Horoscopul dragostei pentru luna februarie

Horoscopul  dragostei pentru luna februarie
Horoscopul dragostei pentru luna februarie

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele in luna februarie, cand vine vorba de viata ta sentimentala.

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele in luna februarie, cand vine vorba de viata ta sentimentala. Unele zodii se bucura de cea mai frumoasa luna a lor din ultima perioada, in timp ce altele intampina dificultati sa trebuie sa se concentreze pe rezolvarea problemelor de cuplu.

Berbec

Te afli intr-o perioada foarte buna, o perioada de liniste, unde iubirea de care ai parte este foarte frumoasa si visai de mult timp la aceasta.

Lucrurile functioneaza perfect pentru tine si vor continua in acest ritm toata luna. Inima ta se va bucura din plin.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie
Horoscopul dragostei pentru luna februarie[Sursa foto: PixaBay]

Taur

Luna februarie este perfecta sa te lasi purtata de sentimente. Esti un pic mai sensibila decat in mod normal, dar este un lucru bun si vei avea o saptamana implinita pe plan sentimental. Lucrurile se vor aseza de la sine.

Gemeni

Luna februarie trebuie sa fii mai atenta la relatia ta decat in mod normal, pentru ca sunt sanse sa apara conflicte si trebuie sa le gestionezi cu calm. Acorda-ti rabdare si le vei rezolva pe toate.

Rac

Este o luna in care trebuie sa te concentrezi mai mult pe relatia cu partenerul tau, sa ii acorzi mai multa atentie si mai multa afectiune.

Astfel, lucrurile vor merge inainte si nu inapoi. Rabdarea este cuvantul cheie, cat si maturitatea in rezolvarea problemelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Leu

Ai foarte multa energie in luna februarie, dar trebuie sa fii mai atenta la modul in care iti canalizezi aceasta energie. Trebuie sa ajungi la un acord cu partenerul de viata si te vei putea bucura astfel din plin de momente frumoase.

Este o luna buna pentru tine si vei avea parte de liniste.

Fecioara

Ai o viteza exploziva, este timpul sa te franezi putin pentru ca oamenii nu pot tine pasul cu tine, in special partenerul tau. Sunt sanse mari sa ai parte de schimbari majore in viata ta.

Balanta

Este o luna in care trebuie sa oferi mai multa afectiune partenerului tau, o luna a compromisului, in care trebuie sa te mulezi mai mult pe dorintele partenerului, asta daca vrei sa il vezi fericit.

Scorpion

Daca vrei sa lupti in continuare pentru partenerul tau, daca vrei sa iti salvezi relatia, vei avea parte de satisfactie ca macar ai incercat. Este mult mai rau daca ramai cu sentimentul ca nu ai miscat niciun deget.

Sagetator

In luna februarie nu esti deloc satisfacuta de viata ta personala. Nimic din ceea ce traiesti nu te implineste si trebuie sa faci o schimbare, daca iti doresti sa iti imbunatatesti viata.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie
Horoscopul dragostei pentru luna februarie[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Capricorn

Luna februarie vei avea parte de foarte multe probleme, dar partenerul tau este un sprijin minunat.

Indiferent de ce bagaj emotional vei aduce seara acasa, el iti va fi alaturi.

Varsator

In aceasta luna vei fi inconjurata de cei dragi tie si vei avea parte de foarte multa atentie. Te vei simti absolut minunat si vei fi foarte bucuroasa si recunoscatoare pentru viata ta.

Pesti

Esti intr-o perioada mai sensibila decat de obicei si s-ar putea sa dai pe afara, daca nu reusesti sa te controlezi mai bine. Trebuie sa devii un pic mai rationala, altfel risti conflicte.

Citeste si: 3 zodii pentru care luna februarie va fi de aur

Citeste si: Horoscopul banilor pentru luna februarie



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies