Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2015

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2015
Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2015

Afla horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2015. Afla ce va prezic astrele pe plan sentimental.

Horoscop Berbec noiembrie 2015- Dragoste

Luna Noiembrie 2015 pentru nativii Berbec va fi pe plan sentimental una destul de ciudata. Vor avea loc o serie de evenimente neasteptate si la care nu veti stii cum sa va raportati. In special in prima parte a lunii va veti confrunta cu momente tensionate, scandaluri iscate din nimic, despartiri neasteptate etc. Rabdarea voastra si puterea de intelegere va vor fi testate la maxim.

Va recomandam sa incercati sa va pastrati calmul si sa nu luati decizii pripite la nervi. Pozitia lui Venus, consolidata de Luna Neagra va fi de rau augur. Veti varsa lacrimi amare si veti avea momente in care veti simti ca viata voastra nu are sens. Suport va pot fii vechi prieteni sau membri ai familiei. Si nativii Berbec singuri vor avea parte de o perioada anoasta si mai dificila din punct de vedere moral.
Din pacate, doar spre sfarsitul lunii puteti conta pe anumite evolutii mai pozitive pe plan afectiv.

scop Taur noiembrie 2015- Dragoste

Pentru nativii Taur luna noiembrie 2015 pare sa fie un moment de rascruce, cu probleme de viata, fustrari si introspectii. Dar, firi puternice, nu va dati batuti repede. Nu va fi usor, insa ati trecut si prin momente mai grele. Astrele nu prea va ajuta.
Beneficii apar prin prezenta Lunii, in timp ce responsabilii directi pentru aceasta stare de tensiune si decadere sunt planetele Pluto si Saturn. Mizati pe abilitatile de comunicare care va pot scapa de eventualele probleme in viata de cuplu. Responsabilitatile sunt mari si nu va puteti da in laturi de la indeplinirea acestora. Pentru incurcaturile din trecut nu gasiti o rezolvare imediata, insa Jupiter va va oferi sprijinul necesar pentru armonie, bunastare si confort.


Horoscop Gemeni noiembrie 2015- Dragoste

Luna noiembrie 2015 aduce in plan relational o stare emotionala intensa pentru nativii Gemeni. Acum sunteti pasionali si increzatori, imediat abatuti si cu sentimente confuze. In orice caz, nu ar strica sa adoptari o stare de echilibru in viata personala, sa lasati gelozia si posesivitatea la o parte in raport cu persoana iubita. Asemenea fapte va vor aduce doar deservicii.
Mizati doar pe sentimentele dvs. si nu bagati in seama cele spuse de cei din jur. Daca sunteti intr-o relatie, viata de cuplu revine pe fagas normal in a doua jumatate a lunii. Daca sunteti singuri, sansa de a intalni pe cineva special se inmultesc simtitor spre finalul lunii.

Horoscop Rac noiembrie 2015- Dragoste

Luna noiembrie 2015 pare sa fie destul de intensa in plan emotional pentru nativii Rac, gratie influentelor survenite de la Soare si planeta Neptun.
Sunteti destul de profunzi sentimental, iar atu-ul consta in intuitie si simtire. Daca sunteti intr-o relatie, va place sa socializati si sa petreceti alaturi de perechea dvs. Relatiile cu copiii sunt prospere, iar daca nu aveti copii, e momentul sa planificati o sarcina. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa intalniti persoana potrivita, iar oportunitatile romantice sunt prezente pe parcursul intregii luni.

Horoscop Leu noiembrie 2015- Dragoste

In noiembrie 2015 lucrurile par sa decurga in mod normal pentru nativii Leu.
Nimic nu va indispune, iar timpul pare sa fie de partea dvs., astfel ca ar fi bine sa profitati de acest lucru. Totusi, pentru reusita in viata de cuplu, trebuie sa va debarasati de lucrurile exterioare. Nu bagati in seama vorbele celor din jur, mizati pe sentimentele personale si totul va fi bine. Pentru aceasta, e nevoie de calm si rabdare, caci lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par. Cel mai important lucru e sa mizati pe sinceritate, nu pe zvonuri, suspiciuni si acuzatii de tradare. In acest fel veti evolua in relatie.

Horoscop Fecioara noiembrie 2015- Dragoste

Luna noiembrie 2015 sta sub semnul pasiunii pentru nativii Fecioara gratie prezentei favorabile a planetelor Venus, Marte si Jupiter. Relatia de cuplu se bazeaza pe comunicare, sprijin reciproc si profunzime emotionala. Dar, atentie, nu duceti lucrurile la extrem. Pastrati echilibrul si evitati incrancenarile si incapatanarile de vointa. Cu toate acestea, armonia si pacea in viata de familie revine dupa multa vreme. E momentul sa lasati grijile la o parte si sa va bucurati de intensitatea iubirii. Sunt posibile unele schimbari, modificari ori renovari in locuinta. Totusi, luati decizii doar in urma unor analize si examinari clare, detaliate.

Horoscop Balanta noiembrie 2015- Dragoste

Luna noiembrie 2015 pare sa fie destul de animata si controversata in plan relational. Acum e totul frumos, imediat totul e iritant. Totul tine de dvs. si modul cum tratati lucrurile. In orice caz, eventualele probleme isi gasesc rezolvare odata cu trecerea timpului, plus ca e nevoie de rabdare in relatie cu perechea dvs. Ar fi bine sa va pastrati calmul, sa va stapaniti emotiile si sa evitati ciocnirile de opinii si incapatanari. Dar, acestea trec repede si chiar pot sa fie ingredientul necesar pentru restabilirea pasiunii. Accentul cade in aceasta perioada mai degraba pe viata de familie si interesele spirituale, dominandu-pe cele profesionale.

Horoscop Scorpion noiembrie 2015- Dragoste

Se anunta o luna noiembrie 2015 intensa in plan relational pentru nativii Scorpion. Viata sociala parca va acapareaza viata emotionala. Solicitarile si responsabilitatile dvs. sunt mari, la fel si presiunea exercitata, iar asemenea fapte va impiedica sa petreceti mai mult timp alaturi de persoana iubita si familie. In acest sens, e posibil sa primiti reprosuri, insa nu disperati, lucrurile revin pe fagas normal spre finalul lunii. De asemenea, tranzitul lui Venus va favorizeaza. Partenerul de viata va e alaturi la bine si la greu, va intelege dorintele si se adapteaza nevoilor personale. In orice caz, accentul cade pe comunicare si schimbare, revizuirea stilului de viata si a obiceiurilor.

Horoscop Sagetator noiembrie 2015- Dragoste

Luna noiembrie 2015 sta sub semnul dualului si a introspectiei interioare pentru nativii Sagetator. Va confruntati cu momente decisive. Trebuie sa alegeti intre vechi si nou, intre cine ramane si cine pleaca din viata dvs. si relatiile voastre de dragoste. Analizati bine inainte de a lua decizii si nu va angajati in situatii pe care considerati ca nu le puteti duce la bun sfarsit. Emotia e mare, iar trairile interioare sunt profunde. Daca va aflati intr-o relatie, va bucurati de sustinere din partea partenerei/partenerului de viata. Daca sunteti singuri, sansa de a intalni perechea potrivita e mare.

Horoscop Capricorn noiembrie 2015- Dragoste

Luna noiembrie 2015 pare sa fie putin tensionata pentru nativii Capricorn, manifestand o stare de neliniste. Astfel, pot surveni anumite neintelegeri cu cei apropiati: familie ori perechea de viata. Incercati sa aveti incredere in dvs. si tratati lucrurile cu rabdare, calm si bunavointa. Nu fiti severi, nu exagerati, evitati conflictele si eliminati orice fel de actiune care va blocheaza. Aveti de lucru in vederea atingerii obiectivelor si de a deveni persoana care v-ati dori sa fiti. Cert e faptul ca ati ajuns la o concluzie: nu puteti schimba lumea, insa va puteti adaptati la aceasta. Pentru indragostiti, sansa de stabilizare si oficializarea unei relatii serioase – logodna, casatorie e mare. Pentru cei singuri, relatiile romantice sunt realizate cu ajutorul unor prieteni si contacte sociale.

Horoscop Varsator noiembrie 2015- Dragoste

Luna noiembrie 2015 pare sa stea sub semnul emotivitatii relationale pentru nativii Varsator. Sunteti predispusi spre o exprimare interioara si creativa deosebita fata de cei dragi. E timpul sa imbinati utilul cu placutul, munca cu viata de familie si reusiti acest lucru cu succes. E nevoie doar de flexibilitate si adaptabilitate. Va place sa visati cu ochii deschisi si sa petreceti timpul alaturi de perechea dvs. O fi de bine sau de rau? Greu de spus, pentru ca tine de fiecare persoana in parte. Doar de voi depinde evolutia relatiei existente, veti vedea ce situatii parcurge – suisuri sau coborasuri. Daca va aflati intr-o relatie, sansa de a o oficializa sunt mari. Daca sunteti singuri, sansa de a intalni perechea potrivita e mare.

Horoscop Pesti noiembrie 2015- Dragoste

Se anunta o luna noiembrie 2015 destul de relaxanta pentru nativii Pesti, gratie prezentei Soarelui si a planetei Mercur. Cert e faptul ca sunteti extrem de deschisi, comunicativi si optimisti. Nimic nu va copleseste si dati dovada de energie si curaj in absolut orice situatie de viata. Mizati mai ales pe impuls in aceasta perioada, iar simturile nu va inseala. Evident, atentia e indreptata spre viata de familie si, implicit, catre perechea dvs. Va place sa petreceti in doi si sa va exprimati intr-un mod deosebit de romantic. Daca sunteti intr-o relatie stabila, evolutia se resimte. Daca sunteti singuri, sansele de a intalni pe cineva sunt mari.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies