Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26-30 Septembrie

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26-30 Septembrie
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26-30 Septembrie

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele in aceasta saptamana cand vine vorba despre dragoste, cat si cum te vei situa in materie de relatii.

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26-30 Septembrie. Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele in aceasta saptamana cand vine vorba despre dragoste, cat si cum te vei situa in materie de relatii.

Berbec

Comunicarea dintre voi din aceste zile decurge perfect si va intelegeti de minune. Este tot ceea ce iti puteai dori. Te simti ascultata. Te simti inteleasa. Te simti iubita. Si stii ca el este tot ce ai nevoie ca sa fii fericita.

Nimic nu va poate strica momentul.

Taur

Este o saptamana dificila pentru ca multe probleme s-au acumulat si se pare ca nu se rezolva prea curand. Incearca sa o iei pas cu pas. Stai cu el la masa si discutati despre problemele voastre. Faceti o lista si incepeti sa le rezolvati una cate una. La final de saptamana va veti simti mult mai bine.

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26-30 Septembrie
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26-30 Septembrie [Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Aveti o energie debordanta in aceasta saptamana si nimic nu va poate opri. Sunteti cel mai fericit cuplu si toate merg conform asteptarilor tale. La final de saptamana ar trebui sa planificati o iesire pe undeva si sa va bucurati de aceasta toamna minunata.

Rac

V-ati distrat destul. Acum este momentul sa va asezati in liniste acasa si sa va bucurati de clipe relaxante in doi.

Un ceai fierbinte, o baie calmanta cu sare de mare este tot ceea ce aveti nevoie. Viata este frumoasa in doi, atunci cand te afli in mainile partenerului potrivit.

Leu

Este o saptamana delicata pentru tine si ar trebui sa te gandesti serios la problemele pe care le aveti. Acum nu este momentul sa va certati, ci mai degraba sa cautati sa va intelegeti unul pe altul.

Cu putina empatie multe se rezolva.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26-30 Septembrie
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26-30 Septembrie[Sursa foto: PixaBay]

Fecioara

Comunicarea dintre voi nu este cea mai buna in aceasta perioada. Totusi, veti putea sa va rezolvati din probleme usor, daca aratati un pic mai multa intelegere. El te iubeste pe tine si, inainte de a porni o cearta noua, adu-ti aminte de asta.

Balanta

Este o saptamana linistita si nimic nu pare sa te scoata din normal. Fix cand te astepti mai putin, apare de nicaieri o problema. Nu-i nimic, pentru ca nimic nu este nerezolvabil. Trebuie doar sa dai ragaz si vei vedea cum toate se aseaza frumos.

Scorpion

Te asteapta o saptamana plina de probleme. Te simti efectiv satula de tot ce a fost si simti ca nu mai poti.

Acum este momentul sa faci o schimbare. Ar trebui sa ii dai totusi un ragaz pentru ca el va arata dorinta in a rezolva conflictul insa asta nu inseamna ca se va rezolva peste noapte.

Sagetator

E timpul sa iesi din casa si sa cunosti oameni noi. Cine stie cum apare acel print in viata ta pe care il asteptai de mult. Nu mai spune nu la acele evenimente sociale si iesi in lume.

Iti va prinde bine sa cunosti oameni noi.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Capricorn

Compromisul nu este punctul tau forte insa trebuie sa te gandesti serios la acest aspect pentru ca asa nu se mai poate. Daca vrei sa faci o schimbare, trebuie in primul rand sa te schimbi pe tine. Altfel nu va merge. El nu a gresit atat de rau in realitate si merita a doua sansa.

Varsator

Este o saptamana plina de sperante si multe pare ca se aseaza la locul lor. Dinamica relatiei voastre se imbunatateste semnificativ de la sine, fara prea mare efort. Tot ce trebuie sa faci este sa stai linistita si sa te bucuri de ceea ce ai.

Pesti

Stilul tau direct te poate ajuta foarte mult in aceasta perioada. Acum este momentul in care ar trebui sa exprimi ceea ce te nemultumeste pentru ca asa nu se mai poate. Si fii convinsa ca te iubeste si te va asculta. Dupa ce va fi atent la tot ceea ce ai de spus, vei descoperi cum va depune efort sa te faca sa te simti mai bine.

Citeste si: Zodiac 2 octombrie 2022. Află ce zodie va avea parte de o schimbare majoră

Citeste si: Zodiac chinezesc 2 octombrie 2022. Află ce zodie va cunoaște o persoană importantă



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies