Horoscopul Finalului de An de la Camelia Patrascanu: Incepe nebunia, multe alergături, multa agitatie

Horoscopul Finalului de An de la Camelia Patrascanu: Incepe nebunia, multe alergături, multa agitatie
Horoscopul Finalului de An de la Camelia Patrascanu: Incepe nebunia, multe alergături, multa agitatie

Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat la Antena 3 care este trendul astral al săptămânii 25-31 decembrie.

Apoi, odihnă pentru ei, au senzaţia că lucrurile evoluează fără ca ei să le poată controla marţi, miercuri, joi. Joi pot avea un moment de descumpănire, pentru că pot apărea nişte schimbări în program.

Vineri şi sâmbătă, lucrurile revin la normal şi cheltuieli mari şi de bani, şi de energie, şi de timp de Revelion. Să nu facă excese.

Gemeni: Este o săptămnă care începe foarte frumos pentru ei, cu o sărbătoare aproape ceremonioasă, e posibil ca unii Gemeni să organizeze ceva sau acolo unde petrec Crăciunul să aibă un rol destul de însemnat, vor să facă lucruri speciale, pe parte de emoţii, să le genereze şi celor din jur şi le poate reuşi asta.

Citeste continuarea pe TeoTrandafir.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies