Horoscopul dragostei in iunie 2015: Fecioarele tind sa uite de nevoile partenerului!

Horoscopul dragostei in iunie 2015: Fecioarele tind sa uite de nevoile partenerului!
Horoscopul dragostei in iunie 2015: Fecioarele tind sa uite de nevoile partenerului!

Horoscopul dragostei in iunie 2015. Pentru cei mai multi dintre nativi, luna iunie este de bun augur pentru relatia de cuplu.

Berbecul trebuie sa se concentreze pe prezent. Nativii din Berbec vor avea impliniri mai ales pe plan sentimental, erotic. Venus le aduce aventuri toride sau logodne, impacari. Invata din vechile greseli si nu le aduce in relatia curenta.

Taur Aceasta zodie va pune accent in luna iunie pe familie, pe relatia de cuplu si pe cercul de prieteni apropiati. In primele zile ale lunii incercati sa nu va lasati condusi de temperament.

Ar trebui sa va calmati inainte sa spuneti lucruri pe care le veti regret mai tarziu. De la jumatatea lunii, lucrurile incep sa se aseze, potrivit astrology.com.

Gemeni La fel ca Berbecii, Gemenii sunt intr-o perioada favorabila aventurilor erotice, dorintele lor fiind foarte intense in aceasta luna. Cuplurile vor avea parte de mai multa tandrete. Poate nu va veti simti intotdeuna confortabil in legatura cu sentimentele pe care le nutriti fata de partener, insa prin comunicare va veti rezolva toate problemele.

Racul Pe 8 si 9 ale lunii, nativii Rac implicati in relatii vor fi mai fericiti ca niciodata. Pentru a mentine aceasta situatie, incercati sa nu ii scoateti ochii partenerului la fiecare greseala.

Leul risca sa raneasca sentimentele persoanei iubite Viata sentimentala a Leilor va trece printr-o perioada infloritoare in luna iunie, dar este posibil sa apara si unele probleme mai delicate.

Incearca sa nu iei lucrurile prea personal, altfel risti sa ranesti sentimentele persoanei iubite, dar si pe ale tale.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Fecioara Pe plan sentimental, semnele par sa indice fericire, implinire, dar si ilicit, prin urmare Fecioarele trebuie sa fie atente cu cine se combina in aceasta luna. Atunci cand se simt vulnerabile, Fecioarele tind sa uite de nevoile partenerului.

In primele zile ale lunii incercati sa nu tineti cont doar de nevoile partenerului, ci si de ale dumneavastra.

Balanta La inceputul lunii va saturati de comportamentul partenerului si simtiti nevoia de o pauza. Dupa toata drama, putina distanta va va ajuta sa va reconectati. Balantele singure vor cunoaste oameni noi pe 24, 25 sau 26 ale lunii.

Scorpionul incepe luna prost Pentru nativii acestei zodii, luna iunie va aduce multe evenimente fericite.

Totusi, la inceputul lunii lucrurile nu arata atat de bine. Dupa 6, 7 sau 8 iunie, relatia voastra revine la normal. Daca vreti sa va apropiati de partener, incercati sa calatoriti impreuna.

Sagetator Luna iunie vine cu multa energie sexuala pentru acesti nativi, care vor avea parte de relatii mai neobisnuite. Acesti nativi vor intampina probleme de comunicare in viata de cuplu la inceputul lunii. Totusi, dupa ce le vor da de cap, veti fi mai fericiti ca niciodata.

Capricorn Nativii nu isi vor exprima sentimentele, iar trairile intense vor fi doar in interior. Este o luna a analizelor si introspectiei, menita sa ajute Capricornii sa-si inteleaga mai bine partenerii.

Varsator Va fi o luna foarte buna pe plan sentimental. Vor fi nunti, impacari, calatorii in doi si multe clipe frumoase. Sunteti relaxat si o va bucurati de timpul petrecut cu cel drag.

Cei singuri au sansa sa isi intalneasca sufletul pereche.
Citeste continuarea pe: www.adevarul.ro






Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies