Horoscopul dragostei pentru sfârşitul lunii mai! Ce se intampla cu destinul Berbecului

Horoscopul dragostei pentru acest sfarsit de luna! Ce se intampla cu destinul Berbecului!
Horoscopul dragostei pentru acest sfarsit de luna! Ce se intampla cu destinul Berbecului!

Destinul nativilor din zodia Berbec este pe cale sa se schimbe, ori ca urmare a unei intalniri memorabile cu cineva nou, perfect, ori ca urmare a unei intoarceri in trecut la o iubire mai veche, pierduta, dar neuitata. Afla de la noi ce iti pregatesc astrele pe plan sentimental si cum sa ai grija ca norocul sa fie de partea ta.

Horoscopul dragostei pentru acest sfarsit de luna! Ce se intampla cu destinul Berbecului! Destinul nativilor din zodia Berbec este pe cale sa se schimbe, ori ca urmare a unei intalniri memorabile cu cineva nou, perfect, ori ca urmare a unei intoarceri in trecut la o iubire mai veche, pierduta, dar neuitata. Afla de la noi ce iti pregatesc astrele pe plan sentimental si cum sa ai grija ca norocul sa fie de partea ta.

Horoscopul dragostei pentru acest sfarsit de luna! Ce se intampla cu destinul Berbecului!
Horoscopul dragostei pentru acest sfarsit de luna! Ce se intampla cu destinul Berbecului![Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Alinierea astrelor este incarcata din plin de influente benefice pentru nativii din zodia Berbec. Este posibil ca destinul tau sa se schimbe memorabil, cu ocazia intalnirii unei persoane noi, care sa fie totusi perfecta pentru viata ta. Sunt unii nativi insa care nu si-au uitat trecutul si vor avea parte de descoperiri interesante in viitorul apropiat.

Citeste si: Vrei sa afli ce inseamna iubirea pentru fiecare zodie in parte? Iti spunem noi!

Taur

Nativii din zodia Taur iau initiativa cand vine vorba de iubire si aspiratii in acest sens. Este momentul in care acestia isi inteleg mai bine realizarile si asteptarile de la viata si in dragoste. Sunt indrazneti si debordeaza de idei originale si constructive.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni au parte de un sfarsit de luna si cu bune si cu rele.

Dupa aceasta perioada, soarele incepe sa rasara si pe strada lor si au toate sansele sa isi gaseasca sufletul pereche si sa descopere fericire maxima.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Rac

Nativii din zodia Rac cauta sa isi largeasca orizonturile cand vine vorba de dragoste si nu se mai multumesc cu putin.

Acestia ajung sa dea sens vietii lor si tind catre vise mari. Daca sunt vehementi, vor intalni persoana potrivita.

Leu

Nativii din zodia Leu au toate sansele sa isi duca relatia la nivelul urmator si acum este momentul sa isi oficializeze relatia cu partenerul de viata. Daca cei doi privesc impreuna in aceeasi directie, ei pot muta muntii din loc.

Fecioara

Pentru nativii din zodia Fecioara, eforturile care au fost depuse in trecut incep in sfarsit sa dea roade. Este un sfarsit de luna remarcabil, acestia fiind umpluti de emotii, iar inima lor fiind pe jar.

Balanta

Este un sfarsit de luna greu pentru nativii din zodia Balanta, care trebuie sa depuna efort astfel incat sa razbeasca situatiei in care se afla. Speranta exista insa, pentru ca sunt manati de iubire si cei din jurul lor vor observa.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion depun eforturi mari pentru a intelege situatia romantica in care se afla. Primesc semnale din jurul lor si incearca sa le descifreze, astfel incat sa se linisteasca si sa fie fericiti.

Citeste si: Horoscop zilnic miercuri, 27 ianuarie 2021! O zodie are o oportunitate profesională fabuloasă!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sagetator

Nativii din zodia Sagetator fac ceva ce nu le este caracteristic, au tendinta de a dramatiza. Acestia trebuie sa lase in urma tot ce este negativ si sa nu le mai fie frica de relatiile amoroase, pentru ca nu toti oamenii le vor raul.

Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn, prietenii si familia sunt prioritate in acest sfarsit de luna. Capricornii emana iubire si toata lumea vrea sa aiba parte de aceasta. Apar semnale in jur ca si-au gasit alesul inimii.

Varsator

Este un sfarsit de luna cu greutati si tensiuni in relatia de cuplu, dar poti sa iei decizii bune daca discuti cu partenerul de viata si lamuriti situatia. Acuzele nu sunt benefice si rareori acest lucru este constructiv. Incearca in schimb o comunicare sincera si pasnica.

Pesti

Pentru nativii din zodia Pesti, viata sentimentala evolueaza in mod frumos si cat se poate de natural. Daca doresti sa iti atingi obiectivele personale, delicatetea si tandretea sunt apreciate, iar persoana iubita este de acord cu starea ta si te urmeaza.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies