Horoscopul complet al lunii iulie! Iata care vor fi punctele tale forte si punctele tale slabe!

Horoscopul complet al lunii iulie! Iata care vor fi punctele tale forte si punctele tale slabe!
Horoscopul complet al lunii iulie! Iata care vor fi punctele tale forte si punctele tale slabe!

Luna Iulie este, probabil, una dintre cele mai benefice si productive luni ale anului. Marcata de Marea Trina (cel mai benefic aspect din astrologie), produsa intre Luna (emotii), Uranus (surprize si oportunitati) - Jupiter si Venus (noroc, iubire si bani) nu putem decat sa zambim privind increzatori catre viitor.

Astfel, ne putem astepta la sustinerea unor femei, care ne deschid drumul si ne vom bucura de tot felul de circumstante care vor conduce fie la promovarea noastra, fie la indeplinirea proiectelor pe care le avem in minte. Micul si Marele Benefic, respectiv Venus si Jupiter, se suprapun (se afla in conjunctie) in semnul zodiacal al Leului. Chiar daca conjunctia Venus-Jupiter nu este un fenomen rar, producerea ei in semnul Leului este un lucru deosebit, conferind tuturor semnelor zodiacale vointa,determinare si ambitie.

Prin urmare, vorbim de o luna speciala, in care putem fi productivi. Este important sa tinem ochii deschisi si sa prindem din zbor oportunitatile ce vor aparea.

Daca esti BERBEC

Puncte forte in luna Iulie: Este timpul sa intelegi/sa iti clarifici cine esti, ce vrei de la tine si de la cei din jur. Cel mai benefic aspect din astrologie iti stimuleaza casele afirmarii personale, iubirii, copiilor si drumurilor lungi.

O multime de domenii, nu crezi? Insa, ca orice berbec care se respecta si caruia ii place sa se arunce in 1001 de activitati, iti recomand sa iti alegi unul sau doua domenii si sa lucrezi asupra lor. Prea multe carari vor duce la confuzie si la un rezultat mediocru, in timp ce tu iti doresti sa fii victorios in tot ceea ce faci. Este o luna foarte buna pentru a-ti stabili ce cariera sa urmezi, dar sa si iei decizii importante  privind propria persoana.
In familie, un barbat iti va da idei bune si te va sustine  fie cu un sfat, fie financiar in ceea ce ai de facut.

Puncte slabe in luna Iulie: Orgoliul iti va da mult de furca. Daca vei imbratisa zical:,, ca mine sau deloc” atunci asteapta-te la opozitia acerba a celor din jur. Ai nevoie de diplomatie, ai nevoie de coerenta si coordonare. Ai grija cum vorbesti, impulsivitatea si tonul adoptat s-ar putea sa ii raneasca pe cei mai slabi emotional,care se vor simti sufocati de prezenta ta.

Daca esti TAUR

Puncte forte in luna Iulie: Cu Marea Trina  (cel mai benefic aspect din astrologie) activa pe harta ta, te poti bucura de sustinerea familiei, de reglarea conturilor cu partenerul tau si de tot felul de surprize placute. Un barbat tanar pare dispus sa te sustina intr-un proiect legat de internet sau strainatate, iar sfaturile lui iti vor fi de un real folos.

In urma unor discutii s-ar putea sa primesti o oferta de lucru,chiar si temporar, insa vei fi bine platit, iar asta iti va asigura linistea portofelului pentru o perioada.

Puncte slabe in luna Iulie: Relatia cu autoritatile nu este dintre cele mai bune. Iti recomand, mai ales daca sofezi, sa ai grija sa acorzi prioritate la trecerile de pietoni, sa fii atent unde parchezi pentru ca in luna iulie risti sa te alegi fie cu permisul suspendat, fie cu o amenda usturatoare.

In cuplu s-ar putea sa te ciocnesti de incapatanarile partenerului, iar asta sa dea nastere la niste conficte desul de rasunatoare. Nu fa exces de alimente si alcool, pentru ca sistemul digestiv se va resimti profund.

Daca esti GEAMAN

Puncte forte in luna Iulie: Probabilitatea ca Micul si Marele Benefic (Venus is Jupiter) sa se afle in luna iulie in casa comunicarii, pe care semnul tau zodiacal o guverneaza, este unica! Asa incat ti-as recomanda cu caldura sa faci apel la talentele tale de orator innascut pentru a-ti largi grupul de prieteni si pentru a

castiga aliati. Luna iulie este o luna perfecta pentru lucrul in echipa( pentru ca,desigur,te vei remarca de la distanta), pentru semnarea de contracte si inceperea unor parteneriate de durata.

Puncte slabe in luna Iulie: Starea de sanatate( mai ales sistemul endocrin si limfatic) s-ar putea sa iti dea ceva batai de cap. Nu ar strica sa faci un set de analize, pentru ca indiferent de diagnosticul primit, vei gasi foarte repede tratamentul la deficienta aparuta. Nu iti recomand sa te apuci sa faci imprumuturi bancare in luna Iulie pentru ca va fi foarte dificil pentru tine sa le returnezi ulterior. La locul de munca cineva va incerca sa se foloseasca de tine, de cunostintele si relatiile tale, insa vei deturna foarte repede aceasta manipulare.

Daca esti RAC

Puncte forte in luna Iulie: Racii sunt sustinuti de aspectul cel mai benefic din astrologie, Marea Trina pe sectoarele banilor, muncii si al prestigiului social. Sunt vesti foarte bune, mai ales ca in ultima perioada ai fost destul de preocupat de situatia ta financiara, de siguranta locului de munca si te-ai straduit, pe cat ai putut, sa iesi din conul de umbra in care ai intrat. Iata ca luna iulie (care este si luna Racului) vine cu atatea daruri inspre tine, incat tie nu iti mai ramane decat sa te imbraci frumos (imaginea va conta foarte mult) si sa iesi din casa pentru a prinde oportunitatile ce se ivesc.

Puncte slabe in luna Iulie: Atunci cand Universul iti trimite daruri, exista si o compensatie. Iar daca cunosti zicala,, daca ai bani, nu ai dragoste” atunci stii bine despre ce voi vorbi la punctele slabe ale lunii iulie. Da, ai intuit corect, zona cea mai incercata va fi cea a cuplului. Acolo orgoliile se vor ciocni, similar cu lupta dintre doi titani si risti sa spui lucruri dureroase, atingand puncte sensibile. Iti recomand, de asemenea, precautie in relatia cu strainatatea, caci s-ar putea sa ti se faca multe promisiuni care ulterior sa nu mai fie duse la indeplinire.

Daca esti Leu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Puncte forte in luna Iulie: Cu Micul si Marele Benefic pe casa afirmarii personale, in luna Iulie ar trebui sa fi un leu ultra timorat si timid ca sa nu te afirmi. Lucru putin probabil in randul nativilor din zodia ta. Esti bine sustinut astral si vei lasa multi adimiratori oftand in urma ta, caci vei fi hipnotic in luna iulie. Tot ce vei dori vei obtine, mai ales in sectorul iubirii si al afacerilor. Se anunta si vesti bune din strainatate, iar daca planifici o calatorie peste hotare te vei simti grozav.

Puncte slabe in luna Iulie: Vei fi invidiat, imitat si barfit. Obositor de mult. Insa fie ca vrei, fie ca nu vrei, acesta este pretul de platit daca esti cunoscut. Un alt sector aflat in detriment este cel al familiei. Rudele tale vor incerca sa iti traseze teritriul, vor incerca sa te convinga sa te comporti dupa cum dicteaza ei, numai ca nu esti  persoana care sa accepte sa i se ingradeasca libertatea.

Daca esti FECIOARA

Puncte forte in luna Iulie: Relatia cu familia se amelioreaza si vei gasi metode de comunicare pentru a pune capat unui conflict aparut cu ceva timp in urma. Un barbat mai tanar te va ajuta si se va implica in proiectele tale, oferindu-ti niste colaborari profitabile. Chiar daca problemele financiare mai persista, totusi incepi sa simti, incetul cu incetul, cum te inscrii pe o directie buna sa te reechilibrezi emotional si financiar. Asta implica multa munca, insa, pe de alta parte, nu ai fost niciodata persoana care sa se teama de provocari. De fapt, chiar te bucuri ca ai o ocupatie noua. In luna iulie poti sa iti diversifici serviciile sau sa incepi sa studiezi ceva nou, care iti va arata o dimensiune diferita a vietii.

Puncte slabe in luna Iulie: Felul in care comunci si transmiti informatiile ramane, in continuare, deficitar. Stilul tau radical de a da replica iti poate aduce dezaprobarea celorlalti si chiar risti sa fii izolat. Iti recomand, de asemenea, sa fii diplomat in relatiile cu vecinii pentru ca aici pot aparea unele conflicte.

Daca esti Balanta

Puncte forte in luna Iulie: Marea Trina, cel mai benefic aspect din astrologie, iti confera logica, diplomatie si adaptabilitate. In cuplu, relatia devine din ce in ce mai solida. Poti incepe parteneriate de durata, pozitive, care sa iti aduca pe langa satisfactia sufleteasca de a activa intr-un grup si echilibru financiar. La locul de munca ideile tale isi gasesc sprijin din partea celorlalti, iar un sef s-ar putea sa iti acorde mai multa atentie decat de obicei.

Puncte slabe in luna Iulie: Nu stai prea roz la sectorul bani si achizitii materiale. Daca iti propui sa cumperi o casa, un apartament sau pamant, s-ar putea ca actele sa iasa cu intarziere, sa ai  tot felul de piedici si blocaje. Situatia s-ar putea remedia abia in a doua parte a lunii, dar pana atunci va trebui sa te innarmezi cu multa rabdare. In familie posibile tensiuni cu o persoana mai in varsta iti vor tulbura dorinta de munca si vitalitatea.

Daca esti SCORPION

Puncte forte in luna Iulie: Bani-munca-prestigiu social, fiecare dintre aceste sectoare este sprijinit de Marea Trina, cel mai benefic aspect din astrologie. Colaborarea cu o femeie iti poate aduce beneficii materiale deosebite pe termen lung, asa incat, nu ezita sa o cooptezi in echipa ta. Iti recomand totusi, ca masura suplimentara de precautie, sa faci un contract cu aceasta, in care sa precizezi clar conditiile de colaborare, pentru a nu lasa loc de interpretari. In dragoste esti foarte bine sustinut si esti mandru de rezultatele partenerului tau, care, se pare, incepe o noua etapa de viata. Daca iti planifici o vacanta peste hotare, atunci ai tras lozul castigator, caci s-ar putea sa obtii un pret preferential fie la hotel, fie la mijloacele de transport.

Puncte slabe in luna Iulie: Esti dominator si incapatanat si ti se pare ca le stii pe toate. Daca ai incerca sa faci un minim de efort in ajustarea comportamentului tau, vei vedea ca si cei din jur si lucrurile pe care le intreprinzi se vor indrepta catre o directie mult mai buna. Nu incepe demersurile sa obtii un imprumt bancar, pentru ca s-ar putea sa nu fi capabil sa il returnezi.

Daca esti SAGETATOR

Puncte forte in luna Iulie: Relatia cu strainatatea devine din ce in ce mai buna; esti sustinut astral mai ales daca iti planifici o calatorie sau o vacanta peste hotare. Emotional, in sfarsit ajungi sa intelegi unde te aflii intr-o poveste de iubire si nu te mai agati de tot felul de vise fara sens. Chiar daca relatia trecuta pare a fi complet compromisa, nu dezarma! In curand va aparea ceva foarte interesant la orizont.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

In familie, vei reusi sa iti folosesti talentele pentru a obtine ajutor financiar din partea unei femei. Sectorul afacerilor este foarte bine sustinut si daca doresti sa iti deschizi propria afacere, vei reusi sa ai un profit aproape imediat.

Punte slabe in luna Iulie: Incearca sa nu mai fi atat de pesimist si sa vezi doar jumatatea goala a paharului. Mintea incearca sa tot fuga de realitate, gasind tot felul de scenarii si de scuze, insa nu vei putea trai mereu in lumea fanteziei. Saturn, procurorul zodiacului, trece prin casa a 12-a a lucrurilor pe care nu le putem controla, si te va sanctiona daca continui sa negi realitatea. Ultimul punct slab al lunii iulie tine de lipsa de vointa pe care o manifesti intr-o activitate. Fie ca e vorba de predarea unei lucrari, a unei activitati sportive, a unei diete, lipsa constantei prelungeste activitatea pe care o faci. Mobilizeaza-te si in cel mai scurt timp vei atinge obiectivul propus.

Daca esti CAPRICORN

Puncte forte in luna Iulie: Daca pentru alte semne zodiacale luna iulie era sustinuta mai degraba pe lucrurile practice, palpabile, concrete, pentru tine situatia este putin diferita. Marea Trina (cel mai benefic aspect din astrologie) actioneaza pe sectoarele familiei-spiritualitatii- surprizelor, deci nu putem vorbi de ceva concret, insa implicatiile pentru tine vor fi mult mai profunde. O ruda iti va face un cadou, iti va lasa o mostenire sau iti returneaza un imprumut. Te poti baza pe sprijinul celor apropiati, iar sfaturile lor vor fi de bun simt si te vor indrepta catre actiuni ce te vor propulsa foarte mult. Pe intreaga durata a lunii iulie te vei bucura de spriinul si sustinerea unei femei, care iti va favoriza accesul la o informatie, te va ajuta cu niste acte, sau chiar va deschide niste usi pentru tine. In luna iulie se anunta niste surprize placute, iar aceste evenimente te vor propulsa pe scara sociala.

Puncte slabe in luna Iulie: Nu  ai prea multa incredere in fortele proprii si acesta nesiguranta va fi usor detectata de ceilalti. Ai reale calitati de lider, dar daca nu te controlezi si nu iti tii fricile si panicile departe de ochii celorlalti, nu iti vei putea impune punctul de vedere. Atentie la conflicte cu autoritatile, esti predispus sa platesi niste amenzi sau daune in luna iulie. In privinta starii de sanatate,  gatul, nasul si urechile, adica sectorul ORL sunt cele mai afectate.

Daca esti VARSATOR

Puncte forte in luna Iulie: Comunicarea, relatiile de lunga durata si parteneriatele sunt cele trei dimensiuni principale ale plusurilor lunii Iulie. Nimeni nu iti poate nega talentele de comunicator, insa in luna Iulie vei reusi sa ii convingi chiar si pe cei mai inversunati opozanti sa tina cont de parerile tale. Dupa o perioada foarte tensionata, in sfarsit te poti bucura si tu de liniste si relaxare, asa incat luna Iulie devine luna perfecta pentru vacanta ta. Iti vin idei de parteneriate, iar munca in echipa te avantajeaza,mai ales daca aceasta munca este directionata catre sustinerea celorlalti.

Puncte slabe in luna Iulie: E timpul sa te ocupi si tu de starea ta de sanatate. Ai muncit foarte mult in ultima perioada, s-a pus muta presiune pe umerii tai, iar corpul incepe sa se resimta profund. E timpul sa faci un set complet de analize pentru a evalua unde te aflii exact si sa te pregatesti sa incepi un tratament de revigorare. Sub nicio forma, cu Pluton retrograd in casa a 12-a nu iti sunt recomandate excesele, noptile pierdute sau un ritm de viata haotic.

Daca esti nascut in semnul PESTILOR

Puncte forte in luna Iulie: Faci bani. Multi. Sau demersurile pe care le faci acum (asocieri, semnari contracte, actiuni de vanzare-cumparare) iti vor aduce banii pe care ti-i doresti. La locul de munca esti bine vazut si s-ar putea ca spre toamna sa fii propus pentru o promovare sau pentru o marire salariala. Chiar daca acum va trebui poate, in unele situatii, sa petreci cateva ore suplimentare la serviciu, sa nu crezi ca munca ta va fi trecuta cu vederea! Dimpotriva, sefii te vor observa, chiar daca nu vor face prea multe comentarii. Poti urca social mult in luna aceasta, poti cunoaste persoane importante (mai ales femei) care sa te sprijine in demersurile tale.

Puncte slabe in luna Iulie: In familie, incapatanarea unei rude te va cam scoate din minti. Va trebui sa faci eforturi diplomatice sustinute ca sa nu dai o replica usturatoare. In cazul in care luna Iulie este luna vacantei pentru tine, iti recomand sa fii foarte atent la obiectele personale, pentru ca exista un risc crescut sa le pierzi sau sa iti fie furate.

Horoscop oferit de ROASTROLOG.COM.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies