutina ta de îngrijire de sine și că te conectezi cu sistemul tău de sprijin în timp ce navighezi prin orice dureri de creștere spirituală.
Te descurci, Berbec. Ne vedem luna viitoare.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citește și: Zodiac 3 februarie 2023. Află ce zodie primește o veste uriașă din partea partenerului de viață

Citește și: Sfatul zilei din 3 februarie 2023. O zodie are parte de discuții aprinse la locul de muncă



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies