HOROSCOPUL dragostei pentru luna SEPTEMBRIE 2016. Bat clopote de nunta pentru trei zodii!

HOROSCOPUL dragostei pentru luna SEPTEMBRIE 2016. Bat clopote de nunta pentru trei zodii!
HOROSCOPUL dragostei pentru luna SEPTEMBRIE 2016. Bat clopote de nunta pentru trei zodii!

O eclipsa de Soare si una de Luna, trecerea lui Jupiter din Fecioara in Balanta si incheierea completa a ciclului retrogradarii lui Marte, in timp ce retrogradarea lui Mercur este in plina derulare: septembrie 2016 se anunta a fi o luna cu evenimente importante, intamplari neasteptate si schimbari de macaz.

Horoscop septembrie 2016 BERBEC- Pe data de 9 septembrie 2016, Jupiter (Marele Benefic) intra in casa cuplului Berbecului, unde va ramane pana in octombrie 2017. Te asteapta un an (si mai bine!) de deschideri si oportunitati. Jupiter face ca relatia existenta sa infloreasca, sau iti poate aduce o noua iubire, daca asta cauti. De obicei, cand Jupiter se afla in casa cuplului, oamenii se indragostesc, se logodesc, se casatoresc sau au frumoase realizari comune.

In anumite cazuri pot chiar sa se elibereze dintr-o relatie nepotrivita, apasatoare. Dar, in principiu, este vorba despre sansa si impliniri.Tot in septembrie 2016, pana pe data de 23, prin casa cuplului Berbecului trece si Mica Benefica, Venus, planeta dragostei. Astfel, se anunta o luna fericita pentru Berbeci, cu un interval de exceptie intre 9 si 23.

Horoscop septembrie 2016 TAUR- Luna septembrie 2016 se anunta relativ complicata pentru viata sentimentala a Taurilor.Pe
de-o parte, trecerea Soarelui prin casa pasiunii si a erotismului Taurului este un semn de sporire a energiei sexuale si a sanselor de a intalni dragostea. Pe de alta parte, in aceeasi casa retrogradeaza Mercur, care iti poate incurca itele sau poate readuce in prim-plan iubiri, fantezii, neimpliniri sau nedumeriri mai vechi. Lucrurile nu prea decurg conform planului... Cat despre Venus, planeta iubirii, deocamdata evolueaza in spatiul in care domnesc regulile, munca si obligatiile, dar promite Taurilor noroc in dragoste dupa 23 septembrie 2016.
Marte, stapanul casei cuplului Taurului, continua sa se afle intr-o postura problematica, dar se elibereaza de tensiuni si constrangeri la finele lunii. Totul este sa mai ai putina rabdare.

Horoscop septembrie 2016 GEMENI- Septembrie 2016 vine cu vesti bune pentru Gemeni: pe data de 9, Jupiter, Marele Benefic si stapanul casei cuplului Gemenilor, intra in casa dragostei si sexualitatii Gemenilor. Tranzitul va dura pana in octombrie 2017, prevestind un an pasional, care abunda in conjuncturi favorabile.
Septembrie 2016 este o luna plina de fagaduinte erotice, fiindca in casa dragostei Gemenilor se afla pana pe 23 si Venus, Mica Benefica si planeta iubirii si a senzualitatii. Intervalul are un foarte mare potential amoros, dar favorizeaza in special sexul si legaturile libere, fara obligatii. Relatiile de cuplu oficiale sau cu vechime risca sa treaca prin tensiuni, fiindca in casa cuplului Gemenilor se afla cei doi malefici, Marte si Saturn.


Horoscop septembrie 2016 RAC- VSeptembrie 2016 este o luna pe placul tau. Fericirea radiaza mai ales asupra caminului si familiei, care-ti sunt, prin natura zodiei, foarte dragi. Aflate in casa a patra a Racului, cele doua planete benefice, Venus si Jupiter, invaluie viata de cuplu a Racilor in tandrete si intimitate. Atmosfera lunii septembrie 2016 este pasnica, dar nu este una de huzur. Marte, stapanul casei cuplului Racului, este preocupat de munca, obligatii si responsabilitati.
Va cam pune la treaba pe tine si pe omul drag, dar probabil ca eforturile cuplului se concentreaza asupra unor activitati menite sa sporeasca valoarea si confortul locuintei, sa conduca la achizitionarea unor bunuri de folosinta indelungata sau la cresterea bunastarii familiei. In septembrie 2016, rolul comunicarii in viata de cuplu a Racilor este mai important decat de obicei.

Horoscop septembrie 2016 LEU -  In esenta, in septembrie 2016 nu se schimba foarte multe fata de luna august.
Ai de-a face cu aceeasi combinatie Marte-Saturn in casa dragostei Leului – Marte fiind planeta dorintei, iar Saturn fiind stapanul casei cuplului Leului. Perioada ramane pasionala, dar incordata, iar iubirea poate presupune asumarea unor riscuri. Totusi, tensiunea se diminueaza usor, pe masura ce Marte se indeparteaza de Saturn. In plus, Venus, planeta iubirii, se afla intr-o pozitie care indulceste tonul si face comunicarea mai fluenta. In septembrie 2016, sansa sentimentala vine prin cuvinte (scrise sau vorbite), poate sa te gaseasca la drum sau te trimite in bratele cuiva cu care impartasesti acelasi preocupari intelectuale sau spirituale.

Horoscop septembrie 2016 FECIOARA
- Jupiter, stapanul casei cuplului Fecioarei, paraseste Fecioara pe 9 septembrie 2016 si intra in Balanta. Acum, impactul vietii relationale nu mai este la fel de pregnant dar, in schimb, relatiile tind sa se armonizeze, sa capete mai multa fluenta. Balanta este un semn relational, recunoscut pentru nevoia sa de cooperare. In plus, aspectul bun dintre Jupiter si Saturn tinde sa consolideze relatia. Casa in care Jupiter se va afla mai mult de un an are conotatii financiare, deci interesele cuplului Fecioarelor vor fi mai degraba pragmatice, concrete, materiale. In septembrie 2016, Venus, planeta iubirii, intra si ea in aceasta casa, accentuand tendintele. Luna septembrie 2016 nu este, insa, lipsita de surprize. Eclipsa de Luna din data de 16, care se produce in casa cuplului Fecioarei, promite evenimente neasteptate.

Horoscop septembrie 2016 BALANTA- Venus, planeta iubirii, sta in Balanta pana pe 23, punandu-ti la dispozitie tot arsenalul ei de seductie si scotandu-ti in cale ocazii sentimentale favorabile. Viata in doi infloreste, iar daca nu ai inca un suflet drag alaturi, acum sunt sanse sa-l intalnesti. Marte, stapanul casei cuplului Balantei, se indeparteaza de morocanosul Saturn si face un frumos trigon cu Uranus, aflat in casa relatiilor Balantei. Trigonul Marte-Uranus este un aspect energic si motivant, semn de revitalizare, improspatare si innoire. La final, o veste mare: pe 9 septembrie 2016, in zodia Balantei intra Jupiter, Marele Benefic, care se va stradui de-acum si pana in octombrie 2017 sa-ti imbunatateasca viata sub toate aspectele, inclusiv sub cel relational.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste continuarea aici.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies