Horoscopul evreiesc pentru anul 2018 - Ce pun astrologi din Israel despre zodia ta

Horoscopul evreiesc pentru anul 2018 - Ce pun astrologi din Israel despre zodia ta
Horoscopul evreiesc pentru anul 2018 - Ce pun astrologi din Israel despre zodia ta

Şi evreii au zodiacul lor, care nu diferă cu mult faţă de cel european. Evident că denumirile zodiilor sunt diferite în zodiacul evreiesc. Iată cele mai importante previziuni pentru anul 2018.

Gimel (Cămila) între 22 aprilie şi 10 mai

Persoanele născute în această zodie sunt extrem de puternice. Deşi anul 2018 nu va fi unul tocmai roz pentru ele, vor reuşi să treacă cu bine de toate problemele. Încăpăţânarea lor le va aduce roade

Daleth (Poarta), între 11 mai şi 21 mai

Persoanele din zodia Porţii în horoscopul evreiesc vor avea un an 2018 dificil. Vor fi puşi la grea încercare şi vor fi nevoiţi să aleagă tot timpul între două situaţii neplăcute, adică răul cel mai mic.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cele 3 zodii care au toate sansele sa devina celebre in 2018

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies