Horoscopul complet al lunii noiembrie! Uite cum stai pe toate planurile!

Horoscopul complet al lunii noiembrie! Uite cum stai pe toate planurile!
Horoscopul complet al lunii noiembrie! Uite cum stai pe toate planurile!

Citeste horoscopul complet al acestei lunii si afla cum stai cu banii, in iubire si in cariera.

 

Berbec
In prima parte a lunii ai mult de lucru la serviciu. Sunt posibile tensiuni serioase intre colegi si declansarea unor conflicte pe termen lung. Totusi vei reusi sa duci la bun sfarsit tot ce iti propui in segmentul profesional. Fii prudent si intelegator cu ceilalti. Pe de alta parte observa atent posibilitatile de dezvoltare profesionala sau de obtinere a unui alt loc de munca.
Sanatatatea este vulnerabila, astfel ca ai nevoie de odihna, relaxare, dieta potrivita si chiar dialoguri cu diversi specialisti in sanatate. Relatiile parteneriale se anima dupa 13 ale lunii. Alternanta momentelor placute cu altele mai putin va fi frecventa si destul de obositoare. Unele colaborari tind sa se destrame, altele inceraca sa se lege. Deocamdata testeaza situatiile si lasa deciziile majore pentru lunile urmatoare. Financiar s-ar parea ca ti se deschid variante noi de castig de la si prin altii.
Discutiile pe tema banilor si bunurilor comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii vor fi fructuoase pentru toti cei implicati.
Taur
Relatiile sentimentale iti creeaza neplaceri in prima parte a lunii, insa traversezi o perioada in care se vor lamuri toate disensiunile din ultimii doi ani. Inclusiv relatia cu copiii va cunoaste modificari, atat ca program, cat si ca mod de abordare.
Evita sa ceri prea mult de la cei dragi! La serviciu se anima atmosfera in a doua parte a lunii. Se recomanda prudenta, pentru ca foarte usor pot aparea discutii zgomotoase si activitate multa in salturi. Pentru ca vei avea multe sarcini de lucru de realizat intr-un timp scurt este posibil ca sanatatea sa aiba nevoie de ingrijiri de specialitate. Consultatiile, analizele medicale chiar si interventiile chirurgicale pot intra in discutie.
Vizate sunt sistemul renal, coloana vertebrala si segmentele capului. Alterneaza corespunzator orele de odihna cu cele de munca. La nevoie cere sprijinul colegilor pentru a termina cu bine treburile profesionale, iar acasa foloseste-te de cei dragi. Relatiile cu prietenii se imbunatatesc vizibil, insa pastreaza doza de precautie.
Gemeni
Segmentul domestic te solicita mult in prima parte a lunii.
Insa sunt sanse deosebite de a renova, de a renunta la obiectele care iti prisosesc, de a-ti infrumuseta casa dupa bunul tau plac. Niscai tensiuni mai pot aparea in relatiile cu membrii familiei, dar vei reusi sa depasesti totul cu bine. Amorul si implicatiile sale incep sa te preocupe dupa 9 Noiembrie. O relatie de iubire veche se poate sfarsi sau va contiuna, dar in alti termeni si in alte conditii.
Fii prudent si nu iti oferi inima si sentimentele atat de usor! Relatiile cu generatiile mai tinere sunt animate si destul de conflictuale. Disensiunile cu copiii, ai tai sau ai altora vor lua amploare, de la cel mai mic si banal aspect cotidian. Provocarea perioadei consta in a deveni mai intelegator cu ceilalti, iar la capitolul iubire vei fi nevoit sa-ti schimbi unele conceptii si atitudini. La serviciu se pare ca va fi armonie, insa mult de lucru, existand posibilitatea deschiderii unei etape noi.
Sarcini de lucru noi, colegi noi, program de lucru modificat, dar toate acestea vor fi in beneficiul tau.
Rac
Componenta mentala este accentuata, asta insemnand ca te gandesti la o multime de subiecte, la relatiile cu cei apropiati, la calatorii, la imbogatirea bagajului educational. Minunat este ca beneficiezi de surse de informare de buna calitate, ai cu cine sa-ti impartasesti opiniile si doleantele, insa fii prudent si vorbeste strictul necesar. Acasa se anunta o perioada cu multe treburi, reparatii, renovari, totodata fiind posibil sa achizitionezi bunuri patrimoniale valoroase. Cu membrii familiei pot aparea ceva discutii aprinse. Bunavointa, diplomatia si acceptarea celor spuse sau dorite de catre cei dragi te vor salva la timp si foarte bine. Relatiile sentimentale si cele cu copiii se vor desfasura armonios. Chiar ai sanse sa te indragostesti, sa faci planuri de a avea un copil sau daca deja ai copii vei alcatui un program comun cu acestia spre bucuria tuturor. In ultima saptamana a lunii se intetesc activitatile la serviciu. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te numai de treburile tale.
Leu
In segmentul financiar continua fluctuatii, in sensul ca primesti bani, cadouri, favoruri, dar si cheltuiesti mult. Tendinta la risipa dispare dupa 13 Noiembrie astfel ca te vei putea gandi pe indelete la variante noi de castig din activitatea profesionala, dar si la a face economii serioase. Este posibil sa calatoresti frecvent pe distante scurte in a doua parte a lunii, sa te intalnesti cu prieteni si rude apropiate, sa participi la tot felul de cursuri, seminarii, dezbateri stiintifice. Este o perioada favorabila schimbului de informatii, de a-ti face prieteni noi, de a relua legatura cu cei vechi de care nu ai mai avut vreme pana acum. Insa este bine sa faci o selectie vizavi de aceste persoane, pentru ca printre binevoitori exista si unii foarte bine mascati care au interese personale total diferite de ale tale. In segmentul domestic se intrezaresc noutati, relatii familiale bune si sanse de a trasa planuri de viitor privitoare la imbunatatirea conditiilor de locuit. In ultima parte a lunii, creativitatea va fi accentuata, bine fiind sa te pui in valoare fie printr-un hobby, fie pur si simplu antrenandu-i pe cei dragi in activitati recreative.
Fecioara
Pentru ca in prima parte a lunii inca mai beneficiezi de forta, stralucire, dorinta reala de a-ti imbunatati stilul de viata ar fi bine sa iti stabilesti un ritm nou de viata, sa mentii legatura cu persoane de buna calitate sau sa te orientezi spre altele noi, alaturi de care sa te poti dezvolta. Segmentul financiar pare ca se imbunatateste, in sensul ca iti vor creste veniturile, dar totodata apare si ispita cheltuielilor. Disciplineaza-ti poftele si rezuma-te numai la cheltuieli necesare pe moment. Relatiile parteneriale se imbunatatesc, insa deocamdata nu pune baza pe ele prea mult. Inca persista in umbra detalii care sunt prea putin in favoarea ta. La serviciu se anunta un final de etapa in mod special in relatiile cu sefii. Fie unii dintre acestia renunta la functie, pleaca, fie tu iti schimbi radical atitudinea vizavi de conducerea locului de munca in care activezi. Pe de alta parte, daca tu ai o functie de conducere, oameni in subordine exista sanse sa nu mai ai toate acestea. Traversezi o perioada in care iti doresti mai multa discretie, liniste si activitate profesionala selecta.
Balanta
Capitolul financiar iti aduce satisfactii importante. Sunt posibole castiguri  dinspre segmentul profesional, fie plati restane, fie se vor deschide variante noi de castig dintr-o activitate profesionala noua. Depinde numai de tine sa gestionezi corespunzator fiecare cheltuiala. Fereste-te de investitii majore, pe termen lung, pentru ca sunt sanse de a pierde sume considerabile. Dupa 13 ale lunii, combativitatea este accentuata, respingand, mai mult sau mai putin constient, tot ce vine din partea altora. Ar fi bine sa iti dozezi eforturile, sa iti asculti vocea interioara si sa nu te grabesti in luarea deciziilor. Mentalul se detensioneaza dupa 23 Noiembrie, iar simtul umorului va fi unul din atuurile pe care le poti folosi cu succes in relatiile cu cei apropiati. Calatoriile pe distante scurte, excursiile, studiile si participarea la cursuri de formare sunt alte teme abordabile in a doua partea a lunii.
Scorpion
Esti in forma in prima parte a lunii, astfel ca ai sanse minunate de innoire pe toate planurile vietii. Opereaza schimbari in infatisare, remodeleaza-ti stilul de viata, adopta filozofii noi de viata si cultiva umorul in mod constient. Veniturile se imbunatatesc, fapt pentru care ai sanse sa investesti in actiuni deosebite, cu efecte pe termen lung. Daca vrei sa achizitionezi bunuri imobiliare sau obiecte valoroase de arta ar fi bine sa apelezi la sfatul unor specialisti avizati in domeniu. Relatiile sentimentale se imbunatatesc in a doua parte a lunii, dar in fundal domnesc misterul si amagirile. De aceea, implica-te precaut in orice tip de relatie care presupune investitie emotionala. Vizavi de copii, de generatiile mai tinere decat tine, s-ar putea sa-ti modifici perceptiile si in consecinta atitudinea fata de aceste persoane. Dupa 13 ale lunii, sanatatea devine vulnerabila pe segmentele sistemului renal si colanei vertebrale. Dinspre segmentul profesional se vor activa conflicte ascunse, vechi, dar care acum au sanse de a se dizolva.
Sagetator
Energia astrala a primei parti a lunii te imbie la introspectie, meditatie interioara, frecventarea locurilor sfinte si la discutii de taina cu persoanele dragi si de incredere. Foloseste acest interval de timp pentru a te relaxa, odihni, a te gandi pe indelete la relatiile si situatiie in care esti implicat. Foarte usor poti depista punctele tari si pe cele slabe existente in viata ta. Totodata vei descoperi metode si mijloace potrivite pentru a-ti imbunatati viata. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului uro-gential si gat. De mare folos iti sunt terapiile naturiste, plimbarile usoare in aer liber, muzica de relaxare si somnul. Dupa 20 ale lunii, te vei simti mai bine, iti va reveni pofta de a te afla in prim-plan in mijlocul celorlalti si de a te ocupa de tot felul de activitati comune cu altii. In plan partenerial se intrezareste finalul unei etape, asta insemnand fie ca o colaborare se sfarseste, fie in plan personal, relatia cu partenerul de viata ia turnuri neasteptate. Relatii noi se leaga mai putin pe parcursul acestei luni.
Capricorn
Capitolul socio-profesional este foarte activ pe tot parcursul lunii. Unele relatii se vor destrama de la sine, altele vor incerca sa se lege. Este nevoie de prudenta la serviciu, pentru ca se pot declansa conflicte cu sefii, cu reprezentantii unor isntitutii oficiale, pe termen lung. Imaginea ta in ochii celorlalti si pozitia sociala pot fi afectate de la cele mai banale vorbe si gesturi. Prietenii te sustin destul de bine, existand sanse sa apara in preajma ta sustinatori noi, admiratori sau prieteni vechi. Te poti bucura de un carusel minunat de discutii si activitati comune cu aceste persoane. Totusi pastreaza discretia vizavi de planurile si intentiile tale de viitor. Printre apropiati exista si unii care in mod subtil vor incerca sa te infraneze. Popularitatea ta este accentuata, iar discursurile tale vor avea succes, atat in plan personal, cat si in plan profesional. Dupa 21 Noiembrie poti obtine informatii pretioase pe cai mai putin obisnuite, de aceea deschide-ti mentalul si accepta si alte fatete ale realitatii cotidiene.
Varsator
Multa agitatie este in segmentul profesional. Este posibil sa participi la evenimente sociale, cu multa lume, cu reprezentati oficiali, figuri autoritare si de prestigiu in diverse domenii de viata si activitate. Toate acestea iti vor remodela unele conceptii, avand sanse chiar sa abordezi o alta filozofie de viata, bazata pe principii cu totul noi. Procesele de invatare sunt active, astfel ca te poti inscrie la diverse programe de instruire personala si profesionala. Totusi alege cu grija pe cine asculti si ale cui indrumari le urmezi. Nu tot ce pare bun, stralucitor, avangardist, iti este tie de folos acum si aici. Dupa 20 ale lunii, relatiile cu prietenii sunt bune, dar mai ales persoanele mai in varsta decat tine iti pot oferi idei si sfaturi utile. In plan financiar continua fluctuatiile si posibilitatea aparitiei unor variante noi de castig din activitatea profesionala. Chiar si mosternirile, ajutorul material din partea altora, partajele in urma unor separari personale sau profesionale pot intra in discutie.
Pesti
In prima parte a lunii se pot finaliza dezbaterile pe tema unor colaborari noi. Exista sanse de a incheia definitiv un parteneriat profesional sau unul cu un partener de viata. Oricum, schimbari majore se vor petrece in acest segment, in mod special legate de parteneriatele si colaborarile vechi. Este nevoie sa inchizi o etapa parteneriala care a debutat acum doisprezece ani si care nu are nicio sansa sa continue in viitor. Noutati apar putine, insa vino cu sufletul deschis in intampinarea lor. Financiar sunt posibile cheltuieli comune cu altii, dar si plata unor facturi si taxe restante. Pe de alta parte poti obtine castiguri sau favoruri de la si prin altii. Foarte bine sustinute sunt calatoriile lungi, indepartate, instruirea personala sau profesionala prin tot felul de cursuri oficiale. Profita de aceasta sustinere si largeste-ti orizontul cunoasterii. La serviciu vor interveni discutii serioase cu sefii sau cu oficiali ai unor institutii de prestigiu. Posibil sa ti se ofere responsabilitati noi, cu efecte pe termen lung.

Berbec 

In prima parte a lunii ai mult de lucru la serviciu. Sunt posibile tensiuni serioase intre colegi si declansarea unor conflicte pe termen lung. Totusi vei reusi sa duci la bun sfarsit tot ce iti propui in segmentul profesional. Fii prudent si intelegator cu ceilalti. Pe de alta parte observa atent posibilitatile de dezvoltare profesionala sau de obtinere a unui alt loc de munca. Sanatatatea este vulnerabila, astfel ca ai nevoie de odihna, relaxare, dieta potrivita si chiar dialoguri cu diversi specialisti in sanatate. Relatiile parteneriale se anima dupa 13 ale lunii. Alternanta momentelor placute cu altele mai putin va fi frecventa si destul de obositoare. Unele colaborari tind sa se destrame, altele inceraca sa se lege. Deocamdata testeaza situatiile si lasa deciziile majore pentru lunile urmatoare. Financiar s-ar parea ca ti se deschid variante noi de castig de la si prin altii. Discutiile pe tema banilor si bunurilor comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii vor fi fructuoase pentru toti cei implicati.   

Taur 

Relatiile sentimentale iti creeaza neplaceri in prima parte a lunii, insa traversezi o perioada in care se vor lamuri toate disensiunile din ultimii doi ani. Inclusiv relatia cu copiii va cunoaste modificari, atat ca program, cat si ca mod de abordare. Evita sa ceri prea mult de la cei dragi! La serviciu se anima atmosfera in a doua parte a lunii. Se recomanda prudenta, pentru ca foarte usor pot aparea discutii zgomotoase si activitate multa in salturi. Pentru ca vei avea multe sarcini de lucru de realizat intr-un timp scurt este posibil ca sanatatea sa aiba nevoie de ingrijiri de specialitate. Consultatiile, analizele medicale chiar si interventiile chirurgicale pot intra in discutie. Vizate sunt sistemul renal, coloana vertebrala si segmentele capului. Alterneaza corespunzator orele de odihna cu cele de munca. La nevoie cere sprijinul colegilor pentru a termina cu bine treburile profesionale, iar acasa foloseste-te de cei dragi. Relatiile cu prietenii se imbunatatesc vizibil, insa pastreaza doza de precautie.

Gemeni 

Segmentul domestic te solicita mult in prima parte a lunii. Insa sunt sanse deosebite de a renova, de a renunta la obiectele care iti prisosesc, de a-ti infrumuseta casa dupa bunul tau plac. Niscai tensiuni mai pot aparea in relatiile cu membrii familiei, dar vei reusi sa depasesti totul cu bine. Amorul si implicatiile sale incep sa te preocupe dupa 9 Noiembrie. O relatie de iubire veche se poate sfarsi sau va contiuna, dar in alti termeni si in alte conditii. Fii prudent si nu iti oferi inima si sentimentele atat de usor! Relatiile cu generatiile mai tinere sunt animate si destul de conflictuale. Disensiunile cu copiii, ai tai sau ai altora vor lua amploare, de la cel mai mic si banal aspect cotidian. Provocarea perioadei consta in a deveni mai intelegator cu ceilalti, iar la capitolul iubire vei fi nevoit sa-ti schimbi unele conceptii si atitudini. La serviciu se pare ca va fi armonie, insa mult de lucru, existand posibilitatea deschiderii unei etape noi. Sarcini de lucru noi, colegi noi, program de lucru modificat, dar toate acestea vor fi in beneficiul tau. 

Rac 

Componenta mentala este accentuata, asta insemnand ca te gandesti la o multime de subiecte, la relatiile cu cei apropiati, la calatorii, la imbogatirea bagajului educational. Minunat este ca beneficiezi de surse de informare de buna calitate, ai cu cine sa-ti impartasesti opiniile si doleantele, insa fii prudent si vorbeste strictul necesar. Acasa se anunta o perioada cu multe treburi, reparatii, renovari, totodata fiind posibil sa achizitionezi bunuri patrimoniale valoroase. Cu membrii familiei pot aparea ceva discutii aprinse. Bunavointa, diplomatia si acceptarea celor spuse sau dorite de catre cei dragi te vor salva la timp si foarte bine. Relatiile sentimentale si cele cu copiii se vor desfasura armonios. Chiar ai sanse sa te indragostesti, sa faci planuri de a avea un copil sau daca deja ai copii vei alcatui un program comun cu acestia spre bucuria tuturor. In ultima saptamana a lunii se intetesc activitatile la serviciu. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te numai de treburile tale. 

Leu 

In segmentul financiar continua fluctuatii, in sensul ca primesti bani, cadouri, favoruri, dar si cheltuiesti mult. Tendinta la risipa dispare dupa 13 Noiembrie astfel ca te vei putea gandi pe indelete la variante noi de castig din activitatea profesionala, dar si la a face economii serioase. Este posibil sa calatoresti frecvent pe distante scurte in a doua parte a lunii, sa te intalnesti cu prieteni si rude apropiate, sa participi la tot felul de cursuri, seminarii, dezbateri stiintifice. Este o perioada favorabila schimbului de informatii, de a-ti face prieteni noi, de a relua legatura cu cei vechi de care nu ai mai avut vreme pana acum. Insa este bine sa faci o selectie vizavi de aceste persoane, pentru ca printre binevoitori exista si unii foarte bine mascati care au interese personale total diferite de ale tale. In segmentul domestic se intrezaresc noutati, relatii familiale bune si sanse de a trasa planuri de viitor privitoare la imbunatatirea conditiilor de locuit. In ultima parte a lunii, creativitatea va fi accentuata, bine fiind sa te pui in valoare fie printr-un hobby, fie pur si simplu antrenandu-i pe cei dragi in activitati recreative.  

Fecioara 

Pentru ca in prima parte a lunii inca mai beneficiezi de forta, stralucire, dorinta reala de a-ti imbunatati stilul de viata ar fi bine sa iti stabilesti un ritm nou de viata, sa mentii legatura cu persoane de buna calitate sau sa te orientezi spre altele noi, alaturi de care sa te poti dezvolta. Segmentul financiar pare ca se imbunatateste, in sensul ca iti vor creste veniturile, dar totodata apare si ispita cheltuielilor. Disciplineaza-ti poftele si rezuma-te numai la cheltuieli necesare pe moment. Relatiile parteneriale se imbunatatesc, insa deocamdata nu pune baza pe ele prea mult. Inca persista in umbra detalii care sunt prea putin in favoarea ta. La serviciu se anunta un final de etapa in mod special in relatiile cu sefii. Fie unii dintre acestia renunta la functie, pleaca, fie tu iti schimbi radical atitudinea vizavi de conducerea locului de munca in care activezi. Pe de alta parte, daca tu ai o functie de conducere, oameni in subordine exista sanse sa nu mai ai toate acestea. Traversezi o perioada in care iti doresti mai multa discretie, liniste si activitate profesionala selecta.  

Balanta 

Capitolul financiar iti aduce satisfactii importante. Sunt posibole castiguri  dinspre segmentul profesional, fie plati restane, fie se vor deschide variante noi de castig dintr-o activitate profesionala noua. Depinde numai de tine sa gestionezi corespunzator fiecare cheltuiala. Fereste-te de investitii majore, pe termen lung, pentru ca sunt sanse de a pierde sume considerabile. Dupa 13 ale lunii, combativitatea este accentuata, respingand, mai mult sau mai putin constient, tot ce vine din partea altora. Ar fi bine sa iti dozezi eforturile, sa iti asculti vocea interioara si sa nu te grabesti in luarea deciziilor. Mentalul se detensioneaza dupa 23 Noiembrie, iar simtul umorului va fi unul din atuurile pe care le poti folosi cu succes in relatiile cu cei apropiati. Calatoriile pe distante scurte, excursiile, studiile si participarea la cursuri de formare sunt alte teme abordabile in a doua partea a lunii.

Scorpion 

Esti in forma in prima parte a lunii, astfel ca ai sanse minunate de innoire pe toate planurile vietii. Opereaza schimbari in infatisare, remodeleaza-ti stilul de viata, adopta filozofii noi de viata si cultiva umorul in mod constient. Veniturile se imbunatatesc, fapt pentru care ai sanse sa investesti in actiuni deosebite, cu efecte pe termen lung. Daca vrei sa achizitionezi bunuri imobiliare sau obiecte valoroase de arta ar fi bine sa apelezi la sfatul unor specialisti avizati in domeniu. Relatiile sentimentale se imbunatatesc in a doua parte a lunii, dar in fundal domnesc misterul si amagirile. De aceea, implica-te precaut in orice tip de relatie care presupune investitie emotionala. Vizavi de copii, de generatiile mai tinere decat tine, s-ar putea sa-ti modifici perceptiile si in consecinta atitudinea fata de aceste persoane. Dupa 13 ale lunii, sanatatea devine vulnerabila pe segmentele sistemului renal si colanei vertebrale. Dinspre segmentul profesional se vor activa conflicte ascunse, vechi, dar care acum au sanse de a se dizolva.

Sagetator 

Energia astrala a primei parti a lunii te imbie la introspectie, meditatie interioara, frecventarea locurilor sfinte si la discutii de taina cu persoanele dragi si de incredere. Foloseste acest interval de timp pentru a te relaxa, odihni, a te gandi pe indelete la relatiile si situatiie in care esti implicat. Foarte usor poti depista punctele tari si pe cele slabe existente in viata ta. Totodata vei descoperi metode si mijloace potrivite pentru a-ti imbunatati viata. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului uro-gential si gat. De mare folos iti sunt terapiile naturiste, plimbarile usoare in aer liber, muzica de relaxare si somnul. Dupa 20 ale lunii, te vei simti mai bine, iti va reveni pofta de a te afla in prim-plan in mijlocul celorlalti si de a te ocupa de tot felul de activitati comune cu altii. In plan partenerial se intrezareste finalul unei etape, asta insemnand fie ca o colaborare se sfarseste, fie in plan personal, relatia cu partenerul de viata ia turnuri neasteptate. Relatii noi se leaga mai putin pe parcursul acestei luni.  

Capricorn 

Capitolul socio-profesional este foarte activ pe tot parcursul lunii. Unele relatii se vor destrama de la sine, altele vor incerca sa se lege. Este nevoie de prudenta la serviciu, pentru ca se pot declansa conflicte cu sefii, cu reprezentantii unor isntitutii oficiale, pe termen lung. Imaginea ta in ochii celorlalti si pozitia sociala pot fi afectate de la cele mai banale vorbe si gesturi. Prietenii te sustin destul de bine, existand sanse sa apara in preajma ta sustinatori noi, admiratori sau prieteni vechi. Te poti bucura de un carusel minunat de discutii si activitati comune cu aceste persoane. Totusi pastreaza discretia vizavi de planurile si intentiile tale de viitor. Printre apropiati exista si unii care in mod subtil vor incerca sa te infraneze. Popularitatea ta este accentuata, iar discursurile tale vor avea succes, atat in plan personal, cat si in plan profesional. Dupa 21 Noiembrie poti obtine informatii pretioase pe cai mai putin obisnuite, de aceea deschide-ti mentalul si accepta si alte fatete ale realitatii cotidiene.

Varsator 

Multa agitatie este in segmentul profesional. Este posibil sa participi la evenimente sociale, cu multa lume, cu reprezentati oficiali, figuri autoritare si de prestigiu in diverse domenii de viata si activitate. Toate acestea iti vor remodela unele conceptii, avand sanse chiar sa abordezi o alta filozofie de viata, bazata pe principii cu totul noi. Procesele de invatare sunt active, astfel ca te poti inscrie la diverse programe de instruire personala si profesionala. Totusi alege cu grija pe cine asculti si ale cui indrumari le urmezi. Nu tot ce pare bun, stralucitor, avangardist, iti este tie de folos acum si aici. Dupa 20 ale lunii, relatiile cu prietenii sunt bune, dar mai ales persoanele mai in varsta decat tine iti pot oferi idei si sfaturi utile. In plan financiar continua fluctuatiile si posibilitatea aparitiei unor variante noi de castig din activitatea profesionala. Chiar si mosternirile, ajutorul material din partea altora, partajele in urma unor separari personale sau profesionale pot intra in discutie.

Pesti 

In prima parte a lunii se pot finaliza dezbaterile pe tema unor colaborari noi. Exista sanse de a incheia definitiv un parteneriat profesional sau unul cu un partener de viata. Oricum, schimbari majore se vor petrece in acest segment, in mod special legate de parteneriatele si colaborarile vechi. Este nevoie sa inchizi o etapa parteneriala care a debutat acum doisprezece ani si care nu are nicio sansa sa continue in viitor. Noutati apar putine, insa vino cu sufletul deschis in intampinarea lor. Financiar sunt posibile cheltuieli comune cu altii, dar si plata unor facturi si taxe restante. Pe de alta parte poti obtine castiguri sau favoruri de la si prin altii. Foarte bine sustinute sunt calatoriile lungi, indepartate, instruirea personala sau profesionala prin tot felul de cursuri oficiale. Profita de aceasta sustinere si largeste-ti orizontul cunoasterii. La serviciu vor interveni discutii serioase cu sefii sau cu oficiali ai unor institutii de prestigiu. Posibil sa ti se ofere responsabilitati noi, cu efecte pe termen lung.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies