Horoscopul din weekend. Ce se întâmplă cu zodiile Sâmbătă și Duminică, 8 Martie 2020

Horoscop weekend. Horoscop 8 Martie 2020. Horoscop 9 Martie. Horoscop. Horoscop zilnic
Horoscop weekend. Horoscop 8 Martie 2020. Horoscop 9 Martie. Horoscop. Horoscop zilnic

Horoscopul zilnic aduce în prim plan previziuni astrale pentru nativii zodiilor Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn.

Horoscop weekend. Horoscopul zilnic de Sâmbătă și Duminică, 8 Martie 2020 și 9 Martie 2020 ne arată ce au rezervat astrele pentru nativii tuturor zodiilor.

Citeste si: Puterea secretă a fiecărei zodii! Cum o poți specula să ai succes

Horoscop Weekend. Horoscop Sâmbătă. Horoscop 8 Martie. Vărsător

Finalul de săptămână aduce schimbări majore la nivelul parteneriatelor, iar Vărsătorii sunt vizați în mod direct.

Trebuie să fiți deschiși către aceste noutăți, pentru că vă pot aduce beneficii pe viitor, așa că nu trebuie să le dați cu piciorul.

Horoscop weekend. Horoscop 8 Martie 2020. Horoscop 9 Martie. Horoscop. Horoscop zilnic
Horoscop weekend. Horoscop 8 Martie 2020. Horoscop 9 Martie. Horoscop. Horoscop zilnic

Horoscop 9 Martie Vărsător

Nativii Vărsător ar fi bine să încerce să amâne discuțiile și deciziile până marți-miercuri, deoarece se poate să fiți influențați negativ de cadrul planetar. Fiți rezervați și nu povestiți celorlalți despre noile voastre idei sau propuneri pentru că este un risc mare să fiți trădat de cineva apropiat.

Horoscop 8 Martie 2020. Pești

Horoscop Sâmbătă.  Nativii Pești trebuie să acorde puțin mai multă atenție când vine vorba despre sănătatea, pentru că nu puteți funcționa la capacitate maximă, oricât v-ați chinui. De asemenea, sâmbătă veți avea timpul necesar pentru a vă relaxa și odihni. Profitați la maximum!

Horoscop 9 Martie, Pești

Dacă Sâmbătă te-ai odihnit, atunci Duminică ești pregătită să te bucuri de vremea frumoasă de afară.

Fă o plimbare prin parc, ieși cu copilul la joacă, disrează-te și nu sta cu gândul la muncă. Mâine va fi Luni și vei fi la birou, așa că acum bucură-te de viață.

Horoscupul din Weekend. Horoscop 8 Martie 2020. Berbec

Din păcate ziua de sâmbătă va fi guvernată de apariția unor răni mai vechi, care parcă nu-ți dau pace. Mai mult decât atât, trebuie să ai grijă la felul în care îți tratezi familia, pentru că s-ar putea să te cerți cu frații sau părinții tăi.

Horoscop weekend. Horoscop 8 Martie 2020. Horoscop 9 Martie. Horoscop. Horoscop zilnic
Horoscop weekend. Horoscop 8 Martie 2020. Horoscop 9 Martie. Horoscop. Horoscop zilnic

Horoscop 9 Martie. Berbec

Ei bine, Duminică vei răsufla ușurată pentru că s-ar putea să primești o moștenire! Vei sărbători alături de soțul sau iubitul tău care te poate scoate la o cină romantică.

Horoscop Sâmbătă. Horoscop 8 Martie 2020. Taur

Ziua de sâmbătă este prielnică pentru a purta discuțiile mai neplăcută, pe care le tot amâni de ceva timp.

Vei stabili niște reguli, împreună cu familia, pentru a nu vă încălca intimitatea și pentru a evita astfel de situații neplăcute pe viitor.

Horoscop 9 Martie. Taur

Horoscop. Trebuie să înveți să fii mai puțin egoist și vanitos. Încearcă să îi asculți pe ceilalți și să îi tratezi așa cum și ei te tratează pe tine. Încearcă să arăți mai mult respect, pentru că altfel poți dezvolta probleme în cuplu, cu partenerul de viață.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscop 8 Martie 2020. Gemeni

Nativii Gemeni se află în sfera socializării, motiv pentru care la început de weekend, vei fi înconjurat de persoane dragi, fie că vorbim despre soț/ iubit, familie sau chiar prieteni. În urma discuțiilor ți se va deschide apetitul pentru cunoaștere, așa că vei petrece foarte mult timp cu oamenii tăi.

Citeste si: Horoscop. Când ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie?

Horoscop 9 Martie. Gemeni

Horoscop weekend. După o Sâmbătă agitată, plină de râsete, voie bună și o multitudine de informații noi, este important să te odihnești. Duminică este pentru tine, așa că te vei răsfăța cu un tratament de păr sau cu o manichiură, la salonul tău preferat.

Horoscop weekend. Horoscop 8 Martie 2020. Rac

Horoscop zilnic. De Ziua Femeii, vei fi cu adevărat răsfățată! Ai avut o perioadă încărcată de evenimente astronomice, așa că partenerul tău de viață va încerca să îti repună zâmbetul pe buze. Dacă ai manifestat interes față de un anumit lucru, așteaptă-te să îl primești în dar!

Horoscop 9 Martie. Rac

Horoscop. Duminică va trebui să te detașezi un pic de libertatea cu care ai tratat ziua de Sâmbătă, pentru că vei fi nevoită să dai o fugă până la birou. O situație urgentă va necesita rezolvare, așa că Duminica ta va fi petrecută alături de colegii de birou.

Horoscop 8 Martie 2020. Leu

Nativii Leu au parte de un boom energetic. Sâmbătă vă veți simți revitalizați și gata pentru orice. Cu toate astea, important e să vă odihniți și să vă conservați energia, pentru că Duminică veți avea parte de un necaz.

Horoscop weekend. Horoscop 9 Martie. Leu

Dacă Sâmbătă ați avut parte de o zi liniștitoare și relaxantă, Duminică puteți afla că urmează să fiți dat afară de la job sau că unul dintre părinții voștri are o problemă. Astrele prezintă probleme în planul carierei și planul familial, o afecțiune în zona genetică a părinților.

Horoscop 8 Martie 2020. Fecioară

Ziua de Sâmbătă le aduce Fecioarelor o celebrare a primăverii, în familie. Cei dragi vă vor surprinde plăcut și vă vor aduce în dar mici atenții și bucurii care să simbolizeze primăvara pe care o întruchipați în viețile lor. Atenție mare, pentru că poate vei fi cerută în căsătorie!

Horoscop 9 Martie. Fecioară

Horoscop. Duminică ai nevoie de o zi de refacere! Evită eforturile mari, grupurile mari de oameni și oamenii zgomotoși. Nu te vei simți prea bine,  așa că s-ar putea să ajungi pe mâna medicilor.

Horoscop 8 Martie 2020. Balanță

Nativii Balanță vor avea parte de multă inspirație în această Sâmbătă. De asemenea, veți cunoaște oameni noi, care vă vor ajuta să vă dezvoltați orizontul cunoașterii și poate, cu timpul, prietenia dintre voi va evolua într-o relație romantică de lungă durată.

Horoscop. Horoscop 9 martie. Balanță

Horoscop zilnic. Duminică este foarte important să vă adunați forțele și să nu vă bazați prea mult pe alte persoane. Selectați informațiile pe care le auziți și încercați să le puneți în practică doar pe cele care vă aduc beneficii reale și pe termen lung. Nu vă investiți energia în acțiuni, oameni și sentimente temporare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop weekend. Horoscop 8 Martie 2020. Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de destul de multe întâlniri, în ziua de Sâmbătă. Fie că este vorba despre discuții în interes de afaceri sau întâlniri pentru a vă descoperi marea iubire, veți avea parte de o zi plină.

Horoscop 9 Martie. Scorpion

Trebuie să fii foarte răbdătoare, pentru că Duminică s-ar putea să primești replici destul de dure. Nu trebuie să te superi, pentru că poți învăța foarte multe din comportamentul celor din jur, fie că vorbim despre că să faci sau ce să nu faci.

Horoscop 8 Martie 2020. Săgetător

Sâmbătă vei încerca să rezolvi o problemă mai veche de familie. Dacă situația respectivă necesită și o sumă mare de bani pentru a fi încheiată, este indicat să apelezi la un împrumut de la prieteni, decât să îți risipești toate economiile.

Horoscop weekend. Horoscop 8 Martie 2020. Horoscop 9 Martie. Horoscop. Horoscop zilnic
Horoscop weekend. Horoscop 8 Martie 2020. Horoscop 9 Martie. Horoscop. Horoscop zilnic

Horoscop weekend. Horoscop 9 Martie. Săgetător

Dacă pornești la drum, alege cu grijă camarazii și asigură-te că îți înțeleg viziunea. Nativii din Săgetător gândesc lucruri cu adevărat mari, nu acceptă compromisuri care să-ți taie elanul, chiar dacă ele vin din partea unor persoane bine intenționate.

Horoscop 8 Martie 2020. Capricorn

Sâmbătă distraţi-vă, dar aveţi grijă să păstraţi un lacăt pe viitorul vostru. Ai putea întâlni o persoană veselă şi sănătoasă, care are o latură senzuală pe care nu ai mai experimentat-o până acum. Întoarce-te repede dacă simţi o atracţie pentru cineva care este deja căsătorit. Ai putea fi atras de două persoane.

Horoscop. Horoscop 9 Martie. Capricorn

Horoscop zilnic. Numai de acțiunile proprii depinde succesul spre care te îndrepți, asumă-ți complet ceea ce dorești să faci! Dacă tot ai făcut o alegere, fii sigur că este cea mai bună în momentul de față și mergi în sensul acela!

Citeste si: Cea mai norocoasă lună a ta, în funcție de zodie! Când vei da lovitura în 2020

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cea mai norocoasă lună a ta, în funcție de zodie! Când vei da lovitura în 2020

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies